tako to je
Evo brez ovinkarjenja.. situacija.. skupaj že 15 let, poročena 12.. zadnjih nekaj let, nobene rožice kar tako (niti za valentinovo), zadnje darilo za moj rd pred 2 letoma.. seks zaradi potrebe.. nobenega objemčka, poljubčka (kar tako) in podobnih malenkosti, ob katerih naj bi srček zaigral.. 🙁
ujeta v vso bedo rutine.. kuča posao posao kuča, otroci..
Prigovarjanja z moje strani (na lep način) ne obrodijo sadov.. sem že obupala.
In ni mi preostalo drugega, kot da sem znižala svoja pričakovanja.. se delam kao trdno.. da tako pač je in tega se ne da spremeniti.. ampak na vsake toliko ma pa ornk zadane.. in se zaprem v sobo in zjokam k dojenček.. potem je spet bolje in furam dalje..
Hvala, ker ste me brali 🙂
Verjamem, da ni. Ampak dobitek bo pa velik. Poljubov, objemov že sedaj nimaš več, je res?
To bo potem isto. Samo potem boš imela možnosti, da te kdo drug najde :).
Pa ne bo ti treba vsak dan gledati nekoga, ki ti je odveč. Ne bo ti nihče težil.
Razen, če je težava v tem, da si finančno odvisna od njega? To pa zna biti hud problem. Službe so danes res zlata vredne. Upam, da imaš to urejeno, ker če imaš, potem razmisli o tem, da imaš še vse možnosti, da uživaš življenje.
Ne znam ti svetovati, priznam. To je primer dejanske osamljenosti, čeprav imaš ljudi okoli sebe. Jaz bi ga kar direktno vprašala, če vaju še vidi skupaj in da je njegovo obnašanje tako, da te ima za samoumevno. Ali pa ga vprašaj, če ima drugo…Vem, da je to hud riziko, ker ti lahko reče, da se želi razvezati, ampak tako boš vsaj vedela pri čem si oz. lahko se zgodi, da se bo začel truditi, ko bo videl, da se je kaplja prelila čez rob. Res ne vem, verjamem pa, da ti je težko.
Tudi rožice, objemčki in poljubčki čez čas postanejo rutina. Rutina ni problem, problem je, če so ti elementi, ki jo tvorijo, odveč.
pa saj pravim.. da sem sprejela stanje takšno kot je.. če pa malce potožim na forumu, pa mislim, da ni take panike.. ali pač?![/quote]
Nikoli ne boš sprejela takšnega stanja. Samo kopičilo se bo v tebi. Počasi bo pešalo tvoje psihofizično zdravje…itd….
Če bi sprejela, te teme sploh ne bi bilo, ker te mrtev odnos sploh ne bi motil.
Otroke imata? Ja, super, ti kar vztrajaj z njim, otroke bosta pa naučila, da je ljubezen in topel, ljubeč odnos samo pravljica, da v resnici sploh ne ostaja, po domače povedano: iz njih bosta naredila čustvene invalide. O, to bo še pestro, predvsem za njihove partnerje v odrasli dobi…
Otroke imata? Ja, super, ti kar vztrajaj z njim, otroke bosta pa naučila, da je ljubezen in topel, ljubeč odnos samo pravljica, da v resnici sploh ne ostaja, po domače povedano: iz njih bosta naredila čustvene invalide. O, to bo še pestro, predvsem za njihove partnerje v odrasli dobi…[/quote]
Glede otrok. Stanja se ne da več spremeniti. Invalidov je vse polno. Tudi….
Forum je zaprt za komentiranje.