Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Goldfish

Goldfish

Kaksno leto, dan ali dva vec… prebiram tale forum in ugotavljam da me sploh ne moti moski sarkazem do zensk, vseh tistih prepotentnih samcev, ker jih v bistvu razumem. Ne razumem pa ga. Goldfisheve, njene zagrenjenosti, potrebe po biti povsod zraven za ceno tega, da je opazena in njene hkratne narejene vzvisenosti nad vsem in vsemi, samo zato, da svojemu egu lahko dopoveduje, da je boljsa od vecine … Ker je to njen najvecji strah… Biti samo del vecine, povprecje. Medtem pa ko na ta nacin zadovoljuje svoj ego, simultano zapada v se vecjo agonijo, ker se zaveda da samo par naucenih besed se ne naredi cloveka in sama pri sebi trpi za pomankanjem teh preprostih stvari, ki nam lahko polepsajo zivljenje, ce smo se le sposobno soociti sami s sabo in sprejeti tudi ostale.

Pa naj bo verodostojen podatek, da sem zenska in vseeno tole pisem. Najbrz s krepko vecjo placo od njene, ker to baje spada k inteligenci, ce jo vprasate ..,

Lep pozdrav, mnenja niso potrebna.

RIP GF

Verjetno tudi ta tema ni potrebna.
Čemu si jo sploh spisal/a?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

SuperCopatar priskočil na pomoč 🙂

Hehe. Jaooo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zgolj z enim namenom. Nismo vse zenske, ki smo pri toliko in toliko letih samske in hkrati celo malo uspesne, zagrenjene, vzvisene, verodostojne za dajanje nasvetov drugim, itd., itd. Dalec od tega da bi pricakovala konstruktivno debato, ki glede na doseg moje objave niti niso mozne. Moj namen je bil samo pokazati razlike med dojemanjem razlicnih zensk, ob zavedanju da ena ki se pojavi prvic, ob inventarjih katerih ste navajeni, nima sans.

Torej, ste dovzetni za nova dejstva, ali pa smo ljudje ustvarjeni da sledimo samo temu, kar poznamo?

Vem kaksne odgovore lahko pricakujem, ker sem se konec koncev jaz pojavila sele danes, medtem ko GF poznamo, smo je navajeni in ne dopuscamo moznosti za spremembe…

V tem razmisljanju vas lepo pozdravljam, moj namen ni bila provokacija, samo izrazila sem svoje mnenje, ki si ga po tem in tem clenu, tega zakona lahko ustvarim..,, vse ostalo, je vasa domisljija.

Lep pozdrav!

Sem spisala cel odgovor, pa ni bil objavljen. Pa da skrajsam: nismo vse samske, sposobne zenske – zagrenjene.

Ok.
In kaj ima to veze s tem kontekstom, da greš omenjat določeno osebo s to tvojo težavo?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ti nič ne razumeš, dotična ima zgolj boljši marketing od drugih, ima boljše prijeme in zato tudi toliko govora o vsem tem…

Se krepko zavedam pomena novinca na tem forumu in po vasem mnenju neutemeljenosti njegovih besed. Mislim pa da imam pravico, tako kot vsi vi, napisati svoje mnenje. Se opravicujem ker boli… In ker… Razumem. Kot je vedno bilo, tako naj vedno bo! Smo slovenceljni….

Ok.
In kaj ima to veze s tem kontekstom, da greš omenjat določeno osebo s to tvojo težavo?[/quote]
nimam občutka, da ima k81 kakšno težavo, baje ni samska, je sposobna in definitivno ni zagrenjena…tako vsaj ona pravi….ti pa…bi ji šel verjetno rad drva žagat ali pač ne?

Madona, Goldfish je tu gor večja celebrity kot je Damjan Murko v rumenih časopisih. :))

mojster samopromocije kot dotična))

Ni problem v tem, da kot novinec tu ne bi bil deležen branja, vprašaj se, a je kritiziranje utemeljeno ob zagonu?

Ti se vidiš med slovenceljni. Jaz ne.

Seveda smo slovenceljni, si dokazala 😉 … zato se skoraj vse teme izrodijo v medsebojno prepucavanje sodelujočih kar je tale tema že v štartu.
V čem je smisel, namen očitkov?

Vsak je po svoje edinstven, drugačen, nekdo je nekomu všečen, drugemu antipatičen, in?

Prav počaščena sem, da nas je obiskala tako eminentna oseba, ki se je potrudila, da je vrinila nekaj težjih besednih zvez. Kapo gor.

Kaj je tezjega, kot sprejeti resnico? Vem! Sprejeti kr eno K81, ki pise nekaj kar nam ni vsec 😉 brez problema, moj namen ni bilo neskoncno debatiranje o tem in onem, poudarjanje resnic in zablod, itd… Moj namen je jasen iz prvega posta, torej izraziti svoje mnenje, z zavedanjem da vecini ne bo vsec. S tem postom se umikam, ker ne rabim dodatnih potrditev. Globljih pomenov, poleg svoje zelje da napisem, kar si zelim, pa mi tudi ni treba razkrivati. Zame osebno je pomembno, da sem jaz zadovoljna 😉

Mejte se!

Nekaterim se za razliko od tebe, ni potrebno truditi.

Res je. Ljudje smo si zelo razlicni. Tudi moja punca je prva liga po uspesnosti, pa je hkrati bolj zenstvena od vecine, ki sem jih kdaj spoznal. So pa take redkost.

On_ je sramota za moski spol. Poosebljenje porocenega fukfehtarja, ki so ga povozila leta pa se kaj.

Seveda smo slovenceljni, si dokazala 😉 … zato se skoraj vse teme izrodijo v medsebojno prepucavanje sodelujočih kar je tale tema že v štartu.

Vsak je po svoje edinstven, drugačen, nekdo je nekomu všečen, drugemu antipatičen, in?[/quote]

On_
mene pa nekaj zanima, zakaj imaš ti tako potrebo, da jo zagovarjaš. Mislim, vsi drugi so odnehali, ti pa še kar vztrajaš… ???

Ne pretiravaj. Kakšne odgovore pa lahko pričakuješ. Da bomo sedaj vsi začeli zagovarjati GF. Da bomo tvoje komentarje popljuvali… Hm… vsi že ne (ne eno in ne drugo). Če pa ena (ali dve) osebi pišeta pod tisoč in enim nickom, pa to res ni potem za posploševati.

Lepo pozdravljena. Odgovori so pa ponavadi odziv na vprašanje in način kako je zastavljeno, a ne?:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Vsak je po svoje edinstven, drugačen, nekdo je nekomu všečen, drugemu antipatičen, in?[/quote]

On_
mene pa nekaj zanima, zakaj imaš ti tako potrebo, da jo zagovarjaš. Mislim, vsi drugi so odnehali, ti pa še kar vztrajaš… ???[/quote]

It, ti zagovarjaš EB:))). Ne vem, kaj je večja skrajnost.

On_
mene pa nekaj zanima, zakaj imaš ti tako potrebo, da jo zagovarjaš. Mislim, vsi drugi so odnehali, ti pa še kar vztrajaš… ???[/quote]
Mene pa zanima zakaj ti ne moreš preseč zamere, ki jih gojiš do nekaterih uporabnikov, ker ti onemogočajo uvid v to kar sem želel povedat?

Nič jo ne zagovarjam, se večkrat ne strinjam z njo (kakor tudi s tabo ne) so mi pa skrajno hinavske, neprimerne, neokusne take teme kot je ta, ker v ničemer ne pripomorejo h konstruktivni debati na forumu ampak zgolj podpihujejo sovraštvo med uporabniki. Tole sploh ni prvi ne edini primer takega obračunavanja zavitega v celofan “dobronamernih” nasvetov nekoga, ki je menda prišel na novo in obsoja početje GF, a se ne zaveda, da sam počne ravno to kar njej očita.
Če je že bilo treba bi ji lahko pisala na zs, ampak ne, raje nekoga javno izpostavit in se potem naslanjat na izpade maščevanja, zgražanj, podjebavanja…itd

Lahko pa si vse skup razlagaš tudi drugače…. ker mi je obljubila, da bo šla plesat z mano, kar bi lahko pomenila, da takrat ne bom plesal s tabo, ok?

Sedaj pa izberi katera razlaga se bolje sklada s tvojo predstavo/prepričanjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close