Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ste kaj zaljubljeni?

Ste kaj zaljubljeni?

Pomlad je tu, ptički žvrgolijo, trava šumi, drevesa se bohotijo … a vam v srčkih kaj pospešeno razbija? (ne samo kadar tečete za avtobusom oz. Spider/Matkič za puncami 😀 ).

Jaz sem vedno zaljubljena, Če ne v lajf pa v naravo ali v sebe ali v drugega ali v kako ganljivo (ne dr. roman!) življenjsko zgodbo.

Pomlad
[img]http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2013/03/spring-the-return-of-cleavage.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zaljubljena? Hm… Ne ravno razljubljena, pa vendar…. (razmišljam, primer)

Le kakšen občutek je občutek, ko se partnerja pa nekem prepiru ali po neki “ohladitvi” (pa čeprav je le ta nekajdnevna) v odnosu, ponovno iščeta, ponovno najdeta?

Najprej obžalovanje? Nato hrepenenje? In sreča… 🙂

Sva pa s Spiderjem popularna 😀 😉

Dobiva posebni ”mention” v novi temi 😀

Bom si to vzel kot čast!

Zaljubljeni pa smo vedno…. če pa misliš na ženske pol pa nevem…. mogoče pa res 😀 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne vem če sem zaljubljena – vsekakor pa opažam, da zadnje čase vse občutim bolj intenzivno – pa naj bo to odnos do mojega , plesa, koncertov, prijateljic, … Opažam, da je življenje kljub nekaterim težavam LEPO.

http://www.youtube.com/watch?v=EJRfl9FPahA

Uživajte ob pesmici! Super so.

ulala lepe misli

Frli frli

A si vložke zamenjala s tistimi iz reklame, ko lahko z njimi počneš prav se? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vložke, Marko? Misliš tiste iz bombaža? [sub](verjetno bo edino Goldie razumela, s kakim tonom je bilo to izrečeno)[/sub]

______

Sicer mi pa dogaja na polno. Sonček zunaj, rahlo boleče nogice od včerajšnjega kolesarjenja, prijazni kul ljudje okoli mene, flirt, ples, občutek, da se stvari lepo iztečejo ne glede na to, koliko spodrsneš.

Od same vzhičenosti ne vem, ali bi brala knjigo ali se nastavljala soncu ali pisala ljubeznipolne smse svojim prijatelje/-icam ali kaj tretjega.

Ja super, očitno si nekaj naredila prav 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Za vse zaljubljene, hrepeneče, upajoče 🙂

http://www.prifarskimuzikanti-drustvo.si/index.php?option=com_jusertube&view=lightbox&rid=YloSW_cUI2Y&yuser=UC0bP52UcnF2oUWWhkbl-eFA&auto=1&eh=360&ew=640&st=yes&height=500&width=980&srztb_iframe=true

Za vse zaljubljene, hrepeneče, upajoče 🙂

http://www.prifarskimuzikanti-drustvo.si/index.php?option=com_jusertube&view=lightbox&rid=YloSW_cUI2Y&yuser=UC0bP52UcnF2oUWWhkbl-eFA&auto=1&eh=360&ew=640&st=yes&height=500&width=980&srztb_iframe=true%5B/quote%5D

Lucky, zimzelene, hudiča, kako bežijo leta [sub]in moški[/sub] , a ne? :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Vedno lepe 🙂

buuuu

Vsak dan bolj 🙂

V samega sebe, a ne:)).

No evo zdržala od nedelje zvečer do torka dopoldne. Monkomanka si 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

V samega sebe, a ne:)).[/quote]

Tudi 🙂

V samega sebe, a ne:)).[/quote]

Tudi :)[/quote]

Z ljudmi, ki so zaljubljeni sami vase je ful težko 🙂

Tudi :)[/quote]

Z ljudmi, ki so zaljubljeni sami vase je ful težko :)[/quote]

Saj se vidi, a ne:)). On je še zabubljen vase:). To je dvojna mora:)).

Z ljudmi, ki so zaljubljeni sami vase je ful težko :)[/quote]

Saj se vidi, a ne:)). On je še zabubljen vase:). To je dvojna mora:)).[/quote]

To za dvojno moralo ne vem, vem le da je pri njemu nična 🙂

Saj se vidi, a ne:)). On je še zabubljen vase:). To je dvojna mora:)).[/quote]

To za dvojno moralo ne vem, vem le da je pri njemu nična :)[/quote]

Čaki….poznaš besedo mora?:) Tlačila me je mora:))). V tem kontekstu:).

Čaki….poznaš besedo mora?:) Tlačila me je mora:))). V tem kontekstu:).[/quote]

Ste se že utrudile? 🙂

Ste se že utrudile? :)[/quote]

Jst še začela nisem:). Ampak se bo tu moja pot kar končala, da ti ne bom po nepotrebnem dvigovala pritisk. Tvoj EMŠO in to:)).

Nekaj mi oči nagajajo, danes sem prebrala že vse živo :/
More poznam, toda pri vase zaljubljenih mi še niso znane, ljudi teh nagnjenj se izogibam 🙂

Ste se že utrudile? :)[/quote]

Jst še začela nisem:). Ampak se bo tu moja pot kar končala, da ti ne bom po nepotrebnem dvigovala pritisk. Tvoj EMŠO in to:)).[/quote]
Nč ne skrbi zame… ti mi ga sploh ne dviguješ 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close