Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženske, a se ne zavedate da vas bo feminizem pokopal?

ženske, a se ne zavedate da vas bo feminizem pokopal?

Kot da so te forumašice kaj zelo prijazne do moških..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kot da so te forumašice kaj zelo prijazne do moških..[/quote]
Kakor katera. 🙂
Seveda pa drugi niso opravičilo, ampak le izgovor za moja dejanja.

Vsak u gor nastopa, ker ima določene težave…Ljudje brez težav sploh ne uporabljajo med.over.net-a….Tako da, tukaj ni nihče srečen in zadovoljen…samo eni se predstavljajo za take, ker želijo biti nekakšna avtoriteta…

Zeh.

Ja zeh, ponavljamo se, ponavljamo, iz dneva v dan, vsi pišemo iste poste, o istih temah…

Samo ti in še nekaj posameznikov.

Aha ostali pa pišete inovativne poste…s tabo na čelu…kje neki so?…

A ne smem imeti svojega mnenja? Phe.

Ne, mene je inovativnost zapustila takoj, ko sem prišla na ta forum.

In vztrajaš…Vidiš, tukaj si, ker sem spadaš..čeprav v svoji domišljiji misliš, da si nekaj več..

Vztrajam v čem? Saj se sploh ne trudim, v tem je keč:)). Spadam kam? Kaj je tukaj? To, kar ti vidiš? Zame zgolj virtuala in nič drugega. Življenje se dogaja izven PC-ja a veš. Ker si že predolgo domišljaš, si ostal v tej kugli. Tvoj problem.

Tolk slabše, iz navade si prisotna tukaj, bereš in pišeš vedno iste markovske poste… Ti imaš srečen izpopolnjen lajf malo sutra…:)))))

Ne potrudim se toliko kot Marko. Ja meni je fajn, to je neke sorte dodatna (sicer res nepotrebna) dejavnost. In nikoli ni moj fokus le forum, kar je nekaterim že zeeelo dooolgo in potem se pozna na psihi.

Pove izkušena dama zgodnjih 40-ih, ki se na tem čveku že išče debelih 11 let.

Pove izkušena dama zgodnjih 40-ih, ki se na tem čveku že išče debelih 11 let.[/quote]

Si požrla prvo cvetko, ki so ti jo ponudili:)). Povedala sem, koliko časa sem prisotna in vas razveseljujem. Hvala, da mi pripisuješ vso modrost 40-ih, vendar tolk svečk še nisem upihnila. Lahko in mirno noč.

Pove izkušena dama zgodnjih 40-ih, ki se na tem čveku že išče debelih 11 let.[/quote]

-;)))))

Strinjam se z avtorjem in tudi opažam v vsakdanjem življenju, da navedeno drži. Moški so medli in ne vedo kaj bi, ženske pa dominantne, da ne rečem včasih “agresivne”. Dominirajo v službi, na cesti in doma.
Zaradi tega so obremenjene in pod stresom, kar težje prenašajo kot moški. Treba je razumeti, da nas ravno različnost bogati. Vsekakor smo izgubile, oropane smo spoštovanja.

Strinjam se z avtorjem in tudi opažam v vsakdanjem življenju, da navedeno drži. Moški so medli in ne vedo kaj bi, ženske pa dominantne, da ne rečem včasih “agresivne”. Dominirajo v službi, na cesti in doma.
Zaradi tega so obremenjene in pod stresom, kar težje prenašajo kot moški. Treba je razumeti, da nas ravno različnost bogati. Vsekakor smo izgubile, oropane smo spoštovanja.[/quote]
Zgubile ste še kaj drugega, ker ste si zadale preveč, ne zmorete niti osnovnega… Dedci nismo zgubili nič. Smo luzerji že od davno…:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kdo te je pa to nahecal?

Kakorkoli obrneš, v razmerjih so sami problemi. Ali se kurba en, ali oba. Če se noben ne in je razmerje dolgočasno in predvidljivo, potem visita na forumih. Tudi tu ni neke hude vsebine v razmerju. tretja varijanta so večni veseljaki, ki razmerje vzdržujejo tako, da hodijo po feštah in imajo skoz polno ljudi okoli sebe.

Nisem pa še srečal tipa, ki ne bi, ko ga bolje spoznaš, potarnal, da ga ženska izrčpava.

Pa nisi vse tiste tipe vprašal, zakaj so sploh v vezi, če ga ženska izčrpava ?
Ne vidim smisla, da bi bil v vezi. Razen, če se gre le za jamranje. 🙂

Tako nevljuden pa nisem. Kaj mene briga, zakaj je nekdo v vezi?

Ta forum je res kot španske nadaljevanke….če zamudiš nekaj delov,sploh ne opaziš…skos isto 🙂

-;)))))))
Ta je močna.

Saj bi ga vljudno vprašal. 🙂
Ko bi se ti še bolj izpovedal in pojamral, kako so ženske pravi hudiči, ki samo izkoriščajo moške, bi ti bil hvaležen, da si ga poslušal in si je olajšal dušo. 🙂

Pa se tam ne vrti vse okrog nekih ljubezenskih zgodb ?
Tu gor ravno ni za opaziti nekih ljubezenskih izpovedi. 🙂
No ja, Oblakov Jože je pa res izjema. 🙂

Saj bi ga vljudno vprašal. 🙂
Ko bi se ti še bolj izpovedal in pojamral, kako so ženske pravi hudiči, ki samo izkoriščajo moške, bi ti bil hvaležen, da si ga poslušal in si je olajšal dušo. 🙂

Pa se tam ne vrti vse okrog nekih ljubezenskih zgodb ?
Tu gor ravno ni za opaziti nekih ljubezenskih izpovedi. 🙂
No ja, Oblakov Jože je pa res izjema. :)[/quote]
Ti bi itak povsod vtikal svoj nos. Za vse ostale se brigaš, samo zase ne. Nič ne bi ti pomagal ljudem, ti sebi pomagaš, ker ti je dolgčas, ker imaš sam premalo obveznosti, potem se pa vmešavaš v življenja drugih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close