Ste kaj zaljubljeni?
Čaki….poznaš besedo mora?:) Tlačila me je mora:))). V tem kontekstu:).[/quote]
Nekaj mi oči nagajajo, danes sem prebrala že vse živo :/
More poznam, toda pri vase zaljubljenih mi še niso znane, ljudi teh nagnjenj se izogibam :)[/quote]
Zaljubljeni in zabubljeni (introvertirani) vase so v prvi vrsti sami sebi mora:). Nč bat, do tebe to ne bo prišlo.
Nekaj mi oči nagajajo, danes sem prebrala že vse živo :/
More poznam, toda pri vase zaljubljenih mi še niso znane, ljudi teh nagnjenj se izogibam :)[/quote]
Zaljubljeni in zabubljeni (introvertirani) vase so v prvi vrsti sami sebi mora:). Nč bat, do tebe to ne bo prišlo.[/quote]
Vase zabubuljeni? Hahaha…kje si to pobrala? 🙂
SSKJ: zabubiti se zabúbiti se -im se dov. (ū ȗ) 1. spremeniti se v bubo: gosenica, ličinka se zabubi 2. ekspr. za dalj časa se zapreti sam vase, v ozek krog ljudi: po nesreči se je kar zabubil / zabubiti se sam vase // za dalj časa se zapreti, umakniti kam: zabubil se je v svojo sobo in študiral 3. ekspr., z oslabljenim pomenom, navadno z glagolskim samostalnikom, v zvezi z v izraža nastop intenzivne dejavnosti osebka, kot jo določa samostalnik: zabubiti se v delo, razmišljanje zabúbljen -a -o: v svoje ideje zabubljen človek
Bla, bla …. :)[/quote]
Punčka… ampak ne razumem te. Kako lahko tako inteligentno dekle pristane na GF nivoju? Saj veš da se tako ne peca moških. Ne poslušaj GF, same neumnosti te bo naučila. :)[/quote]
Joj…nikogar ne pecam. Sem te zavedla? :))) Učim se le tistega, kar rabim, providerji niso/niste pomembni 🙂
Punčka… ampak ne razumem te. Kako lahko tako inteligentno dekle pristane na GF nivoju? Saj veš da se tako ne peca moških. Ne poslušaj GF, same neumnosti te bo naučila. :)[/quote]
Joj…nikogar ne pecam. Sem te zavedla? :))) Učim se le tistega, kar rabim, providerji niso/niste pomembni :)[/quote]
No tudi laganja in zanikanja, sprenevedanja .. vse to te je že dobro naučila 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.