Še jaz- kje najti moškega nad 40, ki si ne želi otrok
Ljudi rangiraš?:))) Ne, mene ne zanimajo tvoji rangi in ne rabim drugih, da mi povedo, kje me oni vidijo, da bom jst potem sebe opazila:).[/quote]
A pol so tebi vsi moški enako lepi in dobri?
Če ne tudi ti rangiraš 🙂
Skupek teh rangiranj (torej če od X(x>=100) moških jih 80%+ reče da je ena dobra oz jo oceni z 8+ (od 10)) pa je overall dobra ženska
Če pa ti ne rangiraš, in ti je vsak moški enako lep in dober in luškan in vse, potem pa svaka čast ;)[/quote]
Ah ne, jst jih selekcioniram, etiketiram, mečem po predalih…:)))).
Matkic, kam bi pa prišli, če bi bili vsi faloti dobri:). Ampak Robi rangira, to mi je novo:))).
A pol so tebi vsi moški enako lepi in dobri?
Če ne tudi ti rangiraš 🙂
Skupek teh rangiranj (torej če od X(x>=100) moških jih 80%+ reče da je ena dobra oz jo oceni z 8+ (od 10)) pa je overall dobra ženska
Če pa ti ne rangiraš, in ti je vsak moški enako lep in dober in luškan in vse, potem pa svaka čast ;)[/quote]
Ah ne, jst jih selekcioniram, etiketiram, mečem po predalih…:)))).
Matkic, kam bi pa prišli, če bi bili vsi faloti dobri:). Ampak Robi rangira, to mi je novo:))).[/quote]
Isto sranje, drugo pakovanje, za mene 🙂
Bistvo je, da niso vsi enaki, tako kot Robiju… in vsem nam 😉
Saj a ločenec, ki ni v vezi… a ta pa ni samski? A samski je samski samo če nikol pod nobenim pogojem ni bil v vezi? Mal hecno ane?[/quote]
Se opravičujem če sem ti stopila na žulj. Pri ločencih mislim na tiste, ki so bili poročeni imajo otroke in so se ločili. Le-ti lažje sprejmejo partnerko, ki ima otroka, saj ga imajo tudi sami. OSTALI samski pa iščejo partnerke brez otrok. če pa jo že slučajno sprejmejo, potem pa seveda hočejo tudi svojega.
Saj a ločenec, ki ni v vezi… a ta pa ni samski? A samski je samski samo če nikol pod nobenim pogojem ni bil v vezi? Mal hecno ane?[/quote]
Se opravičujem če sem ti stopila na žulj. Pri ločencih mislim na tiste, ki so bili poročeni imajo otroke in so se ločili. Le-ti lažje sprejmejo partnerko, ki ima otroka, saj ga imajo tudi sami. OSTALI samski pa iščejo partnerke brez otrok. če pa jo že slučajno sprejmejo, potem pa seveda hočejo tudi svojega.[/quote]
Me nič ne žuli… samo hecno mi je bilo. Ni panike. Sorry 🙂
Te je strah, da bi padla v nižji rang, kot se sama sebi predstavljaš ? 🙂
Seveda ne moremo vedeti kaj bo čez par mesecev ali let. Zato pa izhajamo pri svojih dejanjih iz tega kar vemo. Ne moremo iz tistega, česar ne vemo. 🙂
In če nam je neka oseba zanimiva, pa simpatična, bomo imeli več volje in vložili več truda, kot pa, če nam je kdo nezanimiv. In to zaradi pričakovanj in tistega kar vemo o osebi, ne pa zaradi tistega, česar ne vemo.
GF spet hoče biti nekaj več. 🙂
Vsi rangiramo ali selekcioniramo..Isti šmorn.
Ih kam pa češ it? K najboljšemu sosedu, če boš zbrala dovolj pik….. :))))
Kamorkoli boš šla ga boš lahko našla in nikjer…. Povsod se kak najde, če….
si sama pripravljena najt in (točno) veš kaj iščeš? Si odprta za kompromise, ker v tvojih letih si ljudje že nekaj ustvarijo, imajo utečen način življenja, ki ga ne bi menjali brez (pravega) razloga. Si ti zadosten razlog? 😉
Sploh pa iščeš nekoga, ki se bo razumel tudi s tvojim sinom, bolje rečeno, boš znala krmarit med partnerstvom in starševstvom? Ker, če “povabiš” nekoga v svoje življenje naj bi ta imel tudi nekaj besede pri vzgoji (kolikor boste še vzgajali pri otrokovi starosti), da ne bo odrinjen/izločen iz tega dela (tvojega) življenja.
Skratka najdeš ga lahko kjerkoli, bolj se mi zdi na mestu vprašanje kakšen odnos bosta vzpostavila, da se ne bo spet vse sfižilo.
Hej… moških je kolikor hočeš, mlajših, starejših, ločenih, samskih… vezanih pa bi radi še mal zraven se posladkali. Pojdi ven, bodi neobremenjena, smeh na obraz in ne glej na vsakega kot na potencialnega kandidata. Uživaj življenje! Še otepala se jih boš, ko bodo ugotovili, da jih ne potrebuješ da osmisliš svoj obstanek na tem hecnem svetu 🙂 Srečno!
Žal nisem vsevedni Marko, ki ve vse in še več pa tud kristalne krogle nimam, še balinarske nimam..
pa tud Dany nisem in midva še nisva bila na kavi… torej, kako pod milim nebom naj vem, kaj imaš ti v mislih :)[/quote]
Kaj se je nisi povabil na kavo? Kaj si ti tok neuspsen ali je Iskrena tolk trmasta?
Žal nisem vsevedni Marko, ki ve vse in še več pa tud kristalne krogle nimam, še balinarske nimam..
pa tud Dany nisem in midva še nisva bila na kavi… torej, kako pod milim nebom naj vem, kaj imaš ti v mislih :)[/quote]
Kaj se je nisi povabil na kavo? Kaj si ti tok neuspsen ali je Iskrena tolk trmasta?[/quote]
Dobro vprašanje 🙂
pa napiši na jan1900@mail.com, pa vidmo kaj bo
Forum je zaprt za komentiranje.