Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Na dopust v novembru, decembru

Na dopust v novembru, decembru

Kam iti v novembru oz. začetku decembra na dopust?
Naj bo v Evropi, seveda sem spada tudi Slovenija. Ne sme biti predrago. Naj bo možnost za aktivno preživljanje dopusta. Pa ne smučanje, smučanje pride kasneje.

Je bil kdo v tem času recimo na Kreti? Kam kaj drugi zahajate v tem času, če greste na dopust?
Iti v toplice mi ni. Premalo aktivno. Mogoče Bohinj, samo kaj, ko je tako hladno in sneg v gorah.
Nujno rabim odklop. Mogoče res Kreta, Santorini ali kaj tkega.

Jebes grcijo v tem casu. Nekaj ur dalj na avionu za iste pare- tajska, indonezija, …

No ja, to se res bolje sliši, samo nimam dovolj dopusta.

Kok ga pa mas? 1 teden?

Hm, kaj pa: Istanbul, Malta zanimiva in poceni, Portugalska mogoče

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Za dober teden bi zneslo. Kaj vem 10-12 dni.
Istanbul je odlična ideja. Pa še kaj tam po Turčiji. Na Portugalskem sem že bila.
Malta bi znala biti tudi fajn. Nisem še nič gledala cen. Za Istanbul pa se mi zdi, da ima celo Adrija poceni lete.

Kapverdski, kanarski?

Kanarski so še kar zmerne cene. Tako, da so v mojem izboru. Kapverdski pa se verjetno splača it za več časa, ker je verjetno kar draga letalska?
Je že kdo šel v šolo surfanja na Kanarske? Kateri otok od Kanarskih vam je najbolj všeč?

Istanbul mi ni bil nic posebnega, 2,3 dni ga imas cez glavo!

Jaz ne bi šla samo v Istanbul, bi šla še kaj na okrog. Anatolija je po mojem super, samo ni za pozimi. Bi ostala kar na Z Turčije, če bi šla tja dol.

Zanimivo. Meni je bil pa Istanbul čudovito mesto, en teden mi je bil absolutno premalo. Bi šla še kdaj, veliko prej kot pa na Kanarce. Malta je za 5 -6 dni, je pa zelo poceni.

Kaj si pa pocela en teden tam?

Uf, v Istanbulu bi bila jaz samo en dan, potem pa akcija naokrog.
Na Kanarskih pa bi oblazila vse hribe, vulkane. Se kar ne morem odločit kateri otok je bolj zanimiv.

Kaj si pa pocela en teden tam?[/quote]

Kako to misliš kaj sem počela en teden tam? Imaš ja toliko stvari za videti. Ravno zadnjič so nas eni prijatelji povabili, če gremo z njimi na Kanarce in sta bila otroka odločno proti (eden že najstnik, drugi pa skoraj). Da v Istanbul kadarkoli, da tja se jim pa ne ljubi. Zanimivo a ne. Okusi so res različni.

En teden??? Ja ce gres v vsako đamijo posebej. Aya sofija, modra moseja, cisterna, kapalicarsija, bospor-izlet… Se kaj drugega? Zvecer ce hoces ven, je drago jo svinja, descom-tujcem se vstopnino nabijajo povsod. Je pa fajn it v šoping… Poglej, ce ima se turkish karte za 99 eur z brnika…

Ne vem, Dolmabahce npr. ?? Mene od tam niso mogli spraviti ven. Saj ti pravim, da so okusi različni.

Pa to je vse na sultanahmedu- za en dan.
No sej, hvala bogu da smo si razlicni, ze zdej se skor pobijemo med sabo, kaj bi sele blo da bi blo vsem vse enako vsec…

Ja, res je, oksusi so različni. Tisti, ki so bolj za kulturne znamenitosti, verjamem, da imajo za cel teden dovolj dela v enem takem večjem mestu. Mene pa kaj hitro vleče kam drugam. Tako malce pokombiniram. Recimo en dan Atene potem pa kolovratanje po Pelopenezu cel teden.
Vseeno pa moram reči, da imata dober okus. Same fajn ideje sta naštela. Najraje bi kar vse šla pogledat.

… ali celo, da bi se skupaj znašli tam :))))) To bi bila šele kriza.

Poglej malo na izletnadlani.si, posvetu, letalske, sta, odklop, … Zih kaj najdes. Ali pa budgetair.ie
Ceprav turcija trenutno, hja kaj pa vem… Ze mene malo skrbi, ker samo letiva tam cez une kraje cez 14 dni…

… ali celo, da bi se skupaj znašli tam :))))) To bi bila šele kriza.[/quote]

Ja saj se tud kaj takega zna zgodit… 🙂
Je pq v istanbulu katastrofalen kebab!

Turčijo bom po mojem prihranila za kdaj drugič. Namreč najbolj me vleče Anatolija. Torej, če grem v Istanbul rabiš še dosti časa in pa pravo vreme za Anatolijo.
Joj, ko je pa toliko lepih stvari po svetu in tako premalo dopusta.
Potem pa še skomine po vsem naštetem. Drugača pa se najbolj nagibam h Kanarcem. Nekako iz Italije sem iskala, so menda najcenejše letalske. Ryanair.

Odvisno. Ker majo kurci drago prtljago. Najbol da malo pogledas, so dostkrat akcije.lahko pa gres z mano v indonezijo 🙂

Ja, samo res Ryanair ti vsak kos prtljage zaračuna. Najprej navdušeno opaziš ceno, potem pa moraš prišteti še za vsak kos prtljage. In če ni direkt let, da recimo kje prestopiš, je seveda treba ponovno plačat prtljago.
Ne me dražit z Indonezijo :).

Pa se da prides na mesto lica… 🙂 🙂 🙂
Ce letis s trsta je ok, ce z milana je pa se dodatnih 100 eur za prevoz…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close