Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poparčkani

Poparčkani

Tok časa ste že tle gor, da se intimno poznate….več časa skupaj
kot marsikateri par….
Kdo bi recimo lahko bil skupaj?
Za danes predlagam Fiško pa Starunkljo (itak je dec, vsaj zvečer, kar
šteje 🙂 ….
Še kakšen perspektiven par?

Joj skela ga sekaš:).

Skela, če bi bila jaz moški, bi bila ti moj tip ženske, ker bi me privlačile take samostojne, spretne za delo, iznajdljive :).

Ja, sam men so tud všeč taki moški….samostojni, spretni za delo,
iznajdljivi …..

iznajdljivi …..[/quote]

sanjata sv.i.nji kukuruz ☺

iznajdljivi …..[/quote]

Ja, meni so tudi všeč točno takšni moški :).

Pa saj narobe razmišljam. Zdaj razmišljam po žensko.
Po moško razmišljati, no ne po moško, po matjažkovo, je pa čisto drugače. Privlačne ženske so take, ki ne komunicirajo razumsko. Tako, da napaka, ravno kontra ženske bi mi morale biti všeč: neumne, nesamostojne, nesposobne za delo :).

Pa saj se ne znajdem več. Menda razmišljam kot moški, torej razumsko, všeč so mi pa moški.

iznajdljivi …..[/quote]

Po moško razmišljati, no ne po moško, po matjažkovo, je pa čisto drugače. Privlačne ženske so take, ki ne komunicirajo razumsko. Tako, da napaka, ravno kontra ženske bi mi morale biti všeč: neumne, nesamostojne, nesposobne za delo :).

Pa saj se ne znajdem več. Menda razmišljam kot moški, torej razumsko, všeč so mi pa moški.[/quote]

Ma ja, za matjazka “ženstvena” pomeni enako kot “neumna”, kar mu
seveda odgovarja….edina šansa mi je, da dobi eno zlo “ženstveno”, ki
jo bo lahko zameglil s svojim nakladanjem in se ji predstavil kot
inteligenten….če že seksi ne more bit….

Nesamozavestnega moškega seveda pekli, če je ženska bolj pametna, bolj izobražena, da ne govorimo, če slučjano bolje zasluži.
Samozavestni moški pa seveda nima nič proti, če ga ženska na nekaterih področjih prekaša in se s tem ne obremenjuje, ker ve, da je pa on na kakem drugem področju as.

Pa saj se ne znajdem več. Menda razmišljam kot moški, torej razumsko, všeč so mi pa moški.[/quote]

inteligenten….če že seksi ne more bit….[/quote]

Oh, težko bi kaj omajalo moško samozavest, da bi moral igrati nekoga. 🙂

Pri tebi pa bi mogoče to imelo strateškega značaja, da se malo prilagodiš, v kolikor želiš pritegniti moškega še za kaj več kot kavico 😉 , ker nobena ženska z agresivno naperjenosti ne pride daleč pri moškem spolu, ampak zgolj do spolnega zbližanja, če je vizualno privlačna.

No, saj je Spider že ugotovil, da dejansko delita precej skupnih značilnosti, da želita biti samska, pa nimata najboljšega mnenja o nasprotnem spolu, ker jih je večina neumnih zaradi XX ali XY kromosoma. 🙂 In odraz “inteligence” vaša stališča ravno ne morejo biti gospodična Skela, ker seksizem izhaja iz predsodkov, predsodki pa iz omejenosti in pomanjkanje širine. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

inteligenten….če že seksi ne more bit….[/quote]

Pri tebi pa bi mogoče to imelo strateškega značaja, da se malo prilagodiš, v kolikor želiš pritegniti moškega še za kaj več kot kavico 😉 , ker nobena ženska z agresivno naperjenosti ne pride daleč pri moškem spolu, ampak zgolj do spolnega zbližanja, če je vizualno privlačna.

No, saj je Spider že ugotovil, da dejansko delita precej skupnih značilnosti, da želita biti samska, pa nimata najboljšega mnenja o nasprotnem spolu, ker jih je večina neumnih zaradi XX ali XY kromosoma. 🙂 In odraz “inteligence” vaša stališča ravno ne morejo biti gospodična Skela, ker seksizem izhaja iz predsodkov, predsodki pa iz omejenosti in pomanjkanje širine. ;)[/quote]

Ja ja ja…..najd si ker bolj “ženstveno”, da bo kupila tvoje nakladanje….

Skela, jaz bi tebe z Boom-om. Pa saj to sem že povedala :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Boom je v redu, ja. :-))
Sam je vezan, mensezdi. Škoda 😉

Boom je vezan, ne pa zvezan:))). Bo prišel s harveysonom pote:).

No, saj je Spider že ugotovil, da dejansko delita precej skupnih značilnosti, da želita biti samska, pa nimata najboljšega mnenja o nasprotnem spolu, ker jih je večina neumnih zaradi XX ali XY kromosoma. 🙂 In odraz “inteligence” vaša stališča ravno ne morejo biti gospodična Skela, ker seksizem izhaja iz predsodkov, predsodki pa iz omejenosti in pomanjkanje širine. ;)[/quote]

Ja ja ja…..najd si ker bolj “ženstveno”, da bo kupila tvoje nakladanje….[/quote]

Aja, to je pa sedaj odraz “inteligence” ad hominem oz. argument proti človeku? 😉

Boom je v redu, ja. :-))
Sam je vezan, mensezdi. Škoda ;-)[/quote]

A reeeees? :(((((( Meni pa deluje tako razuzdano samski :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja ja ja…..najd si ker bolj “ženstveno”, da bo kupila tvoje nakladanje….[/quote]

Aja, to je pa sedaj odraz “inteligence” ad hominem oz. argument proti človeku? ;)[/quote]

Ne, to je odraz čisto človeške naveličanosti.
Em se ponavljaš furt na furt, skoz enake besedne zveze, skoz enake
napiflani stavki, skoz kr neki, kar nima veze z ničemer sploh…
Em si že itak dolgočasen
Em se maš za pametnega….ni hujšga, kot preprost um, ki se napihuje
(v žabo…)
Em … vse svoje napake skoz očitaš drugim
Em maš zadrte in mizogene nazore, hočeš se pa predstavljat za
odprtega in ne vem kaj…

Kot sem že rekla….podrepna muha. Kot takega te vidim in kot takemu
ti tud odgovarjam…

Kaj je to harveyson?

Aja, to je pa sedaj odraz “inteligence” ad hominem oz. argument proti človeku? ;)[/quote]

Ne, to je odraz čisto človeške naveličanosti.
Em se ponavljaš furt na furt, skoz enake besedne zveze, skoz enake
napiflani stavki, skoz kr neki, kar nima veze z ničemer sploh…
Em si že itak dolgočasen
Em se maš za pametnega….ni hujšga, kot preprost um, ki se napihuje
(v žabo…)
Em … vse svoje napake skoz očitaš drugim
Em maš zadrte in mizogene nazore, hočeš se pa predstavljat za
odprtega in ne vem kaj…

Kot sem že rekla….podrepna muha. Kot takega te vidim in kot takemu
ti tud odgovarjam…[/quote]

Jah, izgovori vedno prav pridejo. To me ne zanima. Ti moraš argumente ovreči, ne, kako se počutiš, ne, če ti sogovorec ni všeč, ne, če smatraš, da je “podrepna muha”…

Ad hominem ” jelatinski izraz, ki pomeni ” argument proti človeku . ” To jelogična zabloda uporablja, ko razpravljamo , in to kaže slabo značaj in celo slabšo akademsko celovitost. Čeoseba ne more ovreči trditve drugega , lahko zateče k napadajo posameznika . Hominem Ad lahko vključujejo napade na delovno mesto osebe , prepričanja ali državljanstvo , če jih naštejemole nekaj. Ad hominem žaljiv

Ta tema se je že odvijala pred časom.
Takrat me je ena [sub]z[/sub]medena samica prebaratala s Princesko (za njej dodeljenega samčka ;), ki je celo zelo natančno uganila kako izgledam v resnici… :O

Od vsega skup je ostalo le hrepenenje…. :))))))

https://www.youtube.com/watch?v=mZHj3Hy78wE

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz lahko povem samo zase … intimno nobeno ne poznam,

… po enomesečnem branju ženskih “volilnih programov” sem se že skoraj odločil, katero bi izbral (no, če bi že moral in bi ravno z njo končal na samotnem otoku).
Sam ne bom povedal katero, ker si bi potem ostale odahnile, češ hvala bogu da ne mene. :-))
Kr naj jih mal skrbi. :-))

I Am One and Only

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Na samotnem otoku te obkroža morje, in edina hrana v morju so pač ribe. 🙂
PS: samo česar se ne zavedaš, te ribe te lahko do kosti (ob)grizejo. :))

A nisi ti oddan? Kaj bo pa tvoja N. rekla? :))

Na samotnem otoku te obkroža morje, in edina hrana v morju so pač ribe. 🙂
PS: samo česar se ne zavedaš, te ribe te lahko do kosti (ob)grizejo. :))[/quote]

Nč bat. Bi jo že minilo, da mi vsak dan servira “jezikovo župo”.
Enkrat bi ji zmanjkalo receptov, “jezikova na 1000 in en način” pa bi poskusila z kakšnim drugim receptom, da se me kaj prime. :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

A nisi ti oddan? Kaj bo pa tvoja N. rekla? :))[/quote]

Ja skrbet jo bo začelo. :-)))
To je za njo motivacijski trening. :-))

To je pa celo duhovito.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close