Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg
Zanimajo me pozitivne zgodbe ljudi, ki so to storili.
Ne zanimajo me zgodbe o izgubljenih 5kg. Ampak zgodbe tistih, ki so res konkretno spremenili svoj videz, življenjske navade.[/quote]
Evo ti; da ti povem neposredni lastni primer….. nekoč pred ”davnimi časi” sem mel skoraj 130kg….. v srednji šoli, no potem sem se odločo enega lepega popoldnega, da neham:
1. pitja karkoli sladkega (samo zeleni čaj, vodo, sveže stisnjene sokove kako cedevito in res tu pa tam za priboljšek morda kako cedevito ali deci sladke pijače)
2. nehal jesti majonezo, vso sladko, krompirja, večino belega kruha (razen občasno zjutraj ker zajtrk je pač kraljevski ne?)
3. po 17:00 uri nisem več pojedel ničesar razen spil med 7-10 deci zelenga čaja
No v 13 mesecih sem shujšal za cca 40kg….. kar sem dodal aktivnosti so bili ”redni” sprehodi (1 urco malo nad sprehajalniškim tempom) 3-4x tedensko in skleci 3x tedensko…….
No še danes po X letih imam težo približno 88-89 kil (zjutraj) pri višini 184cm, oziroma z drugimi besedami cca 2kg nad začetkom ”idealne” teže po BMIju…..
Kako se danes počutim proti takrat? Težko rečt, ne občutim neke bistvene razlike, če odštejeva to da se kasneje spotim, da me prej zebe, samozavest mi nikoli ni bila težava, tudi z navezovanjem stikov in ženskami ni bilo težav, je pa res, da je danes mačji kašelj proti tistemu nekoč…
Ma shujšat ni problem, problem je težo obdržat, to pa pomeni spremembo prehrane. Meni je šlo iz 110 na 76 v treh mesecih, samo je bila kriza kar se zdravja tiče. Tako, da sem načrtno šel nazaj. Zdaj imam nekje med 85 in 90(pri 181). Na kratko- če bi vedel, da je hujšat tako luštno, bi večkrat:-)) Aja, pa sladkarij še zmeraj ne morem videt, vsaj dolgo ne. Čeprav moram priznat, da se mi okus spreminja, hitro mi je vse presladko, prekislo, preslano…Sem zelo preprost, kar se tega tiče:-)))))))))
Ker ne delimo vsi moški istega mnenja. :)[/quote]
No nekateri smo normalni, drugi so pa žrtve marketinga:-)))[/quote]
Z drugimi besedami nekateri ste blazno dolgočasni, najbolj pa tisti ki se sami proglašate za normalne….. to mora naredit samo nekdo ki dejansko ni normalen 🙂
No nekateri smo normalni, drugi so pa žrtve marketinga:-)))[/quote]
Z drugimi besedami nekateri ste blazno dolgočasni, najbolj pa tisti ki se sami proglašate za normalne….. to mora naredit samo nekdo ki dejansko ni normalen :)[/quote]
Vse sorte oslarij sem že napisal, da sem pa normalen pa še nikoli:-))))
Z drugimi besedami nekateri ste blazno dolgočasni, najbolj pa tisti ki se sami proglašate za normalne….. to mora naredit samo nekdo ki dejansko ni normalen :)[/quote]
Vse sorte oslarij sem že napisal, da sem pa normalen pa še nikoli:-))))[/quote]
Res je, napisal je: “Da sam normalan, ja bih poludeo.” :))
Vse sorte oslarij sem že napisal, da sem pa normalen pa še nikoli:-))))[/quote]
Res je, napisal je: “Da sam normalan, ja bih poludeo.” :))[/quote]
No vidiš, iz prve roke;-))))) Sem pa začel študirat kako sem dolgočasen:-)))
Forum je zaprt za komentiranje.