Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali je mogoče

ali je mogoče

ali je mogče,bivša fuk-frendica postaane samo frendica ?

jaz mislim takole

Če bi bil dober v postelji, bi znal napredovat v partnerja, če te je pa vrgla iz postelje…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj pa, če ona njemu ni bila všeč? :)) Za prijateljico pa bi jo še vedno imel. Moški znajo pod krinko prijateljstva tudi izkoriščati ženske: nekatere za seks, druge za poslovno uporabo.

Potem ga ne bi gledala zaradi zamere?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Nikoli ne veš, mogoče se mu želi maščevati…Vsaka ženska ne reagira z galamo in dvigovanjem glasu, nekatere so precej bolj podmukle.

Wd40, dokler ti ženska nekaj pove jasno in glasno, je kul….boj se trenutkov, ko bo navzven vse izgledalo o.k.

Ko se ženska neha pogovarjat, mene ni več tam:-))

A dej? :))) Kaj pa, če te nahruli?

Takrat še ni tiho:-))

Za nekatere noben ni dovolj dober ali pa si sploh ne želijo partnerja.

Mislim, da ženske prav tako to znate. 🙂

Pri meni je najmanj v redu, če sem tiho. Takrat je res nekaj hudo narobe.

Pri meni je najmanj v redu, če sem tiho. Takrat je res nekaj hudo narobe.[/quote]
Se strinjam, če je biti klepetulja normalno, potem je nekaj narobe, če je tišina. Če se ženski ne da več pogovarjat, je vseeno če te ni. Dobesedno.

Pri meni je najmanj v redu, če sem tiho. Takrat je res nekaj hudo narobe.[/quote]
Se strinjam, če je biti klepetulja normalno, potem je nekaj narobe, če je tišina. Če se ženski ne da več pogovarjat, je vseeno če te ni. Dobesedno.[/quote]

No, kakšen dan ji moraš pustiti, da uredi misli. Ko je človek jezen, lahko reče tudi stvari, ki jih ne misli. Jaz se včasih umaknem zato, da najprej premislim, če nisem slučajno kaj narobe razumela. Mislim, da to ni slabo, aneda? :)))

Se strinjam, če je biti klepetulja normalno, potem je nekaj narobe, če je tišina. Če se ženski ne da več pogovarjat, je vseeno če te ni. Dobesedno.[/quote]

No, kakšen dan ji moraš pustiti, da uredi misli. Ko je človek jezen, lahko reče tudi stvari, ki jih ne misli. Jaz se včasih umaknem zato, da najprej premislim, če nisem slučajno kaj narobe razumela. Mislim, da to ni slabo, aneda? :)))[/quote]
Mhmmnja, glede na stvari, ki jih slišim, močno upam, da ljudje ne premišljujejo preveč, preden jih izustijo. Ker če so plod premišljevanja….To govorim na splošno… kot Robi:-)))))

jaz mislim takole

No, kakšen dan ji moraš pustiti, da uredi misli. Ko je človek jezen, lahko reče tudi stvari, ki jih ne misli. Jaz se včasih umaknem zato, da najprej premislim, če nisem slučajno kaj narobe razumela. Mislim, da to ni slabo, aneda? :)))[/quote]
Mhmmnja, glede na stvari, ki jih slišim, močno upam, da ljudje ne premišljujejo preveč, preden jih izustijo. Ker če so plod premišljevanja….To govorim na splošno… kot Robi:-)))))[/quote]

Tale wd-jček je ratal malo žleht.

Mhmmnja, glede na stvari, ki jih slišim, močno upam, da ljudje ne premišljujejo preveč, preden jih izustijo. Ker če so plod premišljevanja….To govorim na splošno… kot Robi:-)))))[/quote]

Tale wd-jček je ratal malo žleht.[/quote]
Po čem to sklepaš:-)))))

Tale wd-jček je ratal malo žleht.[/quote]
Po čem to sklepaš:-)))))[/quote]

Pišeš v šifrah in me tako begaš. :)))

Kaj pa če je mišljeno kot je napisano in je preveliko premišljevanje samo izguba časa in povečana možnost nerazumevanja.:-))) Kako gre že ona Freudova: včasih je cigara samo cigara:-)))?

Sonce te lepe sončne nedelje pa nekaterih res ne premakne izza zaslonov !?
Pa kaj nedelje, gre takorekoč za poznopoletni vikend .
In končno ( pišem za nazaj, ker normalen človek tega v živo ne spremlja ampak gre raje ven ) se nekje točno ob poldnevu WD40 in Antilopa le zbrihtata in verjetno odideta na zrak ?
Svašta .

Vse je mogoče, ampak vprašanje je, kako je potem z zaupanjem – predvsem pri drugem partnerju.

v domu ostarelih je to pravilo ☺

Ali je mogoče res da bi ti postala moja žena .
Močno me matra kaj bi zelela od mene .
Drugače te fulj resnično ljubim .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close