ženske, a se ne zavedate da vas bo feminizem pokopal?
Dobro, razlaga je neumna, teza je pa točna. Tudi jaz se ne strinjam s to histerijo po neki enakosti. Moški in ženske nismo enaki, nikoli ne bomo, to je trapasto, da bi se posiljevali v to.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Pravih feministk ni niti za vzorec. Večina žensk sploh nima predstave o feminističnih doktrinah. Je pa res, da vas mnoge izkoriščajo z mednožjem, ker podlegate mnenju, da je ženska in njen seks nekaj nujnega, kar morate imeti, da ste vredni nečesa. Fukfehtarjenje je pa danes drago in frustrirajoče za zmanipuliranega junca, to pa res…
Dobro, razlaga je neumna, teza je pa točna. Tudi jaz se ne strinjam s to histerijo po neki enakosti. Moški in ženske nismo enaki, nikoli ne bomo, to je trapasto, da bi se posiljevali v to.[/quote]
Ah kaj ne? Nekaj časa nazaj so se na trgu pojavili celo neki pripomočki, da bi lahko tudi lulale stoje.
Ja, puma, …. lepo prosim …
Probaj najti tipa, ki ti na tržnici, ki imaš štiri vrečke pa še otroka v naročju reče – gospa, da vam pomagam nesti v avto. Probaj najti tipa, ki se ustavi, ko ti poči guma in se SAM javi, da ti jo bo zamenjal v dežju. Pa kolikokrat ko sem obstala v snegu, kje je bil kakšen moški, ki je ustavil in rekel – gospa, a potrebujete prevoz, a kaj pomagam? Še to,d a te skozi vrata prej spustijo ali v dvigalo je … luksuz 🙂
Danes je svet drugačen, kot je bil nekoč. Če danes ženska stoji ob cesti s prazno gumo, skoraj vsak že pomisli na to, kako ga bo neka skupina ljudi oropala, če bo ustavil.
Da si ne boš kaj naredil… Enkrat te bo za to izjavo še “prijela” 😀
Polovica moških pričakuje doma gospodinjski al pa mama servis doma samo zaradi njihovega spola …[/quote]
Pričakujejo že lahko, ni pa nujno, da bodo to tudi dobili. To je odvisno od ženske. 😉
Če bo koga kaj pokopalo, bo tako razmišljanje pokopalo tebe, ker boš vedno imel težave v prijateljskem, poslovnem ali partnerskem odnosu z žensko.
Največji boj, ki ga biješ je sam s sabo, če pa tebi karakterno močnejše ženske ne ustrezajo, še ne pomeni, da vsi moški tega ne maramo , zato ne posplošuj.
Forum je zaprt za komentiranje.