Še jaz- kje najti moškega nad 40, ki si ne želi otrok
Berem malo spodnje teme in sem si rekla, da pa še jaz malo povprašam za mnenje. Sem ločena, imam otroka v njastniških letih, stara sem 37 let. Iščem moškega, ki že ima otroke ali pa si jih ne želi. Sama sem se odločila, da otrok ne bom več imela. Želim si partnerja s katerim bi se posvetila drug drugemu, za sprehode, pijačo, pogovore in seveda za vse ostalo kar paše v vezo. Sem na točki svojega življenja, ko si ne želim več nosečnosti, poroda, dojenčka, vrtca, ukvarjanja z šolo… In sem ugotovila, da si veliko mojih vrstnikov šele zdaj ustvarja družine in da si povečini želijo otrok. Torej, kakšen konstruktiven nasvet kam po takega partnerja?
Če niso vsi primerni kandidati že poročeni in se ukvarjajo z majhnimi otroci:-)
Lahko kar obupaš… oz tam nekej v rangu lota in jackpota, da dobiš tipa med 35 in 42, ki si ne želi otrok, hkrati, pa bi ”posvojil” tvojega otroka in plačeval za njega in ga prenašal…..
Pa da bi bil še dovolj dober, za tvoje verjetno dokaj visoke standarde v tem današnjem svetu oz. Sloveniji 🙂
Kdaj vam bo jasno, da večina moških, ki si želi potomca, želi nekoga svoje krvi, ostali, ki si ga pa ne želijo, pa si načeloma tudi ne želijo ”posvajat” potomca od bivšega…..
Karkoli se je med vama zgodilo ali dogajalo je neprimerno, da se serjeta eden drugega tle po forumu. Sej sta kot kaka bivša zakonca ;-)[/quote]
🙂 jaz z mojo bivšo imam čist lep odnos, tako da ne mene mešat zraven. 🙂 Nisem jaz jezen na polovico človeštva…[/quote]
Ne vadi se zdaj ven, ker veš dobro kaj sem mela v mislih!
🙂 jaz z mojo bivšo imam čist lep odnos, tako da ne mene mešat zraven. 🙂 Nisem jaz jezen na polovico človeštva…[/quote]
Ne vadi se zdaj ven, ker veš dobro kaj sem mela v mislih![/quote]
Žal nisem vsevedni Marko, ki ve vse in še več pa tud kristalne krogle nimam, še balinarske nimam..
pa tud Dany nisem in midva še nisva bila na kavi… torej, kako pod milim nebom naj vem, kaj imaš ti v mislih 🙂
Ampak ti se ne zavedaš, kako nemogočo nalogo si si zadala.
Iščeš tipa, predpostavljam, starega vsaj recimo 35, samskega, ki noče otrok, hoče pa partnerko.
Če noče otrok, po vsej verjetnosti noče tudi partnerke. Če je samski jebach, ki se rad zabava, verjetno lovi mlajše. Če je mamin sinček, ga verjetno nočeš. Če je v mama hotelu, ga nočeš. Če že ima otroke, kar pomeni, ločenec, se spet pojavlja vprašanje, ali si želi nakopat novo zvezo na glavo.
No v glavnem… da ne boste avtorico čisto napitali z napačnimi informacijami. So samski v tej starosti, kot jih išče avtorica, ki so čisto normalni. Poiskati jih je pa enako težko kot najti žensko nad 33, ki si ve želi otrok… 🙂 Meni so dali en paaaaaameten nasvet, ki si ga lahko tudi sama prebrala. Druženje… če si s tem kaj lahko pomagaš 🙂 Si pa naredila že en korak in to povedala tukaj…
A te zanima v kateri rang spadaš ? 🙂
Ne vem zdaj tako na pamet. :))
Saj niso vsi ločenci obupani in polni sovraštva do žensk. Vse je odvisno od samega razloga za ločitev.[/quote]
Ljudi rangiraš?:))) Ne, mene ne zanimajo tvoji rangi in ne rabim drugih, da mi povedo, kje me oni vidijo, da bom jst potem sebe opazila:).
A te zanima v kateri rang spadaš ? 🙂
Ne vem zdaj tako na pamet. :))
Saj niso vsi ločenci obupani in polni sovraštva do žensk. Vse je odvisno od samega razloga za ločitev.[/quote]
Ljudi rangiraš?:))) Ne, mene ne zanimajo tvoji rangi in ne rabim drugih, da mi povedo, kje me oni vidijo, da bom jst potem sebe opazila:).[/quote]
A pol so tebi vsi moški enako lepi in dobri?
Če ne tudi ti rangiraš 🙂
Skupek teh rangiranj (torej če od X(x>=100) moških jih 80%+ reče da je ena dobra oz jo oceni z 8+ (od 10)) pa je overall dobra ženska
Če pa ti ne rangiraš, in ti je vsak moški enako lep in dober in luškan in vse, potem pa svaka čast 😉
Si v najboljših letih da si najdeš partnerja, ki ne bo obremenjen o otroki ampak s tabo ! Men se zdi, da je kar nekaj tipov okrog 40 ločenih in takšni brez problema sprejmejo partnerko z otrokom. Težje pa boš našla samskega, ker ali hoče vsaj še svojega otroka ali pa tujega sploh ne sprejme. tako da ciljna skupina so ločenci.
Forum je zaprt za komentiranje.