Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ste vsi navdušeni nad dojenčki?

Ste vsi navdušeni nad dojenčki?

Ste vsi čisto nori na dojenčke? Sem v obdobju, ko imajo kolegice, sodelavke, sorodnice dojenčke kot po tekočem traku. Vse lepo in prav. Ampak težava je v tem, da sem očitno edina, ki ni tako zelo navdušena nad tujimi otroki. Vse ostale so čisto nore samo, da vidijo kakega dojenčka. Kar naprej bi jih imele po rokah. To počno vse tiste, ki imajo otroke, tiste, ki jih nimajo. Potem še meni dajejo otroke v roke. Jaz pa očitno edina čudna, ki nisem čisto nora na dojenčke in mi ni do pestovanja otrok. Kako postati ljubiteljica dojenčkov?
Ste res vsi tako noro zagledani v dojenčke?

What?:))
Pač nisi tak tip človeka. Zakaj bi se zdaj delala, da si drugačna?

Ne. Samo v tiste od mojih bljižnjih.
Mi pa lepo dišijo.

Vedno moraš reči: -joj, tako luškani pa so redko videni.-

Kar silijo mi jih v roke. Pa katera jih v službo prinese in ti ga kar potisne v roke. Vse ostale so seveda navudšene, jaz pa niti najmanj in potem izpadem čudna. Moškim pa ne težijo. Se prav sprašujem a so res vse ženske tako nore na dojenčke ali se samo delajo?
Dišijo mi pa niti najmanj, ponavadi vse prej kot to.

Jaz tudi ne vem kako ravnati z dojenčki.

Si pač tak tip karakterja, da te ne ganejo tuji dojenčki….mogoče bo drugače ko in če boš imela svoje.

Kakorkoli pa, ne dovoli da te nekdo prepriča v nekaj, v kar ti ne verjameš

​_________________________________________ "Attitude is a little thing that makes a big difference."

Starunklja pod drugim vzdevkom odprla temo.

Lp

Ti si pa res bolestno obseden z mano. Saj bi si štela v čast, da je en tip obseden z mano, če ne bi bil to ravno ti.

Meni se dojenčki dopadejo, dokler ne začnejo jokati na ves glas:). Če so previti, po ritki namazani s hladilnim mazilom iz lekarne…potem dišijo:). Otroci so dojenčki zelo kratek čas, zato uživaš v tem času. Potem začnejo že jezikati in trmariti:).

Ja, jaz sem navdušena nad dojenčki. Še bolj pa so mi zanimivi tam do 2. leta starosti. Otroke imam od nekdaj rada, ker so iskreni in še nepokvarjeni.

Hah, ma nemoj:-))
https://www.youtube.com/watch?v=yL9mX4Hbc2Q

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

So iskreni, ker še ne znajo uporabljati svojega uma, ki je orodje za manipulacijo. 🙂
Bolj kot se zavedajo sebe, bolj seveda začnejo delovati v svojo korist in ob tem uporabljajo vse možnosti, ki so jim na razpolago.
Če jim starš ne postavi mej in razloži kdo je avtoriteta, bo starš hitro postal otrokov suženj.

https://www.youtube.com/watch?v=yL9mX4Hbc2Q%5B/quote%5D

Pa kje si tega sumljivega tipa našel?:))) Saj se tudi otroci zlažejo, ampak praviloma o nepomembnih stvareh. Ja, luštni so, sploh, ko začnejo formirati prve stavke. Vendar pa tudi ti dojenčki enkrat zrastejo. Nekateri so potem precej manj “ljubki”. :)))

https://www.youtube.com/watch?v=yL9mX4Hbc2Q%5B/quote%5D

Pa kje si tega sumljivega tipa našel?:))) Saj se tudi otroci zlažejo, ampak praviloma o nepomembnih stvareh. Ja, luštni so, sploh, ko začnejo formirati prve stavke. Vendar pa tudi ti dojenčki enkrat zrastejo. Nekateri so potem precej manj “ljubki”. :)))[/quote]
Mogoče pa se zato nekateri trudijo biti celo življenje tako otročji, da bi zgledali bolj ljubki in bi jih ženske imele rajši. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=yL9mX4Hbc2Q%5B/quote%5D%5B/quote%5D

Pa kje si tega sumljivega tipa našel?:))) Saj se tudi otroci zlažejo, ampak praviloma o nepomembnih stvareh. Ja, luštni so, sploh, ko začnejo formirati prve stavke. Vendar pa tudi ti dojenčki enkrat zrastejo. Nekateri so potem precej manj “ljubki”. :)))[/quote Te stvari so pomembne zanje. Cosby sumljiv ali ne, določene stvari ima prav…

https://www.youtube.com/watch?v=qyMSc97UksM

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Mogoče pa se zato nekateri trudijo biti celo življenje tako otročji, da bi zgledali bolj ljubki in bi jih ženske imele rajši. :)[/quote] Moraš biti pa res teslo za kaj takega…:-))

Robi in Wd40, to so tisti moški, ki jih je mati predolgo dojila. :)))

Če pa ga je imela tako zelo rada. 🙂
Zato za takšnega moškega ni dovolj dobra kar vsaka ženska, ker vsaka ne zna tako zelo izkazovati ljubezni. 🙂

Če pa ga je imela tako zelo rada. 🙂
Zato za takšnega moškega ni dovolj dobra kar vsaka ženska, ker vsaka ne zna tako zelo izkazovati ljubezni. :)[/quote]

Pri teh moških je bitka proti njegovi materi vnaprej izgubljena. :)))

A zato sem tako izgubljen. Nisem maral cuz….. khm sesat. Takrat. Sem pa pozneje prinesel noter:-))

nekoč sem bil navdušen nad svojimi dojenčki … že dolgo bi jih pa sovražil ☺

Ta egoistična kričava bitja so nekaj zadnjega, kar bi lahko bilo deležno moje najmanjše simpatije. Koliko kosil in večerij so mi že ti miniaturni tirani pokvarili s svojim dretjem za sosednjo mizo… Če si bo kakšen pogumen lastnik oštarije kdaj drznil prepovedat vstop v svoj lokal staršem z malimi otroci, ga bom iz same hvaležnosti obiskoval do svoje smrti ali njegovega stečaja, pa četudi mi zaračuna hrano po trikratni tržni ceni!

Kakor kdaj.
Načeloma vse manj, najbrž, ker se a priori pričakuje, da moraš biti popolnoma raznežen in poln “pocukranih” besed in tudi zato, ker jih sama najbrz nikoli ne bom imela. ( naravna danost pač).

Od nekdaj me pa živali, predvsem muce,bolj raznežijo. Žalostno je dejstvo, da marsikateri otrok staršev, ko ustvari svojo druzino, marsikdaj ne vključi v svoje zivljenje, vsaj tu in tam, se hujse pa je, če starsi in njihovi patrnerji ne gredo “v štric”. Ampak, to je ze druga zgodba.

sam si zajebal … kaj si se pa rodil ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close