kadar niste za računalnikom…
Obiskovanje koncertov (no, tudi DJ programov), namizni nogomet, branje, kofetkanje, stand up in Impro liga, pomagam v enem kulturno umetniškem društvu, preko katerega spoznavam še delo nevladnih organizacij na področju mladinskega polja.
Ja, namizni nogomet. Vem, da je to bolj moška zadeva (in se pogosto dogaja, da so nekateri zelo užaljeni, ko jim ženska gole zabija), ampak ti povem, da ga igra čedalje več punc. Se že pojavljajo ideje o ženski ligi…
dej nehi… to bi rada vidla… njihove murke, ko bi jih ženske stolkle v taki zadevi…neprecenljivo! 😀 to bi blo enga nerganja pa zmerjanja 😀
jst k sm bla še mlajša (nižja stopnja OŠ) sm pa prav mali nogomet skoz špilala s tipi… ampak ni to tko zelo čudn pojav v bistvu… pr nas že mamo žensko ligo…ampak nism tko daleč zajadrala pol 😀
No, nergajo že, zmerjajo pa niti ne … je pa nekaterim zelo težko roko dati, ko zgubijo, pa marsikdo te noče pogledati v oči… Hecno je tudi, ko si izmišljujejo razloge, zakaj so izgubili – ta je imel še včeraj vročino, drugi ima heksenšus, tretji je porezan (pa pokaže polcentimetrsko prasko, ki je praktično že zaceljena), v glavnem, vsi bi zmagali, če bi igrali katerikoli drug dan v življenju – vse prej, kot pa priznali, “jebiga, boljši sta”…
Seveda pa obstajajo tudi taki, ki ti iskreno privoščijo zmago, z veseljem čestitajo, in občudujejo razlike v načinu igre (zelo osnovna razdelitev bi bila, da so tipi “tehničarji”, ženske pa nepredvidljive).
Meni dan polepšajo prej nasmejani ljudje kot pa užaljenčki. Je pa res, da ko se nekdo preveč petelini in svoj ego raztegne daleč preko svojih zmogljivosti, je pa res užitek zabiti zmagoviti gol.
Za računalnikom me ne najdeš. Kadar pa nisem pred računalnikom… včasih sem precej modeliral, zadnje čase ga pa pokam :-)). Večino časa pa tako požre služba, pa hiša. Sem pa tudi blizu hribov doma, tako da… Aja, pa za varuško me velikokrat uporabljajo…
ti si pravi gozdni joža 😀 zdle na zimo maš poleg tega, da pridno skrbiš, da nikogar ne zebe, še sam rekreacijo…ka češ lepšga[/quote]
Če bi kdo še zate skrbel, da bi ti bilo toplo, ne bi sedaj v postli čepela… 🙂
Tud ti bi rabla kakega drvarja, da ti mal digne tempeturo… 😛
pojma nimam, zato vas pa sprašujem….men je komp alfa in omega vsega…pa me je zanimal, če obstaja izven še kak drug svet…neki sm slišla zadnič, da naj bi folk baje tud dejansko komuniciru z ostalimi, ne sam virtualno…prav tko te ne zadane kap, če greš recimo za eno urco stran in za svojo dušo kej nardiš…pa preverjam, če to drži 😉
ti si pravi gozdni joža 😀 zdle na zimo maš poleg tega, da pridno skrbiš, da nikogar ne zebe, še sam rekreacijo…ka češ lepšga[/quote]
Če bi kdo še zate skrbel, da bi ti bilo toplo, ne bi sedaj v postli čepela… 🙂
Tud ti bi rabla kakega drvarja, da ti mal digne tempeturo… :P[/quote]
mi kurmo na olje, tko da so tvoje skrbi čist odvečne 😀
Forum je zaprt za komentiranje.