Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek sex v troje

sex v troje

Čaw! Punca mi je predlagala sex v troje…kakšne so vaši pomisleki, izkušnje, mnenja in podobno?

Hvala za odgovore že vnaprej!!! 🙂

Hah, kje to v fantaziji ti je predlagala? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Očitno se ne poznaš dovolj dobro, da iščeš morebitne pomisleke, mnenja drugih. Če bi bil za, ne bi spraševal.

V troje…dve ženski – en moški ali ena ženska – dva moška? To je pomembno:).

Goldfish, super, smo že trije. Maxxa izključimo, pridruži pa se še njegova punca. :)))

Goldfish, super, smo že trije. Maxxa izključimo, pridruži pa se še njegova punca. :)))[/quote]

Kot ribica sem zmuzljiva:). Samo imam pomislek in sicer: dve bejbi na kupu, v družbi enega samca prinašata napetost, ljubosumje in nemir:). Slej kot prej:). Tko da odpade:).

Goldfish, super, smo že trije. Maxxa izključimo, pridruži pa se še njegova punca. :)))[/quote]

Kot ribica sem zmuzljiva:). Samo imam pomislek in sicer: dve bejbi na kupu, v družbi enega samca prinašata napetost, ljubosumje in nemir:). Slej kot prej:). Tko da odpade:).[/quote]

Aja, sem mislil, da boš rekla, da mi ne bi bili 2 kos, da bi še vsaj ena morala zraven priti. Sem si oddahnil. :)))

ena bejba, dva moška.

In ne! Ni fantazija!!! Resno mi je govorila o tem! Kaj jaz mislim, če sem za to. Skupaj sva že 6 let…

Maxxx poslušaj glas v sebi, ne sprašuj druge o tem. Pogovarjaj se s svojo punco, predvsem kako bi to vplivalo na vajin odnos ipd.

Kaj ti čemo mi govorit. Mi ti lahko samo povemo, kaj bi mi naredili in tako boš dobil vse možne odgovore, ker smo si zelo različni oziroma smo si zelo podobno, le da v v različnih fazah različno razmišljamo. Kaj boš potem z njimi, boš žrebal? Stori, kot pravi zlata ribica.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je stvar vsakega para, eni so pač bolj liberalni. Meni še na misel ne bi prišlo kaj takega, ampak ljudje smo različni.

Ups, dva moška??? A to že ima ugledanega koga, ali najprej preverja pri tebi? Ljudje smo si različni, to je res in jaz bi svoji definitivno rekel zbogom, če bi mi ti predlagala “v živo”.

Jaz bi se na tvojem mestu vprašal kaj je narobe s s tabo, da ji nisi zadosti.

Jaz pa bi se vprašal, kaj jo daje, da išče ljubezen VEČINOMA preko spolnosti oziroma, da rešuje osebne težave na teh področjih na tak način. 😉
Ampak to bi se vprašal danes, da bi bil pa v tej situaciji, pa bi moral precej drugače razmišljat, da bi v takšno situacijo sploh padel. Torej, sam se boš moral izkopat iz tega in ugotovit, če je to nekaj, kar si želiš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz pa bi se vprašal, kaj jo daje, da išče ljubezen VEČINOMA preko spolnosti oziroma, da rešuje osebne težave na teh področjih na tak način. 😉
Ampak to bi se vprašal danes, da bi bil pa v tej situaciji, pa bi moral precej drugače razmišljat, da bi v takšno situacijo sploh padel. Torej, sam se boš moral izkopat iz tega in ugotovit, če je to nekaj, kar si želiš.[/quote]

Kakšna 18 letna frajla se šele dobro spoznava in morda spolnost jemlje izključno kot neko zadovoljstvo, ker ne razmišlja o nekem trajnem razmerju s partnerjem.

Potem ima vsak osebne težave, ki je v spolnosti drugačen, bolj odprt? A ni to mal huda obsodba?:)

Domišljija marsikaj prinese. Sama sem osebno o tem večkrat razmišljala. Ni problem to narediti, problem je kako s tem živeti. Ne želim si spoznati nekih novih občutkov, za katere danes mislim, da jim ne bi bila kos in bi mi na dolgi rok prinesli škodo v čustvovanju, doživljanju ljubezni kot take.

Mogoče z njim ni čisto nič narobe, bojim se, da se je po šestih letih punca malo vsega naveličala, pa bi zadevo popestrila. Sploh je treba biti v skrbeh, če ona že ve, kateri bi bil tisti drugi moški. Meni bi tak predlog pomenil “znak za alarm”.

Jaz pa bi se vprašal, kaj jo daje, da išče ljubezen VEČINOMA preko spolnosti oziroma, da rešuje osebne težave na teh področjih na tak način. [/quote]

Jaz bi se pa vprašala, kaj je z vama, da take neumnosti sprašujeta. Seks je včasih samo seks!

Ne iščejo vsi ljubezni in ne filajo svojih mankov preko seksa, geez.

Glede osnovnega vprašanja pa se strinjam z Goldfish, vkolikor spet ne gre za provokacijo zdolgočasenega osebka.

Jaz pa bi se vprašal, kaj jo daje, da išče ljubezen VEČINOMA preko spolnosti oziroma, da rešuje osebne težave na teh področjih na tak način. [/quote]

Jaz bi se pa vprašala, kaj je z vama, da take neumnosti sprašujeta. Seks je včasih samo seks!

Ne iščejo vsi ljubezni in ne filajo svojih mankov preko seksa, geez.

Glede osnovnega vprašanja pa se strinjam z Goldfish, vkolikor spet ne gre za provokacijo zdolgočasenega osebka.[/quote]

S Snoopardom definitivno ni nič narobe. :))

Ampak to bi se vprašal danes, da bi bil pa v tej situaciji, pa bi moral precej drugače razmišljat, da bi v takšno situacijo sploh padel. Torej, sam se boš moral izkopat iz tega in ugotovit, če je to nekaj, kar si želiš.[/quote]

Seveda imata obadva problem. Vklučevanje še ene spremenljivke jima ne bo kaj dosti pomagalo. In tega bi se on kot razumnejši (ženske so bolj čustvene) moral zavedati.

Jaz pa mislim, da tu ne gre zato, ali ima ona njega zadosti ali ne. Predvidevam, da ga ima, sicer ne bi bila z njim skupaj toliko let (6 al nekaj takega)

Skratka punca si želi nekaj novega, dogodivščin …… 🙂

Zdaj je samo vprašanje ali si to želi tudi Maxxx ali ne. Ker, če si želi, potem je itak vse v redu; bolj problem pa nastane, če bi on stopil v nekaj takega zaradi nje, da bi njo zadovoljil. Tu pa bi znale biti posledice:)

Seveda imata obadva problem. Vklučevanje še ene spremenljivke jima ne bo kaj dosti pomagalo. In tega bi se on kot razumnejši (ženske so bolj čustvene) moral zavedati.[/quote]

Snoopard, če bi bila ona čustvena, tega sploh ne bi predlagala. V takih kombinacijah so namreč čustva izvzeta. :))

Seveda imata obadva problem. Vklučevanje še ene spremenljivke jima ne bo kaj dosti pomagalo. In tega bi se on kot razumnejši (ženske so bolj čustvene) moral zavedati.[/quote]

Snoopard, če bi bila ona čustvena, tega sploh ne bi predlagala. V takih kombinacijah so namreč čustva izvzeta. :))[/quote]

Najbrž ne namiguješ na neiskrenost originalnega vprašanja? :))

Snoopard, če bi bila ona čustvena, tega sploh ne bi predlagala. V takih kombinacijah so namreč čustva izvzeta. :))[/quote]

Najbrž ne namiguješ na neiskrenost originalnega vprašanja? :))[/quote]

Ja, malo je čudno vse skupaj. :)) Ampak, tako da veš – čustvenost ni povezana s spolom. 🙂

Moje mnenje, ki pa je, seveda, lahko čisto napačno…
1. punca ima že izbranega kandidata
2. je vsaj toliko “poštena”, da je še tebe povabila zraven

moj nasvet je , da greš na kakšno internetno stran in si pogledaš amaterske posnetke seksa v troje (MMŽ ali ŽŽM) varianta. Potem zapri oči in si naslikaj situacijo v kateri pred tvojimi očmi nekdo zadovoljuje tvojo punco, če ti je misel na to sprejemljiva in če te vzburja, se začni samozadovoljevati, po orgazmu pa boš najbolje vedel kako in kaj. Če te bo po orgazmu to še vedno vzburjalo potem lahko mirne duše pristopiš k temu drugače pa se ne spuščaj v to.
Dobri dokumentarci na to temo so včasih na NG(tabu) ali na TLC (STRANGE LOVE).
Nima pa tak seks nobene veze z ljubeznijo to je seks zaradi seksa in je zelo prijeten za tiste , ki so zreli in peklenska izkušnja za tiste ki ne vedo kaj počnejo. Tako so mi povedali tisti ki imajo s tem izkušnje, mene osebno to ne zanima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close