Ljubezenski problem ?
Živjo, sm star 18 let pa mam en “problem”. Med tem, ko deklice stare 13, 14 let nedolžnost izgubijo že v osnovni šoli jaz nisem niti enkrat še imel kakršne koli zveze… Sošolke, prijateljice mi govorijo da sem prijazen, lep, sprašujejo zakaj nimam punce, ko so pa pijane se pa kokr mal obešajo po men. Jz sicer bi meu neko zvezo ampak mi je zdej tko k je čist uredu. Nič stresa, nič kreganja, ne tipkam si ceu dan po telefonu, bla,bla,bla. Ampak usake tok cajta mi pa pride u glavo da bi meu eno osebo k bi jo objev pa ji reku da jo mam rd pa to hahah. Zdej sm pa ful u dilemi a nej si probam najdt punco al da ustrajam bit sam brez kakršnih koli problemov razn učasih trenutkov k se mal vase zamislm pa se zasmilm sam seb 😀
PS: a ma še kdo take probleme al sm sam jz tak haha
Takih problemov pa jaz ful nimam, tako da nimam nobenega pametnega nasveta zate. Odkrito rečeno- tudi trapastega ne.[/quote]
Ti si pa res neusmiljen. Kot starejši in bolj izkušen bi mu lahko dal kak nasvet. :))[/quote]
Pri mojih osemnajstih so mi bile všeč petindvajset let stare:-))) Lahko mu dam nasvet, kako se ne streže stvari, to je vse:-)))
Ti si pa res neusmiljen. Kot starejši in bolj izkušen bi mu lahko dal kak nasvet. :))[/quote]
Pri mojih osemnajstih so mi bile všeč petindvajset let stare:-))) Lahko mu dam nasvet, kako se ne streže stvari, to je vse:-)))[/quote]
Če je ženska že pri 13-ih oz. 14-ih letih toliko izkušena, potem bo pri 25-ih letih že imela naziv zaslužna profesorica seksa. :)))
Baraba postaneš kar čez noč? Ali je potrebno prej doživeti kako hudo razočaranje?
Forum je zaprt za komentiranje.