Zivljenje je …
Ti načrtuješ, da bo wd40 tvoj, ampak življenje ima načrt, da bo moj. :)))[/quote]
Draga moja, zelim vama vse najlepse! :)[/quote]
Tole se pa lahko jemlje kot demonstrativni prikaz tiste…. “Pametnejši vedno prvi odneha” :-)))
Eh kaj češ, ko se pa veselih nisi naučila…. 😀
Drugač se pa ne strinjam s tabo, da imamo vse v oblasti, ker so se mi v življenju zgodile stvari za katere človek preprosto nima razlage…[/quote]
Nisem čisto tako napisala. Če/ko se zgodijo stvari, na katere res ne moreš vplivati, si lahko aktivno prisoten post festum. Ne pustiš, da bi te “usoda” čisto zasukala, ne prepuščaš se stvarem, na katere pa vendarle imaš vpliv.
Na katero stvar nimaš razlage?:) Lahko si vse razložiš, seveda po svoje. Ne moreš kar skomigniti z rokami al kako? Enega krivca moraš poiskati:))).
Eh kaj češ, ko se pa veselih nisi naučila…. 😀
Drugač se pa ne strinjam s tabo, da imamo vse v oblasti, ker so se mi v življenju zgodile stvari za katere človek preprosto nima razlage…[/quote]
Nisem čisto tako napisala. Če/ko se zgodijo stvari, na katere res ne moreš vplivati, si lahko aktivno prisoten post festum. Ne pustiš, da bi te “usoda” čisto zasukala, ne prepuščaš se stvarem, na katere pa vendarle imaš vpliv.
Na katero stvar nimaš razlage?:) Lahko si vse razložiš, seveda po svoje. Ne moreš kar skomigniti z rokami al kako? Enega krivca moraš poiskati:))).[/quote]
Saj ravno to da vedno iščeš dežurne krivce je neumnost, ki jo lahko poimenuješ “usoda”.
ke sera sera
Na katero stvar nimaš razlage?:) Lahko si vse razložiš, seveda po svoje. Ne moreš kar skomigniti z rokami al kako? Enega krivca moraš poiskati:))).[/quote]
Saj ravno to da vedno iščeš dežurne krivce je neumnost, ki jo lahko poimenuješ “usoda”.
ke sera sera[/quote]
Nočem verjeti v usodo. Tudi ne iščem dežurnih krivcev v materializirani obliki. Gre za zapiranje predalov, da greš lahko naprej.
ke sera sera[/quote]
Nočem verjeti v usodo. Tudi ne iščem dežurnih krivcev v materializirani obliki. Gre za zapiranje predalov, da greš lahko naprej.[/quote]
Pa si nikoli ne pripreš prstov, ko pod vso silo hočeš zapret predal, čeprav ni še čas za to? 🙂
Nočem verjeti v usodo. Tudi ne iščem dežurnih krivcev v materializirani obliki. Gre za zapiranje predalov, da greš lahko naprej.[/quote]
Pa si nikoli ne pripreš prstov, ko pod vso silo hočeš zapret predal, čeprav ni še čas za to? :)[/quote]
Predal zaprem, ko ni več nasprotnih sil, ko končam in razrešim uganko:). Verjamem, da je takrat pravi čas. Imaš ti težave s sprejemanjem odločitev, presojanjem?:)
Žal se vseh ugank vedno ne da rešit in sčasoma ostaja vse veš predalov odprtih in prepolnih…. 😉
Ne bi rekel, da imam težave s sprejemanjem odločitev, se ti tako zdi?[/quote]
Hmm, s tem si ne delaš usluge. Uganke so lahko večne uganke, če se boš s tem sprijaznil. Ampak, da greš lažje naprej, moraš del sebe pustiti za sabo, se otresti slabega in se razumsko odločiti, da je nečesa konec. Predal zapreš, da imaš prostor za odpiranje novih. Ali so uganke pravilno razvrščene, končane…kdo bi vedu. Včasih je dovolj preprost odgovor.
Žal se vseh ugank vedno ne da rešit in sčasoma ostaja vse veš predalov odprtih in prepolnih…. 😉
Ne bi rekel, da imam težave s sprejemanjem odločitev, se ti tako zdi?[/quote]
Hmm, s tem si ne delaš usluge. Uganke so lahko večne uganke, če se boš s tem sprijaznil. Ampak, da greš lažje naprej, moraš del sebe pustiti za sabo, se otresti slabega in se razumsko odločiti, da je nečesa konec. Predal zapreš, da imaš prostor za odpiranje novih. Ali so uganke pravilno razvrščene, končane…kdo bi vedu. Včasih je dovolj preprost odgovor.[/quote]
Preprosto je genialno….
A tvoja omara ima neskončno predalov? 😉
In koliko okostnjakov je že v njej, če delaš po tem preprostem sistemu, da sama odločaš kdaj je konec uganke? :))))
Hmm, s tem si ne delaš usluge. Uganke so lahko večne uganke, če se boš s tem sprijaznil. Ampak, da greš lažje naprej, moraš del sebe pustiti za sabo, se otresti slabega in se razumsko odločiti, da je nečesa konec. Predal zapreš, da imaš prostor za odpiranje novih. Ali so uganke pravilno razvrščene, končane…kdo bi vedu. Včasih je dovolj preprost odgovor.[/quote]
Preprosto je genialno….
In koliko okostnjakov je že v njej, če delaš po tem preprostem sistemu, da sama odločaš kdaj je konec uganke? :))))[/quote]
Zakaj misliš, da so žrtve mojih odločitev, mojih zaključkov ljudje?:)) Saj ti pravim, da ne materializiram zaključenih ugank:). Nihče ne nastrada:). Gre za moje iskanje odgovorov, rešitev, spoznanj.
Drugače imam več omar in velik prostor:).
A deeeej noooo….jst tolk resna, ti pa tolk neresen:).
Preprosto je genialno….
In koliko okostnjakov je že v njej, če delaš po tem preprostem sistemu, da sama odločaš kdaj je konec uganke? :))))[/quote]
Zakaj misliš, da so žrtve mojih odločitev, mojih zaključkov ljudje?:)) Saj ti pravim, da ne materializiram zaključenih ugank:). Nihče ne nastrada:). Gre za moje iskanje odgovorov, rešitev, spoznanj.
Drugače imam več omar in velik prostor:).
A deeeej noooo….jst tolk resna, ti pa tolk neresen:).[/quote]
No saj…. tolikšen prostor, toliko omar pa sama živi, brez ljudi okoli sebe…. 😛
Le zakaj tako Goldi, le zakaj? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.