Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako več, kdaj ženski pride?

Kako več, kdaj ženski pride?

Nobena se še ni pohvalila, da bi z mano doživela orgazem. Kako sploh to izgleda, če se ženski v seksu odpelje? A kdo to ve?

Različno… Ko imajo mene dovolj me ponavadi dol stresejo:-)))))))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj pa je tebe prijelo? :)))) To je zato, ker mačje krempeljčke zasadiš vanjo. :))

Oh, spomine obujam;-)))))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Slab si. Pravi seks ni samo en orgazem, ampak je rafal ženskih orgazmov z enim moškim strelom.

še isti večer se stisne k tebi kot mačka ☺
naslednji dan dobiš kavo/čaj … v posteljo
tri dni ti kuha vse, kar ve, da imaš rad ☺

Tiste, ki jim pride, se zahvalijo.
Ostale mi pa rečejo #%&$!!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Probi jezik mal uporabit, od nabijanja malokateri pride, čeprav se zaradi stigme pretvarjajo, da jim.

joj cisto enostavno……ko potegneš nazaj hlače in greš domov ane?
Zakaj pa te skrbi za njen orgazem?

Najbrž zdaj kot Marija Kopljar misliš, da si dobil pokvarjene oboe?

Za to moraš biti talent, Franček, talent.:)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kakšen talent Margot. Samo smisel za ženski spol in nasploh odprtost duha. Introvertiranci, folk v depri in podobni padalci imajo preveč opravka s sabo, da bi lahko sploh videli druge.

Pa dobro, dajmo mu pomagati. Saj zato smo tukaj, kajne? :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

In kako si mu ti pomagala, če predpostavljaš, da mora imeti moški talent?:) On ga nima, naj se ponovno rodi?:)

Tega pa monovci ne vedo (tu in tam se najde kak, ki ve), večina je pa samskih, zagrenjenih, sovražvni do žensk. Tak naj bi to vedel? Ni šans.

Taki se prav dosti ne sekirajo, tudi če ne vedo.

Teli naši fantki še une stopnje niso dosegli,da bi NJIM prišlo (z pravo žensko), kje je
pol še ženski orgazem….znanstvena fantastika…

Pa neeee noooo:-)))

Brez razloga ne pljuvajo po ženskah.
Ljudje ne maramo tistega v čemer nismo dobri ali se počutimo nesposobne. In kdor ni uspešen pri ženskah, jih bo začel sovražiti.

Brez razloga ne pljuvajo po ženskah.
Ljudje ne maramo tistega v čemer nismo dobri ali se počutimo nesposobne. In kdor ni uspešen pri ženskah, jih bo začel sovražiti.[/quote]

Tudi tebe je zaslediti, da pljuvaš po ženskah. zdaj se pa odloči, zakaj. Si nesposoben, te nočejo..?

Navedi dokaze.

Sej se pa bereš. Pišeš o izobraženkah, ki mahajo z diplomami, razvajenkah…zdaj se pa odloči, zakaj to počneš. Če drugim moškim jemlješ pravico kritiziranja žensk.

Jaz ne delam razlik med spoloma in ne pljuvam po ženskah, kot to počnejo določeni posamezniki.
Če kritiziram, pa kritiziram način obnašanja, pa ne glede na spol. Meni je vseeno ali je razvajen otrok ali ženska ali moški.

Če sledim tvoji logiki, to delaš zato, ker se počutiš nesposobnega proti takim ljudem.

Ti slediš svoji logiki. 🙂
Moja logika te sploh ne zanima.

Napisal si, da ljudje ne maramo tistega, v čemer se počutimo nesposobne. Torej..?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close