Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zivljenje je …

Zivljenje je …

… tisto kar se nam dogaja medtem ko mi delamo drugacne nacrte.

Se strinjate s to trditvijo ali ne?

Življenje je poetična subverzija.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Cesa? 🙂

Življenje ni samo tisto, kar se dogaja medtem, saj je “delanje” načrtov prav tako del življenja.

Vedno bolj mi postaja jasno, zakaj ste nekateri še vedno na isti točki, kot pred 10imi leti.

Kako hudica mi je to uspelo spregledat!? Hvala ti! 🙂

V bistvu se strinjam.
Seveda popolnoma brez načrtov v življenju res ne gre. Vendar če kdo želi planirati svoje življenje preveč v podrobnosti, ga bo življenje presenetilo.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Delanje načrtov ni life. Life je, ko jih začneš še uresničevat.

Vedno lahko izbiramo, in vedno smo prepričani v pravo izbiro, zato bi lahko napisal, da je življenje možnost izbiranja med eno možnostjo in skoraj popolno nezmožnostjo kontrole nad rezultatom…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ko delaš načrte, si mrtev ali kaj hočeš povedati ?

Sama nisem navedla ali se s trditvijo strinjam ali ne. Ravno ko sem ji hotela nasprotovat, se mi je zgodilo nekaj cisto nepredvidljivega in zato sem zadevo izpostavila. Tezko verjamem da imamo vedno vpliv nad vsem, seveda si pa smernice postavljamo sami.

Ko delaš načrte, si mrtev ali kaj hočeš povedati ?[/quote]
Da lahko ostane samo pri delanju načrtov. Podobno kot tisti načrti, ki si jih zastavljate za novo leto. Koliko se jih uresniči ? Aja, nobedn, važno da spijete šnopčka do konca…

Tole imaš pa prekleto prav.
Seveda pa vztrajam, da če preveč podrobno planiraš na koncu ne moreš ravno vsega planiranega tudi doseči.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ko delaš načrte, si mrtev ali kaj hočeš povedati ?[/quote]
Da lahko ostane samo pri delanju načrtov. Podobno kot tisti načrti, ki si jih zastavljate za novo leto. Koliko se jih uresniči ? Aja, nobedn, važno da spijete šnopčka do konca…[/quote]
Tudi načrtovanje je del življenja.
Če želim zgraditi hišo, moram precej časa in truda vložiti v razna načrtovanja. In sami načrti so bistveni pri tem, kako bom potem živel in kakšno hišo bom imel.

Life ni samo uživancija, kot to želite nekateri prikazati.
Seveda se nikomur ne uresniči vse, kar si je zamislil, saj nimamo vsemogočnih moči.

življenje je….ena tak zanimiv labirint….k zmagaš in najdeš izhod, te pa nese 😀

Dobra!

O smislu zivljenja se pa tukaj ne sprasujem, ker ga poznam.

Dobra!

O smislu zivljenja se pa tukaj ne sprasujem, ker ga poznam.[/quote]

ka je za koga smisu življenja, je pa taka relativna zadeva…. fajn je, če ga najdeš do smrti (eni ga recimo nikol)…pa v čemerkoli že…. 🙂

Življenje je vse, kar se dogaja pred smrtjo (in po njej). 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti načrtuješ, da bo wd40 tvoj, ampak življenje ima načrt, da bo moj. :)))

Ti načrtuješ, da bo wd40 tvoj, ampak življenje ima načrt, da bo moj. :)))[/quote]

kjer se prepirata dva…. na konc bo moj, k sploh nimam nobene veze….življenje je polno presenečenj 😀

Ironija je pa, da se prepirate za prazno piksno:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ej, wd40-jček, danes sem srečala črno mačko…A si ti kakšno sorodnico v izvidnico poslal?

En kup mačk poznam, tudi kakšna črna je vmes… pa siva, pa rdeča:-)))

Ti načrtuješ, da bo wd40 tvoj, ampak življenje ima načrt, da bo moj. :)))[/quote]

Draga moja, zelim vama vse najlepse! 🙂

Draga moja, zelim vama vse najlepse! :)[/quote]

Pa si me! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close