Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moški ŽM čveka – revanš

Moški ŽM čveka – revanš

Seveda bo :)[/quote]

2025? :)[/quote]
A takrat boš polnoletna? 🙂

Itak, da nisem omenjen, ko bi pa na koncu mojega odstavka pisalo – “Ne veš kaj zamujaš !”

Sixpacki, urejen videz, karizmatičen, šarmanten, zabaven, vse v enem paketku – Enostavno Bog[/quote]

V glavnem nič takega,kar bi pritegnilo ženske: recimo pamet, razgledanost, urejeno podstrešje, prijaznost, vljudnost, služba.

ubogim na duhu in oskrbovancem v posebnih ustanovah tudi ni kaj zameriti.
V sučutju jih tudi pohvalimo 🙂

Itak, da nisem omenjen, ko bi pa na koncu mojega odstavka pisalo – “Ne veš kaj zamujaš !”

Sixpacki, urejen videz, karizmatičen, šarmanten, zabaven, vse v enem paketku – Enostavno Bog[/quote]

V glavnem nič takega,kar bi pritegnilo ženske: recimo pamet, razgledanost, urejeno podstrešje, prijaznost, vljudnost, služba.[/quote]
Ja saj, vse ostalo imaš pa kao ti, pa kljub temu manj seksaš od mene 🙂

Naravnost osupljivo! Koliko je resnice notri, me ne zanima, vsekakor imaš nadpovprečne pisateljske sposobnosti, jezik ti teče kot namazan, super te je brat, nasmejala sem se do solz. Kot bi rekel Eggz Vse si ownala. Če ne bi bila že oddana, bi te zaprosila za roko XD

V sučutju jih tudi pohvalimo :)[/quote]:)
Dobro si tole naredila Margi… zelo pridna 🙂

Daj Robi, tole kar skopiraj pod Margotin seznam, pred Matjažka in na začetku opisa dodaj “za mlajše od 7 let, če kupiš dva, dobiš zraven še barbiko”. :))[/quote]
To že spada med reklame, podobne tistim o čudežnem pralnem prašku. :)[/quote]
To je pa res. Kar naprej obljubljajo neke izboljšave, a v resnici je še slabši od navadne žajfe. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V glavnem nič takega,kar bi pritegnilo ženske: recimo pamet, razgledanost, urejeno podstrešje, prijaznost, vljudnost, služba.[/quote]

Hudooooo:)).

Ne, to je zato, ker globoko v sebi predobro vem, da mi je še 1 teden preveč :)))))))[/quote]
hmmm a bi dobil zate eno kamelo? Vsaj zadnjo nogo? :)[/quote]

Ne, samo rep…neočiščen 🙂

V sučutju jih tudi pohvalimo :)[/quote]

Jebemti vidiš, to sem pa pozabila napisat, da si res dobrega srca.

Robi, prosim za korekturo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Čaki, da Matjažko pride. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To že spada med reklame, podobne tistim o čudežnem pralnem prašku. :)[/quote]
To je pa res. Kar naprej obljubljajo neke izboljšave, a v resnici je še slabši od navadne žajfe. :)[/quote]
V bistvu pa samo nategujejo takšne bebčke, kot si ti, ki kupujete vsak drek, brez da bi se prej o tem izdelku še kaj pozanimali. 🙂

2025? :)[/quote]
A takrat boš polnoletna? :)[/quote]

Te morem razočarati, sem že več let polnoletna – tako mi številke kažejo 🙂

Ne, samo rep…neočiščen :)[/quote]
Tud dober…Važno da zakopljem vsak spomin nate če bi bila potreba 🙂

Ja saj, vse ostalo imaš pa kao ti, pa kljub temu manj seksaš od mene :)[/quote]

Ja, vemo, da imaš izredno razvite mišice rok – od seksa :).
Ančki, je pa dovolj, da si lep.

A takrat boš polnoletna? :)[/quote]

Te morem razočarati, sem že več let polnoletna – tako mi številke kažejo :)[/quote]
uuu pol ti bo takrat biološka ura piskala alarm… pozor pozor … zadnji možni dnevi za oploditev, nujno išči primernega kandidata… pozor pozor…

Pol bo res treba to prej opravit 🙂

To je pa res. Kar naprej obljubljajo neke izboljšave, a v resnici je še slabši od navadne žajfe. :)[/quote]
V bistvu pa samo nategujejo takšne bebčke, kot si ti, ki kupujete vsak drek, brez da bi se prej o tem izdelku še kaj pozanimali. :)[/quote]
Saj gleda.. How do They do it… 🙂

:))
Kdo pa je 9. točka?

Ne, samo rep…neočiščen :)[/quote]
Tud dober…Važno da zakopljem vsak spomin nate če bi bila potreba :)[/quote]

Če bi bila potreba? A je še ni? Šment, poslabšala sem se 😉

Čaki, da Matjažko pride. :)[/quote]

Sranje viš… na njega sem pa čisto pozabila. V bistvu je lahko še cela štala :))))

Te morem razočarati, sem že več let polnoletna – tako mi številke kažejo :)[/quote]
uuu pol ti bo takrat biološka ura piskala alarm… pozor pozor … zadnji možni dnevi za oploditev, nujno išči primernega kandidata… pozor pozor…

Pol bo res treba to prej opravit :)[/quote]

Spet te moram razočarat, nisem obremenjena z biološko uro, tako da nič bati, če 2025 več ne boš zmogel :)))

Ja saj, vse ostalo imaš pa kao ti, pa kljub temu manj seksaš od mene :)[/quote]

Ja, vemo, da imaš izredno razvite mišice rok – od seksa :).
Ančki, je pa dovolj, da si lep.[/quote]
Živjo Goldfish 🙂

Tud dober…Važno da zakopljem vsak spomin nate če bi bila potreba :)[/quote]

Če bi bila potreba? A je še ni? Šment, poslabšala sem se ;)[/quote]
Kar spajdaši se zopet z ribco… pa grem kopat jamo…. 🙂

V sučutju jih tudi pohvalimo :)[/quote]

Jebemti vidiš, to sem pa pozabila napisat, da si res dobrega srca.

Robi, prosim za korekturo.[/quote]

evo Robi … vsa moja gajžlanja, zmerjanja, okoli kepe potalana, psovanja …. zaležejo
je Margot tokrat že v prvo prišlo

Pol bo res treba to prej opravit :)[/quote]

Spet te moram razočarat, nisem obremenjena z biološko uro, tako da nič bati, če 2025 več ne boš zmogel :)))[/quote]
Mala… mal si narobe razumela.. knede.. daj še enkrat preber 🙂
Al ti razložim ob priliko, ko bova ugotavljala vzrok izginotja dlačic? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close