Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Adios amigos

Adios amigos

Odhajam iz tega butastega foruma za vse večne čase.

Lp

Sadni

Za koliko ur odhajaš?
Kooliko ur boš zdržal brez nas?

Še pesmica za slovo :'(

http://www.youtube.com/watch?v=DudbTPpU5s8

staph! Srce mi se trga! Ostani z nami do jutra!

Odhajam pa zaradi tegale debila, ki mi krade vzdevek in cel čas piše neke neumnosti o meni.

Pejt se že gugat z uno leio pa dej mir.

Prosim : NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Končno bo konec s temi lajnami sadnega. Kakšen ego, še ekstra temo si je moral odpreti, da gre. Ja, super, bo vsaj forum bolj na nivoju, ko te ne bo več. Samo kaj, ko boš spet in spet pod drugm nikom tu gor svetil.

še kej prid – kje ko fino, k greš ☺

pa neeee noo.. ravno zabavno je postalo..

MON je ko mafija, ko si enkrat notr ne moreš več stran. Najdl te bomo in te zvlekli nazaj!
Noben ne gre kar tako stran. Brez posledic.

Precej si ga skreiral sam, tako da… 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A zato si odprl post? Lahko bi preprosto odšel kot že ničkolikokrat. Itak boš kmalu nazaj. Amigose si poišči v reali, ker je že skrajni čas.

kolk bi bila vidva lep par … sta si prav namenjena ☺♥

Seveda, da je moral odpreti novo temo, ker drugače se je bal, da ne bi opazili, da ni več njegovih izpadov tu gor:).

Spet ? 🙂

Danes so dovoljene sanje….;)
Jutri bo nov dan.

Neeeeeeee. Predlagam kompromis: lahko si sposojaš moj nick, mi pa te ne bomo več prcali in bomo samo še molili k tebi.

Spet ? :)[/quote]

Spider sindrom. 🙂 Se je tudi že ničkolikokrat poslovil, zdaj pa spet pod novim nikom Rasputin. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Imam vizijo. Vrnil se boš. Močnejši, hitrejši in pametnejši. Datum je sicer malo nejasen. Vidim pol prazno luno in črko O. Lahko da je oktober, lahko je kaj drugega. Madež od kozarca mogoče… Ali kdaj piješ iz kozarca ali čaše z okroglim podstavkom?

Polno aktovko vas imam, ufhhh, grrr, brrr, kako ste me razjezili.

Čuj Spider, ka te vi še pečete čevape tam gori na pohori ? Te pa uletim, pa še mau Wheya prnesem sabo, ks zadnjič reku, da ti je že zmanjkal. Pridem z bloka dol. Sam mau, fotr kliče na telefon…brb

Evo me nazaj.

Nč grem zdej, ajt !

A kompromis si videl?

Ne bit tak ignorant no! Vse je za nekaj dobro.

Že slišan vic… 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

zanimiv poizkus kloniranja … žal ti dvomestna številka IQ (>50) ne dovoli dobrega C-P_ja ☺ kaj šele objavice ☺

Se pravi, Enostavno Bog je odšel, ostal je samo Enostavno ubog?

…ali pa Sadni spet ni sposoben držati besede.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close