Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Beli svet v EU gre v maloro

Beli svet v EU gre v maloro

glede na to, da je domorodcev/dk čedalje več samskih po 35 letu in brez otrok …
bodo prevladale obarvane nacije, ki imajo po 3+++ otrok.

Zakaj pa bi morala biti Evropa vedno bela? Če malo pogledaš v zgodovino boš videl da smo Evropejci mešanica najrazličnejših ljudstev in ras.Španci in Portugalci so potomci Arabcev, ki so še vedno relativno beli, Madžari, Finci, Baltski narodi so potomci Mongolov, čeprav so že v veliki meri izgubili azijske poteze. Ravno tako Turki so prišli iz Azije, pa niso preveč podobni Azijcem. Jaz se sploh ne sekiram kakšne barve bomo Evropejci čez kakih 50 ali 100 let. Takrat me itak ne bo več. Morda bomo imeli kakšen odtenek več kot danes, kaj dosti drugačni pa ne bomo. Če smo kljub vsej tej mešanici ljudstev v par tisočletjih ohranili belo polt jo bomo še čez naslednjih 500 let. Tako, da bodi brez skrbi,bela rasa ne bo še izumrla.

od tistih par vikingov na začetku, preko osvajanja obeh Amerik, Avstralije … nas bodo zjebali neki 3x žgani … zakaj hudiča smo se in se borimo???

To me spomni na grafit “Ustavite beli genocid!”, pod katerega je nekdo pripisal “Viki kremo v vsako slovensko vas!”
[img]http://www.alamak.com/i/1/nana.gif[/img]

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

vseeno je bolje, da bela rasa tolče po drugih rasah kot, da nas druge rase na našem izpodrinejo!!

a morda MON_ovke že naskrivaj nosite feređže … ker ateistov potem ne bo!!

Ka pa pol?
Preživijo vedno najbolj sposobni.

se strinjam
NE imeti potomstvo JE nesposobnost

vseeno je bolje, da bela rasa tolče po drugih rasah kot, da nas druge rase na našem izpodrinejo!!

a morda MON_ovke že naskrivaj nosite feređže … ker ateistov potem ne bo!![/quote]

Ne boj se, ne bodo nas izpodrinili. Na Evrazijski celini nas je okrog 700 milijonov. Če smo ostali beli skozi tisočletja, kljub mešanju z vsemi mogočimi rasami,bomo ostali to še sigurno nekaj tisoč let.Katera religija bo prevladujoča je pa drugo vprašanje.Ampak beli smo bili pa še pred krščanstvom. Pa tudi muslimani( Arabci, Perzijci, Turki) so bolj ali manj bele polti. Tako da tudi če bo kdaj Evropa v večini muslimanska bo še vedno v glavnem bela.Je pa res da nekaterim to ne ustreza.

a morda MON_ovke že naskrivaj nosite feređže … ker ateistov potem ne bo!![/quote]

Ne boj se, ne bodo nas izpodrinili. Na Evrazijski celini nas je okrog 700 milijonov. Če smo ostali beli skozi tisočletja, kljub mešanju z vsemi mogočimi rasami,bomo ostali to še sigurno nekaj tisoč let.Katera religija bo prevladujoča je pa drugo vprašanje.Ampak beli smo bili pa še pred krščanstvom. Pa tudi muslimani( Arabci, Perzijci, Turki) so bolj ali manj bele polti. Tako da tudi če bo kdaj Evropa v večini muslimanska bo še vedno v glavnem bela.Je pa res da nekaterim to ne ustreza.[/quote]

precej komunajzarsko vsegliharski post!!!

statistično dokazano se povprečen IQ prebivalstva niža v naraščanjem števila zemljanov, in glede na to je boljše, da nas je manj.
dokaz za to je ta forum, več ljubi kot se pridruži, več zabitih postov imaš, kjer je jasno, da se avtorju ni dalo ne prebrat ne razumet vsebine (je pa imel čas za natipkat 3 odstavke). 😛

sicer pa – bodi car in imej sam 5 otrok! moj šef jih ima 9 🙂 aja, sej res – ne moreš, ker se ti nobena ne da oplodit.

mimogrede, za pozitivni prirast je potrebno št. otrok več kot dva, tko da brbljaj potem, ko boš sam plus naredu 😛

Ne boj se, ne bodo nas izpodrinili. Na Evrazijski celini nas je okrog 700 milijonov. Če smo ostali beli skozi tisočletja, kljub mešanju z vsemi mogočimi rasami,bomo ostali to še sigurno nekaj tisoč let.Katera religija bo prevladujoča je pa drugo vprašanje.Ampak beli smo bili pa še pred krščanstvom. Pa tudi muslimani( Arabci, Perzijci, Turki) so bolj ali manj bele polti. Tako da tudi če bo kdaj Evropa v večini muslimanska bo še vedno v glavnem bela.Je pa res da nekaterim to ne ustreza.[/quote]

S tem se pa ne strinjam ravno. Sem pretežno levo usmerjen in kot takega me muslimanska religioznost precej bolj skrbi kot krščanska. Krščanstvo ima za sabo renesanso in reformacijo, oni dol so pa še vedno srednjeveško zahojeni. Regresije v srednji vek si pa menda ne želimo ponovno tukaj, mar ne? Če bi bilo po moje, jih ne bi sem gor v Evropo spuščal. Evropejci smo potrebovali nekaj stoletij, da smo si izborili sekularizacijo, a zdaj bomo pa podlegli nazaj še bolj prostaškemu in nazadnjaškemu pogledu na družbo?

Oprosti, ampak tudi jaz nisem želel tu poveličevat islama. A želel sem samo odgovoriti avtorju, ki pravi, da bo bela rasa v Evropi počasi izginila, ker se premalo razmnožujemo. A najprej treba razčistit nekaj zadev.
1. Avtor meša črno raso in islam, kar nima nobene povezave. Večina muslimanov je bolj ali manj belih, predvsem Arabcev, Turkov, Perzijcev, Balkancev… V podsaharski Afriki pa obstajajo črni in v jugovzhodni Aziji seveda rumeni muslimani. Kot so tudi kristjani vseh ras.
2. Hotel sem povedati avtorju, da smo Evropejci mešanica najrazličnejših ljudstev in ras, ki so v zgodovini osvajale Evropo, od Arabcev, Mongolov, Slovanov, Turkov, Vikingov… pa smo še vedno ostali beli kot smo bili že v antiki. Se pravi tudi če se v Evropo preseli nekaj desettisoč črnih, rumenih itd. to še ne pomeni, da bomo izgubili belo polt. Kot sem že napisal, katera bo večinska religija čez 100 let je pa drugo vprašanje. Vendar je tudi to odvisno od več dejavnikov.
3. Še nekaj o islamu. Vedeti treba , da ni isto biti musliman v Turčiji ali v S. Arabiji, ali v Maleziji, Pakistanu… Tu gre za skupek različnih tradicij, običajev, navad, ki se od države do države razlikujejo.Večina teh stvari, npr pokrivanje glave pri ženskah, obrezovanje deklic, podrejenost žensk moškim… izvira še iz časov pred islamom. S prihodom islama pa se je tudi marsikaj izboljšalo. Veliko tega je opisano tudi v bibliji.
Upam, da sem zdaj vsaj malo razjasnil nekatere pojme.

Čudovit razlog za imet otroke…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Sreča, da se ti nobena ne pusti oploditi, avtor.

po mojih izkušnjah: vsaka se m pusti, razen tebe – kar pa me veseli

Bi se strinjala.
Strah pred neznanim ljudi postavi pred neko obrambno pozicijo, ki ponavadi stori več škode kot koristi.
Ljudje z omejitvami (pa tu ne mislim sedaj avtorja, da se ne bo upičil) ne zmorejo biti srečni. Ker enostavno povsod vidijo omejitev. Bela barva ne bo izumrla, kot ne bo črna in kot ne bo tista mešana.
Problem nastane, ko se dva različna pola udarita za vsako ceno, ne glede na barvo in ob tem nastradajo nič krivi ljudje. Ker nihče ni pripravljen popuščati in vztrajajo za svoj prav, pa čeprav nimajo prav in gledajo le za svoje interese. In takrat odpade vsa barva, ker postane nekoga življenje pač umrljivo.
A Afriki tudi niso vsi temnopolti, kot naj bi za njo veljalo. Preživeli so apartheid, zato ga ni potrebno morebitno ustvarjati tam, kjer ni potrebe.

Kaj pa vir?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Mogoče to: http://www.publishwall.si/Jaka/post/109782/califat-v-evropi-je-resnicen

Od kjer sem jaz kopiral, ni bil naveden vir. Saj ta tekst kroži po netu.

Mogoče to: http://www.publishwall.si/Jaka/post/109782/califat-v-evropi-je-resnicen

Od kjer sem jaz kopiral, ni bil naveden vir. Saj ta tekst kroži po netu.[/quote]

Dober članek in dobro razmišljanje.

Prav zato pa se je tudi v SLO potrebno pripravit na sprejem Islama in podreti gradnjo džamij.

Ja, teta Amerika pravi, da se jih moramo bati.

pa kaj potem?

Kje, kdaj, si malo izmišljamo?

Kje, kdaj, si malo izmišljamo?[/quote]

Kaj si izmišljam? Ameriško demonizacijo islama? I don’t think so.

Si namenoma spregledala, da so v boju proti islamski državi ameriški zavezniki Saudova Arabija, Katar, Jordanija?

V bistvu je Saudova Arabija od nekdaj hudo na ameriški strani in oni na njeni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close