Na dopust v novembru, decembru
Kam iti v novembru oz. začetku decembra na dopust?
Naj bo v Evropi, seveda sem spada tudi Slovenija. Ne sme biti predrago. Naj bo možnost za aktivno preživljanje dopusta. Pa ne smučanje, smučanje pride kasneje.
Je bil kdo v tem času recimo na Kreti? Kam kaj drugi zahajate v tem času, če greste na dopust?
Iti v toplice mi ni. Premalo aktivno. Mogoče Bohinj, samo kaj, ko je tako hladno in sneg v gorah.
Nujno rabim odklop. Mogoče res Kreta, Santorini ali kaj tkega.
Kaj si pa pocela en teden tam?[/quote]
Kako to misliš kaj sem počela en teden tam? Imaš ja toliko stvari za videti. Ravno zadnjič so nas eni prijatelji povabili, če gremo z njimi na Kanarce in sta bila otroka odločno proti (eden že najstnik, drugi pa skoraj). Da v Istanbul kadarkoli, da tja se jim pa ne ljubi. Zanimivo a ne. Okusi so res različni.
Ja, res je, oksusi so različni. Tisti, ki so bolj za kulturne znamenitosti, verjamem, da imajo za cel teden dovolj dela v enem takem večjem mestu. Mene pa kaj hitro vleče kam drugam. Tako malce pokombiniram. Recimo en dan Atene potem pa kolovratanje po Pelopenezu cel teden.
Vseeno pa moram reči, da imata dober okus. Same fajn ideje sta naštela. Najraje bi kar vse šla pogledat.
Turčijo bom po mojem prihranila za kdaj drugič. Namreč najbolj me vleče Anatolija. Torej, če grem v Istanbul rabiš še dosti časa in pa pravo vreme za Anatolijo.
Joj, ko je pa toliko lepih stvari po svetu in tako premalo dopusta.
Potem pa še skomine po vsem naštetem. Drugača pa se najbolj nagibam h Kanarcem. Nekako iz Italije sem iskala, so menda najcenejše letalske. Ryanair.
Forum je zaprt za komentiranje.