Ste tudi vi zadeli 15.000€?!?
Pozdravljeni!
Danes je na moj naslov prišla kuverta; obvestilo o nagradi, 15.000€. V kuverti je ček, dokument o žrebanju nagrad, katalog izdelkov in pravila nagradne igre. Sprva nisem vedela, zakaj naj bi to nagrado sploh dobila, potem pa sem ugotovila da gre za podjetje Ideal Servis d.o.o., Maribor, preko katerih sem pred dvema letoma kupila ‘jagode plezalke’. Skratka; naj bi šlo za neko Veliko igro Ideal Servis, gor je neka moja številka, ki naj bi bila izžrebana, navodila za registracijo sodelovanja v igri, itd. Na zadnji strani je kupon, preko katerega naročiš izdelke iz kataloga (neke kreme in podobno) in se tako registriraš za nagrado. Vse piše tako, kot da je nagrada ziher moja in edina 1. nagrada, itd.
Ne vem; malo mi vse skupaj smrdi. Zanima me, če je kdo drug že kupoval pri tem podjetju Ideal Servis d.o.o in če je slučajno dobil enako pošto in nagrado?
Hvala za odgovore!
LP
Tina
To je nateg! Fora je, da morš kupt njihove izdelke in šele potem te dajo v boben za žreb. Ista fora je bl z mojim fantom, na mail je dobival neko nagradno igro v vrednosti 40.000eur avto nek nov pa ne vem kaj use, un itak naivn…zdj pa vsak mesc knjige domov dobiva k jih sploh naroč ne, plačat jih pa mora….bedarija
Pri teh “nagradah” je dobro prebrat drobni tisk. Gotovo pa morajo kje bit napisani pogoji uporabe kot tudi možnost odjave.
Knjige, ki jih ni naročil, naj preprosto zavrne, ne dvigne, po 15 dneh se pošta vrne pošiljatelju. Pa čimprej preverita, kako se da odjavit.
A to gre za Readers Digest slučajno, ki je pod okriljem MK?
Jaz sem delala zanje. Vem, da so nasilni in kar pošiljajo pakete knjig in ostalega. Verjemi, ne rabi tega plačat, naj vrne. Odjavit se tudi da.
@TincaMarinca, nič klicat, ti samo idi po tiste peneze. Mislila boš že pol 🙂
Obveščam vse tukaj na forumu da sem dne 31.5.2012, jaz in samo jaz edini ki je zadel 15.000 EUR.
Obstaja samo še ena malenkost. Takoj moram naročiti nekaj izdelkov, tako da bo v nadaljevanju moj osebni račun zmanjšan za višino naročila in veliki “nateg” je že tu.
Apeliram na vse ki to berejo da ne nasedajo tovrstnim “nategavščinam”.
Gordon
Ni noben nateg, saj vse lepo piše. Sem prepričan. Sicer pa imam za take stvari na poštnem nabiralniku rumeno nalepko.
Mogoče bi bilo pa vseeno bolje ljudi malo opismenit. To, da dobivaš tale reklame, ima samo en vzrok: nekam si dala svoj e-mail oz. svoj stalni naslov. Verjetno v kako drugo “nagradno igro”, okenčka spodaj, da nočeš dobivat pošte, pa nisi obkljukala.Še največkrat pa piše, da s podpisom potrjuješ, da se tvoji podatki uporabijo za namene raziskave oz. ugotavljanja potrošniških navad, kar v domačem jeziku pomeni, da si jim dala zeleno luč za pošiljanje spama 🙂
Navadno to ljudje naredijo, ko sodelujejo v kakih “nagradnih” igrah, da privolijo v pošiljanje kakšnih obvestil in podobne kvalitetne robe. 🙂
Heh, veliko nas je srečnikov. Kje bi se dalo to firmo prijavit, ker to je jasno nategovanje. Drobnega tiska ni takega, ki bi ti kakorkoli dal vedeti, da te nagrade še nisi zadel. Sem prav podrobno vse prebral in piše da si zadel 15k. Nobenega linka do kakšnih dodatnih pogojev, kjer bi lahko kaj dodatno zakonpliciral. Zrelo za prijavo. Če kak pravnik bere to, bi lahko napisak, kje se to prijavi.
Forum je zaprt za komentiranje.