Moški ŽM čveka – revanš
Za vse željne avantur z našimi MON-ovci je zdaj tu najnovejši avanTuristični vodnik
Lep&Pameten
Spoznavanje je videti tako, kot če bi odkrivala Škotsko. Ovce in viski na vsakem koraku. Naj te ne čudi, če bo hotel, da ga obravnavaš kot lorda in če bo pred tabo poplesaval v kiltu. Nič nenavadnega zanj. Vendar ne nasedaj, če bo vztrajal, da ti pokaže kako zna igrati na dude. V mislih ima nekaj čisto drugega kot ti. V razmerju: Če si koristolovka boš ostala praznih rok. Pred tabo namreč stoji tipična škotska škrtica. Seks: Podobno kot plavanje v jezeru Loch Ness. Ves čas čakaš, da boš pod seboj zagledala in začutila strašno Nessie. A o tej pošasti se samo zelo veliko govori, v resnici pa je še nihče ni videl in tudi ni otipljivega dokaza, da ta stvar zares obstaja. Moje mnenje: Veliko razočaranje!
Seba
Curo lipa, došla si u Split. Na Marjana, ki slovi po svojih intimnih kotičkih, kjer je že marsikatero dekle izgubilo svojo nedolžnost. Nekatere celo po večkrat. Osvajanje: Seba je tako kot Marjan – majhen hribček, tako da osvajanje ne moremo označiti kot nekakšen poseben podvig. Razmerje z njim: obstaja ena anekdota o Marjanu. Govori o tem, kako je starec nagovarjal mlado žensko za seks. Ni ji obljubljal samo ljubezni, temveč tudi bogato darilo po njeni izbiri. Ker pa je bila mladenka neodločna in ni vedela kaj izbrati, je naivno pristala na to, da izbere darilo pozneje. Kasneje pa o ljubezni in darilu ni bilo več ne duha, ne sluha. Brez slabe vesti ji je pojasnil, da se je na Marjan vzpenjal s trdim k*** in mehkim srcem, zdaj pa, da je pa ravno obratno. Če hočeš biti bogatejša za takšno grozovito izkušnjo, izberi Sebata.
Moje mnenje: Razmisli dobro!
On_
Od daleč je videti kot Pariz. Romantika na vsakem koraku. Tudi če si bolj okorna pri osvajanju, nič ne de. On_ ti bo pri tem prijazno pomagal. Če je treba, te bo popeljal do vrha z liftom. Kot Eifflov stolp. Pomembno je, da sta čim prej na cilju. V razmerju: Sprijazni se s tem, da v tem odnosu ne boš imela kaj dosti besede. Kmalu boš spoznala vso težo in čvrstost jeklene Eifflove konstrukcije oziroma bolje, Njegovega značaja. Drugačen pogled na svet in prigovarjanje ti lahko samo omejita razgled. Čisto zlahka te lahko doleti, da boš namesto Elizejskih poljan videla samo – poljane. Seks: Ne izzivaj, si na potresno nevarnem območju. Ne poskušaj ga začiniti ali predlagati kaj drznega, ker se bo naredil Francoza. Moje mnenje: Daleč od romantike!
Dater
Osvajanje Dater-ja? Nič lažjega. Dovolj je, da si študentka. Smer ni pomembna. Najlažje ga boš navdušila s kakšnim praktičnim darilom. Razmerje: Predstavljaj si, da si v Lizboni. Ogledati si moraš vse znamenitosti, časa imaš le 24 ur, na voljo pa dotrajan mestni tramvaj. Misija nemogoče. Ti boš komaj na polovici, on pa že v Indiji. Odjadral je kot Vasco da Gama novim odkritjem naproti. Seks: Steklenica portovca ti bo gotovo nudila večji užitek. Moj nasvet: Zguba časa!
Marko
Spoznavanje je kot prvi stik z Maldivi. Navdušena si. Toliko nenaseljenih otočkov, ki kar kličejo po tem, da jih osvojiš in raziščeš. Banane, papaje in mango. In ribe. Raj. Zaželiš si, da bi lahko vse življenje ostala tam. Prešine te, kako pametna je bila odločitev, da nisi skoparila s svojimi prihranki in si se odločila za tritedenski oddih. Razmerje: Že drugi dan ugotoviš, da so vsi otočki enaki. Tretji dan ne preneseš več pogleda na ribe, toži se ti po zrezku. Banane, papaje in mango ti ne zadoščajo več. Zaželiš si kokosa. Okroglega in trdega kokosa. Da bi ti padel na glavo. Monotonija namreč ubija počasi. Ti pa želiš hitro odrešitev. Tvojih muk mora biti v trenutku in nepreklicno konec. Seks: Peti dan ne doživiš več orgazma, ker razmišljaš lahko le še o kokosu. Moje mnenje: Življenjsko nevarno!
enTIP
Spoznavaš oazo v puščavi. Dubai ali kaj podobnega. Razkošje belih plaž in arhitekturnih presežkov. Mešanica tradicije in futurizma. Če si koliko toliko »pristna Arabka« z osvajanjem tega tipa ne boš imela težav in obetaš si lahko razvajanje na vsakem koraku. Razmerje: Ne verjamem, da bo vso razkošje in njegovo štrleče »jadro« dovolj prepričljiv razlog za postanek daljši od enega tedna. Kmalu boš namreč ugotovila, da spalnico deliš še s tremi njegovimi ženami. In še nekaj. Podi poslušna. Izbiraj besede, kajti ob prvi zameri te bo zamenjal za kamelo. Naj te potem ne čudi, če ga boš videla skakati na mestu in teptati pesek. To je tista kamela. Umoril jo je in jo zagrebel, saj hoče uničiti še poslednji spomin nate. Moje mnenje: Ni vse zlato kar se sveti!
Resnicoljub
Odsvetujem! Dobro, malo iz sebičnosti, priznam. Sicer je pa osvajanje enako vzponu na Himalajo. Prepričaj se ali si v dobri psiho-fizični kondiciji. Poskrbi za najboljšo »opremo«. Pot je dolga, zato nenehno preverjaj svojo biološko uro, saj te lahko prehiti. Razmerje: Zdrsi in padci na vsakem koraku. Tako kot Himalaja, tudi resnicoljub nudi različna podnebna območja. Lahko boš nekaj časa uživala na suhem in toplem, že v naslednjem trenutku pa drgetala na vlagi in hladu. Bodi srečna, če se izogneš monsunu. Seks: Lahko si še tako izkušena alpinistka – ko te bo položil, se bo do tebe vedel kot do navadne šerpe* (*ponekod kuhinjska posoda, op.a). Moje mnenje: Tvegano!
Robi
Nikar ne misli, da boš v uvodnem spoznavanju lahko uporabila kaj običajnega in ustaljenega, kot je: kako živiš in kaj pričakuješ od razmerja. Odgovori te bodo tako presenetili, da boš imela občutek, da imaš pred sabo Laponca, ali bolje kar Japonca. Skupnega jezika ne bosta našla in kot veš, tudi gestikulacija v tem primeru odpade. Če te bo prijelo, da bi nerodno situacijo obrnila na hec, opusti svojo zamisel takoj. Odkar je svet majčkeno v krizi niso časi za zajebancijo. Sploh pa ne poskušaj s kakšnimi “Dokler ne poskusim leva je zame prašič kralj živali” in podobnimi štosi. Tip je namreč zaprisežen vegetarijanec. Seks: Menda po vsem tem ne pričakuješ mesenih užitkov? Moje mnenje: Komplicirano!
Boom
Je kot dopustovanje na Tenerifih. Veš, da te goljufajo na vsakem koraku in da ti po programu pripada več, kot si dobil. A ne tarnaš, zgolj zaradi stabilne klime in čudovitih črnih plaž. Če pa vseeno postane »prevroče« se lahko vedno zaneseš na vetrček, ki bo popihal z oceana in vsaj začasno ohladil napeto ozračje. Seks: kot vzpon na El Teid. Pot je udobna in relativno kratka. Vendar te na vrhu namesto erupcije čustev in strasti, kot se za vulkan tudi spodobi, pričaka mraz, sneg in ledeni veter. Bodimo pošteni. Pravična delitev del mora obstajati tudi v partnerskem odnosu. On je poskrbel za svoj orgazem, zdaj daj pa še ti za svojega. Moje mnenje: Če res ni druge opcije!
Marihuanca
Spravila si se na zelo nevarna tla, v Kolumbijo. Osvajanje: Saj ne rečem, iskanje »izgubljenega mesta« se sliši zelo mamljivo. Samo ne vem, če ti bo všeč vso to pešačenje od ene postojanke do druge in spanje pod milim nebom. Ne da je lahko vsaka tvoja poteza nevarna – vse tvoje poteze so nevarne, saj si tveganju praktično izpostavljena ves čas. V razmerju: Ne jadikuj za vsako malenkost in za vsakega komarja posebej. Sprejmi to kot del avanture in imej v mislih, da ima tvoj izbranec veliko večje probleme: zmaje, reptile in druge demone. Seks: Vseskozi te bo spremljal smeh in solze. Oziroma bolje rečeno: njemu se bo zdelo smešno, tebi bo šlo pa večinoma na jok. Moje mnenje: Odnehaj!
Matjažko
Za osvajanje Matjažka niso potrebni posebni manevri, kajti on je osvojen že vnaprej. Bolj točno, on pravzaprav že osvojen še samo čaka da ga doleti kakšna tavajoča agresorka, ki je po nesreči izgubila specialko. Ker, roko na srce, Matjažko ni ravno ozemlje, ki bi ga kdorkoli hotel zasesti. Razmerje: Doživljala ga boš kot izlet na Galapagos. Bolj ga gledaš, bolj se čudiš. Vsekakor sem že kontaktirala Unesco. Tako edinstven primerek, kot je Matjažko bi po moje morali uvrstiti na kakšen njihov seznam za zaščito. Seks: Glej … pojdi na start in se vrzi v Loch Ness. Tam imaš vsaj upanje. Moje mnenje je namreč: Brezupno!
Tako. Zdaj se pa lahko jezite.
Z ljubeznijo :)), Marg
Forum je zaprt za komentiranje.