Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Konc sveta je….ups…ni

Konc sveta je….ups…ni

Tko ste neki našpičeni danes….pa tak lep sonček…pa živi smo…pa zdravi smo…pa radi se imamo
in sem se odločila, da bom danes (za sladkorno fasat) prijazna….
in vsakomur, ki je žalosten, nemiren, zdolgočasen, užaljen ali siten……podarjam en topel, fajn mehak
dolg in čvrst objem…

Lepo od tebe, ampak pomisli, da mogoče pa le nismo vsi zdravi, da se nimamo vsi radi in tako naprej.

Jutri je polna luna, od tod vsa prijaznost z vseh strani:). Svet je res lep:)).

In zato še bolj potrebujete objem, bi rekla…..

Seveda objem, samo kje ga dobiti? Objema se žal ne da kupiti.

….bo jutri

jaz ga podarjam….vsakemu, ki ga res rabi…

Kje in kdaj pa podarjaš objeme?

Tukaj in zdaj….

Jaz govorim o pravih objemih. Ne o virtuali, ki je svetlobna leta od objema.

če ga zlo rabiš, dobiš tudi pravega….samo za izbrance….pa samo na zs…..pa samo po zdravem
preverjanju, da nisi kakšen sluzav trol, ki se iz vsega norca dela…

Ker je lep dan in ker je prav, da se odzovemo, ko nam kdo ponudi toplo zavetje razširjenih rok – sprejemam in ti vračam objem. Čeprav le virtualen…

Ker je lep dan in ker je prav, da se odzovemo, ko nam kdo ponudi toplo zavetje razširjenih rok – sprejemam in ti vračam objem. Čeprav le virtualen…[/quote]

Pasal, ne? 🙂

Sicer verjamem, da imate s temi virtualnimi objemi dobre namene, ampak dejstvo je, da to ni v nobeno pomoč nekomu, ki je res v stiski.
Nekomu, ki res rabi objem, toplino, prijateljsko besedo, nasmeh, prijeten prijateljski klepet, ramo.

Po mojem veliko bolje, kot da se norca delaš, kot je tukaj v lepi navadi?
Meni je recimo v stiski v veliko tolažbo zavedanje, da je na svetu prijaznost….toplina…

Obstaja enostavna ‘asana’, ki smo jo nekoč prvič izvedli po izrečenih navodilih v skupini ljudi, ki se med seboj ni dobro poznala:

Družba se razdeli tako, da si dva in dva stojita medsebojno naproti.
Oba dvigneta desno roko navzgor pod kotom 45 stopinj.
Oba spustita levo roko navzdol pod kotom 45 stopinj.
Oba naredita en korak naprej.
In se objameta.

Reakcije ljudi? Najprej presenečenje, potem nasmeh. Vsak v objem prinese svojo ‘energijo’ in ob zamenjavi, ponovitvi se ‘odtaja’ tudi večina najbolj togih, nerodnih, zadržanih. Bi rekla, da je bilo ob zaključku vsem topleje pri srcu.

P.S.
Vsak na svoj način deli virtualni objem. 🙂

O kako je to lepo, ko te zjutraj nekdo pocarta. Hvala Skela.:))) Zahvaljujem in vračam objem, še vsa zaspana, utrujena… pa kaj je bilo z luno ponoči? Ne vem, če bom še dolgo … zdržala … pokonci… Hrk…zzzzz, hrk…zzzzz…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To se sicer strinjam, da je dosti lepše, če je oseba na netu prijazna kot, da ima izpade kot veliko osebkov tu gor.
Dejstvo pa je, da nekomu, ki je v težavah, stiski, osamljen, manjka prave človeške topline. Pravega pogovora, pravega stiska.
Ravno virtualna nas razdružuje. Virtuala, dokler služi temu, da se lažje zmenimo za srečanje, druženje, je super. Žal pa gre v večini primeru v prekomerno uporabo v smislu namesto, da se s človekom res pogovarjaš, visiš na netu. Namesto, da človeka res objameš, deliš virtualne objeme neznancem.
Pa še enkrat poudarjam: vseeno je pa veliko bolje, da se najdejo prijazni anonimni monovci kot pa večno zmerjanje, žaljenje, ki je prav preveč pogosto tu gor.

Jaz z velikim veseljem in zelo iskreno podarim pravi objem vsakomur v stiski….samo tale forum je, kar je
in zato so zreducirani na virtualo…za prave objeme tu ni prostora….

Vem, da si imela dober namen. AMpak tisto zdravi smo, radi se imamo – to dvoje me je močno zabolelo.

Zdravi SMO in radi se imamo…oboje je (zame) res in žal mi je, če zate ni…ampak a je zato treba
iz toplega objema narediti grdobijo? Premisli….

Moj namen ni bil narediti grdobijo. Me je pa zabolelo to, ker predpostavljaš, da je vsem tako lepo kot tebi. Pišeš namreč v množini.
Take besede pa zabolijo. Odkrito povedano mi je bila tvoja tema nož v srce.

Ti ni res. To pomeni, da je nekje nekdo, ki je pripravljen prisluhniti tvoji stiski. Seveda pa mora tisti, ki išče objem ali pomoč, tudi sam storiti potreben korak, ker samo jamranje in čakanje ne bo dovolj.

To ti predpostavljaš. In z dobrim namenom sigurno ne. Če vedno tako deluješ, potem ni čudno, da te nihče ne mara.

Na viš….TO pa je grdobija….in to kar velika….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close