Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam zahajate samske Ljubljančanke

Kam zahajate samske Ljubljančanke

Živjo!

Sem Ljubljančan – samski – izobražen, realen, urejen, uspešen. Rad bi spoznal partnerko podobnih lastnosti. Zanima me, kam v LJ zahajate. Jaz sem bil 11 let v ezi, in se počutim en malček “out of space” kar se tiče dating scene…

Z veseljem bi pa kakšno povabilna večerjo, da malo poklepetava. Če te zanima, pusti mail.

LP

Bogi. 11 let bil v zvezi, zdaj pa samski in to pri 36ih. Veš kok bi se lahko naseksal v tem času, tako pa vse stavil na eno babnico, ki te je na koncu razočarala. A ni škoda ?

Boljše pozno kot nikoli. Še vedno ima dovolj časa.

Bed tajming. Zdajle ne boš nobene našel, ker deluješ preveč zagret. Počakaj kakšnih pet, deset let, ko ti bo postalo vseeno, se jih bo trlo okrog tebe;-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Služba, kolo, smučanje, gore, potovanja, šport, šport.

Kaj boš počel s temi zapuščenimi, zakrnelimi monami. Na fitnes se vpiši, pa tam pecaj.

Jaz pa vam uspešnežem obeh spolov, ki kao ne veste, kje koga srečati, nič kaj ne verjamem. Tako uspešni in oh in sploh, nimate pa pojma, kje srečati nekoga nasprotnega spola? Uspešni ljudje imajo svojo družbo, prijatelje, znance, hobije. Čisto nobenega uspešneža ne poznam, ki bi imel problem babo spoznat, če hoče…

Samo res. Uspešni poslovneži imajo ogromno znancev, prijateljev, če ne niti ne bi prilezli tako visoko. Tak si z lahkoto dobi babo, če hoče.

Kje pa neuspešne ženske in moški najdemo partnerja?

Vama še veliko manjka do uspeha in do žensk:)). Misija nemogoče, zato mi je razumljivo, da sta že vrgla puško v koruzo.

Evo spet njo. Kr naprej mora pisat cinične pripombe, kjerkoli kaj napišem. Potem bo pa spet pisala o sovjem izpopolnjenem življenju, akrieri, bogatem družabnem življenju, hobijih, prijateljih. revica, ki cele dneve tu visi in pametuje v tri dni, spotoma pa provocira ljudi brezveze.

Kaj pa boš z njim?

Ne, obesila sem se na uspeh, t.i. poslovni uspeh. Ljudje, ki so 24 ur vpeti v poslovne sfere, nimajo časa za poglobljene odnose z ljudmi. In če je uspeh v tem, da dobi brezplačno spremljevalko…no, zame to ne pomeni uspeh, ne glede na status.

A ti tud ne verjameš v pravljice? Nas je že kar nekaj 🙂

Pa tudi če je cele dneve v poslovnih sferah, mimogrede srečuje ženske, na srečanjih, sestankih, konferencah, ali pa na dopustu, ko gre jadrat recimo..

Kaj pa boš z njim?[/quote]

Recimo seksala?

Pa tudi če je cele dneve v poslovnih sferah, mimogrede srečuje ženske, na srečanjih, sestankih, konferencah, ali pa na dopustu, ko gre jadrat recimo..[/quote]

Ja, ampak tam se dogajajo drugačne stvari. Ne paše vsakemu “otipavanje” za eno noč.

Pa dobro, v kateri jami se skrivate vi, ki kao ne veste, kje koga srečat? Mislim resno?

Kaj pa boš z njim?[/quote]

Recimo seksala?[/quote]
🙂 ok pošten odgovor. Ampak z neuspešnim moškim bi rada sexala? Da te bo neuspešno pripeljal do orgazma? eh no.. 🙂

EnTip, kaj misliš, da tipi, ki se ne hvalijo po netu kako uspešni so, kaki oh in sploh poslovneži, kako super službe imajo, kako urejeni so in tako naprej. Da ne znajo seksat?
Še več časa imajo za take stvari. Uspešni poslovneži so zategnjenci. Nimajo časa, kar naprej v službi.
Nek navaden moški pa ima čas za prijetne zadeve.

Ne nikakor ne mislim tega, najbrž sva imela v mislih različne “neuspešneže”. Se strinjam s tabo!

On36_, pozdravljen,

predlagam, da se registriraš in se mi javiš preko zasebnega sporočila, Sem samska in zelo podobnih kvalitet kot ti:-)

Zunaj. Mrgoli ljudi, če še nisi ugotovila. Žensk, moških, lepih, manj lepih, uspešnih, manj uspešnih …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zunaj. Mrgoli ljudi, če še nisi ugotovila. Žensk, moških, lepih, manj lepih, uspešnih, manj uspešnih …[/quote]

Poročeni me ne zanimajo.

Zunaj. Mrgoli ljudi, če še nisi ugotovila. Žensk, moških, lepih, manj lepih, uspešnih, manj uspešnih …[/quote]

Poročeni me ne zanimajo.[/quote]
Tudi neporočeni so zunaj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close