Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Goldfish

Goldfish

Koncno ena, s katero bi se moski lahko pogovarjal…. upam da tole ni tvoj prvi in zadnji prispevek.
Ker raznih GF, Skel, Antilop, Gazel….. imam ze pun ku…

Dobro povedano…

Dobro povedano…[/quote]
K ne bi rajš še eno novo temo odprli, da ne smetite v temi od GF?….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Koncno ena, s katero bi se moski lahko pogovarjal…. upam da tole ni tvoj prvi in zadnji prispevek.
Ker raznih GF, Skel, Antilop, Gazel….. imam ze pun ku…[/quote]

Samo, da kontriraš, a ne. V bistvu se s to žensko (če ni ravno moški) nikakor ne bi mogel pogovarjati. Tebi paše adrenalin.

Samo, da kontriraš, a ne. V bistvu se s to žensko (če ni ravno moški) nikakor ne bi mogel pogovarjati. Tebi paše adrenalin.[/quote]
Paše mi adrenalin, to je res. Ti in tebi podobne pa ne. Zdaj pa se drgni ob koga drugega…

He, he, se nasmejim ob takih temah. Saj vemo, da za dobrim konjem se vedno kadi.
GF, huda bejba moraš biti, da morajo takole o tebi odpirat teme in potem se usujejo moški, ki se te želijo, ti si jih pa zavrnila in so zdaj jezni :).

Ti sama veš kaj te pri GF žre,da se ti je sploh dalo takšne bedarije pisarit.

..in ja..ga.intelektualka z visoko plačo,sklanjatve so ti španska vas.

Meni se zdi, da je avtorica v resnici moški, ki je bil zavrnjen s strani GF.

Živjo Starunklja. Adijo Starunklja.

Dobro povedano…[/quote]
Res je 🙂

Kaj bi EB brez GF in mene?
Kako prazno življenje mora imeti človek, ki mora vse dneve tu gor viseti in se prepirati z ženskami. Ni to značilnost osamljenega starega človeka, ki nima družbe v reali?
Jaz sem zato kar naprej tu gor, ker imam prazno, nezanimivo življenje. Če bi bila pa recimo študentka pa ne bi visela tu gor, bi hodila na predavanje.

On_
mene pa nekaj zanima, zakaj imaš ti tako potrebo, da jo zagovarjaš. Mislim, vsi drugi so odnehali, ti pa še kar vztrajaš… ???[/quote]
Mene pa zanima zakaj ti ne moreš preseč zamere, ki jih gojiš do nekaterih uporabnikov, ker ti onemogočajo uvid v to kar sem želel povedat?

Nič jo ne zagovarjam, se večkrat ne strinjam z njo (kakor tudi s tabo ne) so mi pa skrajno hinavske, neprimerne, neokusne take teme kot je ta, ker v ničemer ne pripomorejo h konstruktivni debati na forumu ampak zgolj podpihujejo sovraštvo med uporabniki. Tole sploh ni prvi ne edini primer takega obračunavanja zavitega v celofan “dobronamernih” nasvetov nekoga, ki je menda prišel na novo in obsoja početje GF, a se ne zaveda, da sam počne ravno to kar njej očita.
Če je že bilo treba bi ji lahko pisala na zs, ampak ne, raje nekoga javno izpostavit in se potem naslanjat na izpade maščevanja, zgražanj, podjebavanja…itd

Lahko pa si vse skup razlagaš tudi drugače…. ker mi je obljubila, da bo šla plesat z mano, kar bi lahko pomenila, da takrat ne bom plesal s tabo, ok?

Sedaj pa izberi katera razlaga se bolje sklada s tvojo predstavo/prepričanjem.[/quote]

Niti ena niti druga, če sem odkrita. Močno dvomim, da bi lahko kdaj mi trije bili nekje, kjer bi bila možnost, da se pleše. Pa tudi dvomim, da je vzrok tudi ali samo v tem, da ti niso všeč provokativne teme, kot kakršno vidiš tudi to. Za mene pa je ta tema tudi odsev resnice. Zdaj, s kakšnim namenom je bila odprta, ne bom špekulirala, me pa ne moti, da je.

Sicer pa sem jaz pri EB-ju vedno poudarjala dejstvo, da se je pri EB-ju vedno obsojal njegov način pisanja oz. razmišljanja, izražanja, tudi s tvoje strani (ne samo s tvoje), pri GF pa ne (čeprav slog izražanja niti ni tako zelo drugačen kot EB-jev). Pa še nekaj, EB nekoga, ki se ne vtikuje v njegove poste, ga ne “izziva” na nek način, tudi sam pusti pri miru, medtem ko pa GF enostavno “mora” nekaj debatirat na, bom zapisala takole, citiranemu nezaželjen način.

Torej, zakaj tašna razlika? (Odgovora ne pričakujem.)

aja … to je od Boruta ribca … a je že dobila oglato posodo … menda okrogla ni primerna

Bravo @it

Kako ste dolgočasni, majke mi:).

Mene pa zanima zakaj ti ne moreš preseč zamere, ki jih gojiš do nekaterih uporabnikov, ker ti onemogočajo uvid v to kar sem želel povedat?

Nič jo ne zagovarjam, se večkrat ne strinjam z njo (kakor tudi s tabo ne) so mi pa skrajno hinavske, neprimerne, neokusne take teme kot je ta, ker v ničemer ne pripomorejo h konstruktivni debati na forumu ampak zgolj podpihujejo sovraštvo med uporabniki. Tole sploh ni prvi ne edini primer takega obračunavanja zavitega v celofan “dobronamernih” nasvetov nekoga, ki je menda prišel na novo in obsoja početje GF, a se ne zaveda, da sam počne ravno to kar njej očita.
Če je že bilo treba bi ji lahko pisala na zs, ampak ne, raje nekoga javno izpostavit in se potem naslanjat na izpade maščevanja, zgražanj, podjebavanja…itd

Lahko pa si vse skup razlagaš tudi drugače…. ker mi je obljubila, da bo šla plesat z mano, kar bi lahko pomenila, da takrat ne bom plesal s tabo, ok?

Sedaj pa izberi katera razlaga se bolje sklada s tvojo predstavo/prepričanjem.[/quote]

Niti ena niti druga, če sem odkrita. Močno dvomim, da bi lahko kdaj mi trije bili nekje, kjer bi bila možnost, da se pleše. Pa tudi dvomim, da je vzrok tudi ali samo v tem, da ti niso všeč provokativne teme, kot kakršno vidiš tudi to. Za mene pa je ta tema tudi odsev resnice. Zdaj, s kakšnim namenom je bila odprta, ne bom špekulirala, me pa ne moti, da je.

Sicer pa sem jaz pri EB-ju vedno poudarjala dejstvo, da se je pri EB-ju vedno obsojal njegov način pisanja oz. razmišljanja, izražanja, tudi s tvoje strani (ne samo s tvoje), pri GF pa ne (čeprav slog izražanja niti ni tako zelo drugačen kot EB-jev). Pa še nekaj, EB nekoga, ki se ne vtikuje v njegove poste, ga ne “izziva” na nek način, tudi sam pusti pri miru, medtem ko pa GF enostavno “mora” nekaj debatirat na, bom zapisala takole, citiranemu nezaželjen način.

Torej, zakaj tašna razlika? (Odgovora ne pričakujem.)[/quote]Pa ga boš vseeno dobila… 🙂

Mene pa motijo take teme in posti v katerih se uporabniki foruma med sabo ocenjujejo po tekem principu kot se ga trenutno tudi sama sedaj poslužuješ.
Predlagal bi Robiju, da take stvari pobriše ali vsaj onemogoči za pisanje, ker so že/mejijo na sovražni govor, obrekovanje. Komu na čast?
Naj vsak ohrani pri sebi mnenje o drugih, brez potrebe se takole nekoga izpostavlja.
Kaj sploh je smisel takih tem?
Da ti poveš, da nekoga ne maraš?
Sama kregarija na forumu, je to namen?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Čakaš na nov plen …

Ej Gazela. Neki sm ti hotu p…..ah nč, dijo.

Tega nikol n sem razumela. Poveš, če imaš kaj za povedati ali pa si tiho. Tako po babje – veš neki ti moram povedat,… potem pa ah bom rajš tiho.

Saj ni prva tema ta teden, ki je odprta o neki osebi tu gor…malo si oglejte seznam, pa boste videli frančkovih pet ali koliko jih je…

Sicer pa vsak enkrat dobi, tisto kar išče. GF pač pozornost. saj bi bolelo, če je ne bi bilo.

Čakaš na nov plen …[/quote]
Ne iščem plena tukaj… Kolikokrat naj to še povem…

Tega nikol n sem razumela. Poveš, če imaš kaj za povedati ali pa si tiho. Tako po babje – veš neki ti moram povedat,… potem pa ah bom rajš tiho.[/quote]
Blje, blje, blje,… 😛

Tega nikol n sem razumela. Poveš, če imaš kaj za povedati ali pa si tiho. Tako po babje – veš neki ti moram povedat,… potem pa ah bom rajš tiho.[/quote]
Vzbujanje pozornosti. Pač nekaj si ga razjezila, ampak ker si mu malo všeč, bi ti povedal, ampak ker je preveč užaljen/jezen, ti raje ne bo, ker bi s tem pokazal, da ni jezen. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Itak, čist sem besen na njo.

Pa nate tud zdej, ker si me tako natančno opisal. Samo še bolj besnim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close