Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali sem čudak ?

ali sem čudak ?

Pozdravljeni! Sem samski star 42 in zadnjo punco ,ko sem imel sem bil star 23 (s spolnimi odnosi) ter dve prijatelji do sedaj (bres spolnih odnosov).ter še vedno klepetamo tudi na kavah…

Grem ven od lokalov , sejmov ,seminarjev ,morja …problem je da vsako ko kaj ogovorim reče sem zasedena ali reče nisi moj tip npr ko poslem sliko ali na fb ko naveževa kontakt.

“SEM ČUDAK”?

Vsi smo čudaki. Seveda, da si tudi ti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Totalni CUDAK si, he he he……

Kakšen pa zgledaš ?

….poreče pri tej temi -;))

Starunklja tipa od blizu še videla ni, kaj bi potem komentirala? Se samo na virtualo spozna, kdo bi maral tako šunko v reali?

DS je 40+ letna devica, ki živi samo v virtuali. Stran od računalnika ne zmore.

Ne vem, zakaj ti ne bi bil…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

ste res fer in pošten ter dobrosrčni

Malo si poseben, ampak očitno ne rabiš punc, tako kot jih večina moških. Če bi jo, bi si jo verjetno v teh letih vsaj tako za mimogrede našel.

anede — itak babnice čakate kot kure, kdaj vas desc naskoči ☺ .. sam fine se delate, če tip to preveč javno počne

42-letni dec bi že lahko bolj realno razmišljal o življenju, ne pa se spraševal, če je z njim kaj narobe, ker ne ustreza nekakšni večini. Če 19 let nisi bil intimen z žensko, tega kaj prida očitno ne pogrešaš. Če si znal babo obrnit pri 23 in dobit, si verjetno znal tudi pri 27, 30, 35. Samo dalo se ti ni. Ženske ti ne pomenijo nič. S tem ni nič narobe, narobe je, da sam misliš, da si čudak zaradi tega.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Glede na to, da jih nonstop obletava (pa ga zavračajo), sklepam da na podlagi zavrnitev misli, da je čudak, ne pa da podlagi tega, ker mu ne pomenijo nič. Pomenijo mu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Obletava jih bolj na silo, kot ne. Ker pač misli, da mora. Drugače si ne znam razlagati, da 19 elt ni bil intimen z nobeno.

Očitno mu to vse skup premalo pomeni. čas je, da si to prizna, ne pa da se sprašuje, kaj dela narobe.

Men si čuden, ker te to očitno nič ne moti (če bi te, bi kaj spremenil)

Če je na silo ali ne, ne znam razbrati iz napisanega. Lahko pa ima enostavno kak strah pred ženskami (intimnimi odnosi), zaradi katerega je neuspešen oziroma jih odganja od sebe.

Nemisel. Tip je pri 23 imel punco in bil intimen. Zakaj bi imel strah, pred čem?

Nima problema. Samo naj si prizna, da si žensk v bistvu ne želi. Konec koncev je večino odrasle dobe samski.

Po napisanem si zame čudak. Priznaj si, da ne rabiš nikogar in temu posledično ne nadleguj več ženskega spola, pa boš normalen:).

Tako je.

Po mojem jih odbija, da nimaš samozavesti. Že v naprej greš v to, da boš zavrnjen… Meni npr. niso všeč neki lepotci, po pravici povedano. Vsi ki so meni všeč, so hudo samozavestni, da bi bili pa lepi za videt, pa daleč od tega. Pa tudi ne igra denar vloge. Ker materialist nisem. In tudi moj tip ni bogat, npr. Je pa po nekem naključju, res lep.

No ja, kakor kdo. Nekateri se težje soočajo s stvarmi, s katerimi so se nekoč že. Mogoče mu je prva “padla v naročje” in ni rabil kaj veliko sam tvegati.
Strah ga je lahko marsičesa. Če si ti nekoč smučal in se grdo razbil in se zdaj po 15 letih spet spravljaš na smučke, se imaš česa bati. Sicer pa kot pravim, nekateri ta strah čutijo bolj, drugi ga premagujejo z lahkoto. Povezano z značajem.
Če je vmes kaj hodil po snegu ali smučal, ne vem, najbolje, da sam pove, če je in zakaj ni, če ni. Česa ga je strah, če ga je itn. 🙂

Nič ne bo pomagalo, bolj bo rinil v ženske, slabše bo.

Zakaj pa bi ženska izbrala tebe? Katere so tvoje vrline vredne pozornosti in spoštovanja?

Ne vem no. Če ni zafrkancija….si takale vprašanja normalen moški
postavlja pri šestnajstih…mogoče ke do dvajsetega…
Pr 42 pa…

Slabše bo kaj? In po komu sklepaš?
Gre se samo za stvar volje. Če nisi nek hud talent za neko stvar, se moraš pač učiti, trenirati, ne glede ali je to šport, delo ali pa odnos z ženskami. Tudi, če talent imaš, da moraš negovati, da ne izzveni. Predpogoj je, da si to stvar želiš obvladati. Je pa še nekaj.
Želja je lahko prisotna zelo globoko v neki osebi, vendar jo strah pred neuspehom lahko skoraj povsem prekrije. Posledica tega je lahko zmedenost ali pa celo občutek, da želje ni. Glede ne to, da je avtor v zvezi že bil in tja še “rine”, ima očitno za to nek razlog.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close