Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek je res nemogoče?

je res nemogoče?

a je res nemogoče najt normalnega človeka v današnjem času? mislim, niti ne vem kako… vsi mi govorijo, naj ne mečem do smrti vseh tipov v isti koš, ker niso vsi tako nizkotni…jaz pa se sprašujem kje za vraga pa še lahko srečaš nekoga normalnega? (kar se pod “normalno” lahko danes sploh smatra). vn ne hodim več, niti nimam želje po tem, da bi vsako soboto visela po lokalih in paradirala okrog, ker to se mi ne zdi kraj, kjer bi človek lahko kaj normalnega in resnega spoznal… potem so tu portali za zmenke-to je tud neka mineštra, ne, hvala…se mi zdi, da tam se bol avanture iščejo pa starejši poročeni kej za dodatek….potem pa so še tu kolegi, ki so že vsi poparčkani, pa skoraj vsi imajo že otroke in imajo kake prebliske s predstavljanjem bilokoga samskega, ki ga poznajo…ahhhh….. na kak kraj sploh it, ker se mi ne da zabijat časa z osebami, ki so nedorasle in nabijajo kolk jim pomeniš ravno tolk časa, k ga je potrebno da te podrejo… z leti opažam, da so tisti, ki imajo kaj v glavi že oddani…itak pa taki izumirajo počas…

Če boš našla kakšnega normalnega, potem to pomeni, da je mogoče. Če ne boš našla, potem to pomeni, da je zate to nemogoče.

Bom citirala wd40-jčka: Normalnost je precenjena. :))))

pa ja, normalnost je precenjena, ker je ni…v bistvu je ista zadeva k popolnost…tud ne obstaja….misla sm vsaj približek normalnega, al pa vsak nekoga s podobnimi pogledi na svet- pač ne maram laži, hinavščine in manipulacije z ljudmi….ampak je to očitno največji problem najt pr človeku….

Res je…to so lastnosti, ki jih je treba iskati kot iglo v senu.

Tako je, če sama nisi dovolj pametna, je velika možnost, da boš izkoriščana in prevarana. Če si dovolj pametna, da to prepoznaš, je velika možnost, da boš ostala samska.

Veliko ljudi je pokvarjenih. Pomemben jim je le lasten ego in njihove želje, spoštovanje jim je španska vas, morala je samo za idealiste….To so značilnosti večine samskih ljudi.
Možno je, da še najdeš kje kakšno izjemo, ki ni padla pod vpliv večinskega razmišljanja.

Očitno je tebi nemogoče, zato vidiš le tisto, kar ti ne paše. Ali pa si sama tako nemogoča, da te normalni ne dosežejo? Nekaj mora biti, da tako razmišljaš.

slabe izkušnje imam za sabo z nemogočimi osebki… zato me zanima kje sploh spoznat nekoga, ki ne laže in ne izigrava

No, no….ne bi rekel, da je nemogoča, le deluje tako “čudno”, da iz drugih izvabi le tisto kar sama ne mara, nakar sklepa, da so vsi nemogoči.

ps
Sedaj ko je novo leto bomo boljši po vseh teh lepih željah, ki so nam bile izrečene, a ne? 🙂

No, no….ne bi rekel, da je nemogoča, le deluje tako “čudno”, da iz drugih izvabi le tisto kar sama ne mara, nakar sklepa, da so vsi nemogoči.

ps
Sedaj ko je novo leto bomo boljši po vseh teh lepih željah, ki so nam bile izrečene, a ne? :)[/quote]

Ti vidiš kaj drugega. Zakaj bi morala plesati po tvojem špilu? Naj ta ženska začne spreminjati sebe, pa se bo tudi svet okrog nje zdel drugačen. Na to ima vpliv.

P.S.
Super, me veseli, da boš boljši:). Lahko začneš že danes, a ne.

zanimivo…nisem vedela, da smo spet me same krive, če partnerji lažejo…lahko dam še pač primer-moj bivši je za mano imel še 2 punci in je obe varal….očitno smo ga v roke dobile same nemogoče in drugače res ni mogel odreagirati…. sem misla, da so na tem forumu kakšne bolj konstruktivne debate možne, al pa vsaj pač pogovori mal boljši, za dolg čas pregnat….pa vidim, da se motim…

Če si magnet za same nemogoče moške primerke, potem je to tvoj problem, se ti ne zdi? Začni delati na sebi, da boš oddajala drugačno energijo in razumela ter ločila zrnje od plev.

ok…pač nikogar ne spustim zlahka blizu….baje je to problem, tko so mi ostale kolegice rekle…in sm pol izziv pač najbolj vztrajnim…. pa na jetra mi gre, k tipi govorijo da se full nosim, sam zato, kr se mi ne da z vsakim pogovarjat….če bi me kdo spoznal, bi ugotovil, da se niti mal…ampak folk pač ocenjuje videz in ne karakterja…
mogoče je res moj problem ja, sam je finta, da nism mela velik tipov in pač se mi zdi, da če si nekdo vzame čas zate in se potrudi, pa ma “vsaj navzven tako govori” poštimane zadeve v glavi in to….ne, žal nism ločla, da je plevel in ne zrno 🙂 bi blo pa fajn, če bi znala…kr zdej sm že 3 leta sama in počas se mi zdi, da mi kr paše tko…po drugi strani bi blo pa vseen fajn met nekoga, da veš, da te ma rad in se lahko z njim postaraš…lohk ma človek vse…službo, kolegice, hobije….z leti še vedno manka nekdo…zarad tistga občutka pripadnosti mogoče… ne vem…

Tako na videz se potem niti kaj dosti ne razlikuješ od tistih nenormalnih, ki jih označuješ za sebične.
Tvoja nedostopnost in vzvišenost je posledica nezaupanja in nekega podzavestnega strahu.
Seveda pa ta značilnost ne bo kar izginila v samem odnosu. Saj tvoje nezaupanje za moškega ne bo enostavno za sprejeti.
In ogromno ljudi je zaradi takšnega ali drugačnega razloga nezaupljivih. Običajno pa vsak vidi le drugega in od drugih pričakuje sprejemanje, saj imamo premalo razumevanja za druge razloge, ki so prav tako realni, kot naši.
Če partnerja znata komunicirati in se zazreti vase, lahko skozi odnos marsikaj razrešita ter ustvarita prijetno okolje.

Sem enkrat že napisal, da je za zaupanje potrebno zbrati precej poguma in bom napisal še enkrat.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja sj v tem je največji problem nasploh….zbiraš pogum par let, se počas sestaviš skupi, se spet odločiš tvegat in BUM…spet naletiš na mino….tega pa enostavno nočem več, ker mi res ni fetiš vsake par let prebolevat nekoga in samo sebe flikat…eni se poberejo po parih dneh, jst pa rabm 1-2 leti, kar ni ravn smešn… tko da ja, lohk zberem full enga poguma, sam zmaga strah pred izdajo… ni mi pa finta met nekoga,če nism prepričana v njega, tko kot večina punc dandanes in pol preverjajo in najedajo…. to mi je pa izpod časti gnjavit nekomu…. al pa sm mela tak primer glih zato, kr nism gnjavla, pa bi mogla 😀

Kako izgleda tista mina ?
Kot, da vedno znova nekdo izda tvoje zaupanje ?

Tvoj strah je tako močan, da se vedno zgodi tisto, česar se najbolj bojiš.

potem sm jst kriva, kr se bojim zaupat? v bistvu se trudim ne pokazat tega in se obnašam kolk se da normalno, ker mi razne ljubosumne scene smešno izpadejo…in pol mi na konc reče, da zgleda k da mi je vseen, kr ne kličem in ne pišem sms-ov (100 na dan al kak)…pa sj če sm v službi in mi pošlje sms in odgovorim, ne rabim še pol vmes žnarat pa pošiljat kej…itak se vidma zvečer…ampak mislim, da je bil to sam izgovor kot kej druzga…. če je nekdo iskren in zvest je, če ni, pač ni…tko se men zdi…to je odvisn od karakterja ne od partnerja…. jst recimo neb mogla nekoga prevarat…ker če bi mi bla druga oseba bolj všeč, bi prvo pustila…ne glede na vse, tud če se z drugo neb obnesl…kr pač sm mnenja, če ti je nekdo bolj všeč kot partner, nimaš z njim kej več iskat…tipi pa vedno rabijo neke rezerve zgleda….patetično

Torej zapecaj kakega oddanega. Po jamranju poročenih bab (in ljubic, ki svoje prešuštnike hvalijo) se njihovi ideali radi okol kurbajo, torej ti ne bo problem najti kake “polne glave” zase. Kar zanesi se na svoj razvit ženski instinkt in se poženi v divjo jago. Samo ne smeš bit tako zoprna in negativna, kot se v svojih prispevkih kažeš. Take poročene moški kurbirski kvaliteti niste privlačne. Morda bi bilo pa še najbolje, da se sprijazniš z dosmrtno vlogo cagave stare device, ki ti je še najbolj ustrezna (drugače bi bila že poročena s kakim kvalitetnim čezplotnikom) in se nehaš smilit sama sebi.

Torej takega, ki vara? Ne vem, če je to neka dobra presoja. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ja…če pa kej, mi je pa najvišji cilj v življenju bit ljubica nekomu… dobr si zadel poanto posta…grem kr v jago 😀
če bi bla stara devica, pomen, da neb mela izkušn s takimi in bi hotla bilokoga, sam da je…ne glede na karakter…. heh, lepo razumeš ka mislim, sm opazla… 🙂

Filozofka povedal ti bom moj pogled na situacijo in nikakor ne jemlji tega kot kritiko tebi!
Če bi se navadla na samoto pol verjem nebi tle zabijala časa na forumu na to temo pomoje.
Zadala si si tud po mojem čist nemogoč cilj….Nevem sicer koliko si stara ampak očitno dovolj da veš kaj hočeš sam tle je več ovir pomoje. Tipi dons mislijo da ženske hočte sam K……Ca sj veš kaj mislim. Dons niti ne vejo več kako se pristopi k ženski oz si ne upajo bliz k so v veliki večini nedorasli. Ful velika ovira je že to da si težje dostopna”se nosiš” ker tega se tipi bojijo. Spusti tipa ki ti je všeč do sebe in mu dj vedit da te zanima dj mu šanso da se te ogleda,naposluša,….če mu boš všeč se bo prov hitr odpru in ti boš prov hitr ugotovila a je blefer al si mu pa res všeč. Dons se vse u lajfu hitr odvija in tud tle se nobenmu več neda prov dovg trudit pa vrtat v nekoga da bi se mu bolj odpru,pa to velja za ženske in moške.Vrjamem pa da dobr veš da ti bo vsak reku ne ne jest ne lažem res,….. Spoznaj ga kokr se da hitro in mu daj šanso,pa nastavi mu kakšno past kjer bi se lahko ujel na laži to ni nič narobe saj lahko hitro spoznaš kaj je na tem.
Če bi jaz naletel na tako žensko kot si ti v nekem lokalu v soboto zvečer bi bla presenečena verjem ker ženska ki deluje nedostopno bi bil zame iziv k bi se ga z veseljem lotil pa tudi če mi nebi uspelo oz ti nebi odgovarjal to nebi bil poraz ker tisti ki si nekaj upa ni poražen poražen je tisti ki si ne upa oz to počne z namenom da žensko iskoristi,žal pa je takih ki imajo J…..CA in se upajo vsak let manj zato vstrajaj bejba!!!

A ja, zdaj si pa kar naenkrat pametna, izkušena, vse veš in obvladaš situacijo? Potem si pa poišči že tistega tipa! Kaj cmizdrš na forumu, kot da ne znaš do pet štet in prosiš za nasvete, če si tako polna izkušenj?

stara sm mal čez 30, glih dost, da se mi ne da zabijat časa z neresno večino…..sj sm se navadla bit sama, ne rečem…sam zgleda, da me je zdej, k majo vsi okrog mene že otročke, prjel, da bi jst tud, pa nekak nimam podlage 🙂 po eni strani nočem nikogar, po drugi pa ful…. in ja, se pojavi problem, če veš kaj hočeš…ker potem tud istočasno veš česa nočeš in hitr nardiš selekcijo….se zgodi, da ti je kdaj kdo všeč, se zaštekaš pogovorno, greš na pijačo in takoj začne z nekimi počitncami vednevnimi-savna pa to…no ne, hvala…je pa čist res ja, čedalje manj je takih, k se bi za karkol sploh potrudl…ampak jih razumem…to je zato, kr je čedalje več bab, k dajo takoj…zaka bi se sploh kdo trudu za kogarkol v končni fazi ane….pač vrednote šepajo čedalje bolj…naslednja generacija sploh ne bo več vedla ka to pomen…. sj vem, da govorim k da sm stara 60 let, sam me moti to pr današnjem folku…

sunce jarko…. tale forum sm danes našla, k sm cel dan doma..prov nikamor nism šla in sm iskala neko drugo temo na netu, nakar mi je vrgl vn tale forum….pa sm dejansko brskala po njemu kašne 4 urce, najdeš tud zanimive zadeve tle, pa različne poglede na izkušnje in nasploh vse zadeve…. ne cmizdim in ne tarnam…pač sm postavla neko tako splošno vprašanje, na kterga sploh neb rabu dat nobenga komentarja v bistvu…sploh pa ne tko neumnga…. če ti je tema ok, napiš kej..če ti ni, pa raj ne…. sm pa listala mal med temami in veš kaj-tolk k je tle gor še dost bol neumnih tem kot je tale, k sm jo jst odprla…sploh ne mislim pisat…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close