Moški ŽM čveka – revanš
Itak, da nisem omenjen, ko bi pa na koncu mojega odstavka pisalo – “Ne veš kaj zamujaš !”
Sixpacki, urejen videz, karizmatičen, šarmanten, zabaven, vse v enem paketku – Enostavno Bog[/quote]
V glavnem nič takega,kar bi pritegnilo ženske: recimo pamet, razgledanost, urejeno podstrešje, prijaznost, vljudnost, služba.
Itak, da nisem omenjen, ko bi pa na koncu mojega odstavka pisalo – “Ne veš kaj zamujaš !”
Sixpacki, urejen videz, karizmatičen, šarmanten, zabaven, vse v enem paketku – Enostavno Bog[/quote]
V glavnem nič takega,kar bi pritegnilo ženske: recimo pamet, razgledanost, urejeno podstrešje, prijaznost, vljudnost, služba.[/quote]
Ja saj, vse ostalo imaš pa kao ti, pa kljub temu manj seksaš od mene 🙂
Daj Robi, tole kar skopiraj pod Margotin seznam, pred Matjažka in na začetku opisa dodaj “za mlajše od 7 let, če kupiš dva, dobiš zraven še barbiko”. :))[/quote]
To že spada med reklame, podobne tistim o čudežnem pralnem prašku. :)[/quote]
To je pa res. Kar naprej obljubljajo neke izboljšave, a v resnici je še slabši od navadne žajfe. 🙂
V glavnem nič takega,kar bi pritegnilo ženske: recimo pamet, razgledanost, urejeno podstrešje, prijaznost, vljudnost, služba.[/quote]
Hudooooo:)).
To že spada med reklame, podobne tistim o čudežnem pralnem prašku. :)[/quote]
To je pa res. Kar naprej obljubljajo neke izboljšave, a v resnici je še slabši od navadne žajfe. :)[/quote]
V bistvu pa samo nategujejo takšne bebčke, kot si ti, ki kupujete vsak drek, brez da bi se prej o tem izdelku še kaj pozanimali. 🙂
Ja saj, vse ostalo imaš pa kao ti, pa kljub temu manj seksaš od mene :)[/quote]
Ja, vemo, da imaš izredno razvite mišice rok – od seksa :).
Ančki, je pa dovolj, da si lep.
Te morem razočarati, sem že več let polnoletna – tako mi številke kažejo :)[/quote]
uuu pol ti bo takrat biološka ura piskala alarm… pozor pozor … zadnji možni dnevi za oploditev, nujno išči primernega kandidata… pozor pozor…
Pol bo res treba to prej opravit :)[/quote]
Spet te moram razočarat, nisem obremenjena z biološko uro, tako da nič bati, če 2025 več ne boš zmogel :)))
ubogim na duhu in oskrbovancem v posebnih ustanovah tudi ni kaj zameriti.
V sučutju jih tudi pohvalimo :)[/quote]
Jebemti vidiš, to sem pa pozabila napisat, da si res dobrega srca.
Robi, prosim za korekturo.[/quote]
evo Robi … vsa moja gajžlanja, zmerjanja, okoli kepe potalana, psovanja …. zaležejo
je Margot tokrat že v prvo prišlo
uuu pol ti bo takrat biološka ura piskala alarm… pozor pozor … zadnji možni dnevi za oploditev, nujno išči primernega kandidata… pozor pozor…
Pol bo res treba to prej opravit :)[/quote]
Spet te moram razočarat, nisem obremenjena z biološko uro, tako da nič bati, če 2025 več ne boš zmogel :)))[/quote]
Mala… mal si narobe razumela.. knede.. daj še enkrat preber 🙂
Al ti razložim ob priliko, ko bova ugotavljala vzrok izginotja dlačic? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.