Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek tako to je

tako to je

Evo brez ovinkarjenja.. situacija.. skupaj že 15 let, poročena 12.. zadnjih nekaj let, nobene rožice kar tako (niti za valentinovo), zadnje darilo za moj rd pred 2 letoma.. seks zaradi potrebe.. nobenega objemčka, poljubčka (kar tako) in podobnih malenkosti, ob katerih naj bi srček zaigral.. 🙁
ujeta v vso bedo rutine.. kuča posao posao kuča, otroci..

Prigovarjanja z moje strani (na lep način) ne obrodijo sadov.. sem že obupala.

In ni mi preostalo drugega, kot da sem znižala svoja pričakovanja.. se delam kao trdno.. da tako pač je in tega se ne da spremeniti.. ampak na vsake toliko ma pa ornk zadane.. in se zaprem v sobo in zjokam k dojenček.. potem je spet bolje in furam dalje..

Hvala, ker ste me brali 🙂

Verjemi, če boš samska, da ti bo bolje. Zakaj imaš takega moškega? Daj ga na čevelj pa je. Verjemi, da je biti bolje samska kot v takem razmerju. Zberi pogum in si daj dihati. Verjemi, da imaš možnost izbire.

čas za kakšnega (ali več) občasnika ☺

Jamrat je brez veze.
Ali kaj spremeni (dve izbiri – ali ločitev, ali ljubimec), ali pa sprejmi
situacijo in potem ne jamraj več.

zbrati pogum za tak korak ni lahko..

jebačev ne bi.. jaz bi samo all inclusive.. ali pa nič

pa saj pravim.. da sem sprejela stanje takšno kot je.. če pa malce potožim na forumu, pa mislim, da ni take panike.. ali pač?!

jebačev ne bi.. jaz bi samo all inclusive.. ali pa nič[/quote]

da nimaš že preveč ☺ … za nič pa sama nisi sposobna ☺

Ja. Ampak življenje imaš samo eno. Ne bo ti nekdo rekel čez 20 let:
“juhu, no tko, tole je blo za probat, zdej gremo pa zares, evo ti še ena
šansa, pa zdej glej, da narediš prav”…
To je vse kar je.
Popravnega izpita ni.
Sej pravim, ali sprejmi, ali pa spremeni.

Verjamem, da ni. Ampak dobitek bo pa velik. Poljubov, objemov že sedaj nimaš več, je res?
To bo potem isto. Samo potem boš imela možnosti, da te kdo drug najde :).
Pa ne bo ti treba vsak dan gledati nekoga, ki ti je odveč. Ne bo ti nihče težil.
Razen, če je težava v tem, da si finančno odvisna od njega? To pa zna biti hud problem. Službe so danes res zlata vredne. Upam, da imaš to urejeno, ker če imaš, potem razmisli o tem, da imaš še vse možnosti, da uživaš življenje.

Še eno varianto imaš, če vama skupaj ni uspelo, da mogče probata z zakonsko terapijo, oba. Če vama še to ne uspe, potem res razmisli o razhodu. Kot pravi Skela, samo eno življenje imaš.

jebačev ne bi.. jaz bi samo all inclusive.. ali pa nič[/quote]

da nimaš že preveč ☺ … za nič pa sama nisi sposobna ☺[/quote]

te ne štekam ravno najbolje? daj, razsvetli me 😉

se strinjam s skelo.

aja, ljubimec je manj kompliciran 🙂

tvoj bebec (ker mož ti ni, moški pa še manj) te ima za samoumevno, ker misli da mu boš stregla v neskončnost, brez česarkoli v zameno. torej je nedozorel idiot. na tebi je da mu dokažeš ali se moti ali ne

Ne znam ti svetovati, priznam. To je primer dejanske osamljenosti, čeprav imaš ljudi okoli sebe. Jaz bi ga kar direktno vprašala, če vaju še vidi skupaj in da je njegovo obnašanje tako, da te ima za samoumevno. Ali pa ga vprašaj, če ima drugo…Vem, da je to hud riziko, ker ti lahko reče, da se želi razvezati, ampak tako boš vsaj vedela pri čem si oz. lahko se zgodi, da se bo začel truditi, ko bo videl, da se je kaplja prelila čez rob. Res ne vem, verjamem pa, da ti je težko.

Postavi si vprasanje: bo jutri bolje? Sploh poznam svojega partnerja? Lahko pricakujem spremembo? Potrebujes odgovore. Lastne odgovore. Cim prej. Zaradi otrok je to tesko. No s casoma bo vse samo se tezje.

Tudi rožice, objemčki in poljubčki čez čas postanejo rutina. Rutina ni problem, problem je, če so ti elementi, ki jo tvorijo, odveč.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pa saj pravim.. da sem sprejela stanje takšno kot je.. če pa malce potožim na forumu, pa mislim, da ni take panike.. ali pač?![/quote]
Nikoli ne boš sprejela takšnega stanja. Samo kopičilo se bo v tebi. Počasi bo pešalo tvoje psihofizično zdravje…itd….
Če bi sprejela, te teme sploh ne bi bilo, ker te mrtev odnos sploh ne bi motil.

Kaj pa tvoja odgovornost?

očitno ti situacija na nek način paše…mal godeš, pustiš ga pa ne…potem pa trpi, druzga ti ne preostane….oprosti, če sm mal ostra, sam tko je…

Pa ti nudiš razloge, da bi ti on vse to nudil/dal za čimer tožiš? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

da nimaš že preveč ☺ … za nič pa sama nisi sposobna ☺[/quote]

te ne štekam ravno najbolje? daj, razsvetli me ;)[/quote]

te ni kaj razsvetljevati, ker si točno tam , kamor spadaš.
le počutiš se bolje, ker si bruhnila iz sebe in imaš občutek, da te mozolj ne tišči več

Otroke imata? Ja, super, ti kar vztrajaj z njim, otroke bosta pa naučila, da je ljubezen in topel, ljubeč odnos samo pravljica, da v resnici sploh ne ostaja, po domače povedano: iz njih bosta naredila čustvene invalide. O, to bo še pestro, predvsem za njihove partnerje v odrasli dobi…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ni kaj dodati!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Otroke imata? Ja, super, ti kar vztrajaj z njim, otroke bosta pa naučila, da je ljubezen in topel, ljubeč odnos samo pravljica, da v resnici sploh ne ostaja, po domače povedano: iz njih bosta naredila čustvene invalide. O, to bo še pestro, predvsem za njihove partnerje v odrasli dobi…[/quote]

Glede otrok. Stanja se ne da več spremeniti. Invalidov je vse polno. Tudi….

a lahko dobimo še njegov komentar na vajino zgodbo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close