Konc sveta je….ups…ni
Se mi zdi, da je z vama resno nekaj narobe, Robi in Skela. Sta kdaj pomislila, da nismo vsi ljudje takšni kot sta vidva, da vama je dovolj virtualno objemanje, virtualni pogovori z neznanci, virtualna rama?
Ne, smo tudi taki ljudje, ki nam ogromno pomenijo pristni stiki, pristni objemi, pristni pogovori.
Verjamem, da vama je to tuje, verjamem, da vama virtuala res vse pomeni. Večini ljudi pa to ni dovolj. Naravnost smešno pa je pisati v stilu smo zdravi, smo to smo ono. Pišete v ednini. Ne šteti vseh ljudi zraven, ker ne veste kako smo drugi.
Ok, Robi, še tebi odgovorim, ker si me takole obtožil kar povprek. Prvič: ne provociram, drugič: zakaj me obtožuješ, da me nihče ne mara?
Vidiš, zdaj pa pišeš, da naj se pogovorim, prej pa naj bi bila super tole virtualno objemanje? To nekaj ne gre skupaj.
Tale tema je prav v posmeh vseh, ki niso zdravi in ki nimajo ljubečega odnosa. Namreč pisati v množini smo zdravi, se imamo radi, izključuje vse ostale. Obenem pa v nadaljevanju tema brezčutno oznanja kako bodo virtualni objemi pomagali vsem, ki pa niso zdravi in nimajo ljubezni.
Če je kaj provokacija, je virtualno objemanje, ker je kot sol na rano.
Vidiš, da provocira. :)[/quote]
Ja, naravnost nesramna provokacija je tole. Talamo objeme vsem, ki bi jih želeli. Pa vi ljudje sploh veste kaj so v resnici objemi?[/quote]
No …resnici na ljubo….tema je bila res kot naročena, izrezana in po meri narejena za kakšnega
neregistriranega trola, ki s takim užitkom vse potaca in usmradi….
Je pa zdržala…..reci in piši celih 33 minut…..rekord :-)))
Ljudje, kaj je z vami, vam res ni več potrebno se družiti v reali z ljudmi?
Res ne rabite več drugega kot računalnik?
Ste že res vse pomešali in vam je dovolj, da vam neznanec na netu napiše, da vam tala objeme?
Očitno smo samo čudaki še taki, da si želimo pristnih odnosov s pravimi ljudmi ne z neznanci. Ali pa je to mogoče vpliv ADjev, da niso zadovoljni samo z virtualnimi neznanci?
Kdo se ti posmehuje?
Ker toliko energije posvečaš temu, da omalovažuješ nekaj, česar sama nisi sposobna dati: ravno preko virtuale sem našla nek link na spletno stran, preko katerega sem v reali dobila toliko (vrnjenih) malih objemov, kot bi si poprej težko mislila. Zato: ne veš, če ne narediš prvega koraka.
To so tipični newagerji. Iščejo pozornost s ponošenimi klišeji o čudežih objemov, delijo nasmehe za boljši svet, razne energije, radi imajo sve i svašta, ko ugotovijo, da te ta manipulacija ne daje pravih rezultatov v odzivih občinstva, takrat pa snamejo tiste maske nasmejanih grimas in začnejo zlovoljno obtoževati in obsojati vsevprek.
Kdo se ti posmehuje?
Ker toliko energije posvečaš temu, da omalovažuješ nekaj, česar sama nisi sposobna dati: ravno preko virtuale sem našla nek link na spletno stran, preko katerega sem v reali dobila toliko (vrnjenih) malih objemov, kot bi si poprej težko mislila. Zato: ne veš, če ne narediš prvega koraka.
http://www.prostovoljstvo.org/za-prostovoljce%5B/quote%5D
Prostovoljka sem bila že davno prej preden sem sploh vedela kaj je internet.
Forum je zaprt za komentiranje.