Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako ste se odločile za zanositev-mene skrbi

Kako ste se odločile za zanositev-mene skrbi

samo ena stvar..sem majhna in imam že zdaj 70 kg in me zelo boli zgodrnji del hrbta…
je še katera imela probleme z hrbtom in potem zanosila?

Kateri zgornji del hrbta. Vrat? Oz. tik pod vratom (recimo, to ponavadi boli tiste, ki so veliko sklonjeni, kot šivilje…-torej prisilna drža).

Kaj pa je vzrok?

Kateri zgornji del hrbta. Vrat? Oz. tik pod vratom (recimo, to ponavadi boli tiste, ki so veliko sklonjeni, kot šivilje…-torej prisilna drža).

Kaj pa je vzrok?[/quote]

prsni in vratni del . Drza in promeni nesreči z zvinom vratne

Potem naj te bolj skrbi, kako boš skrbela za otroka – nošenje, sklanjanje, tekanje…

Kaj pa je vzrok?[/quote]

prsni in vratni del . Drza in promeni nesreči z zvinom vratne[/quote]

Jaz za sebe lahko povem, da med nosečnostmi nisem imela težav s hrbtenico. Pa četudi sem pred nosečnostjo imela občasne težave (predvsem zaradi konstantnega sedenja v službi in premalo gibanja oz. telovadbe). Med samo nosečnostjo pa ne.

Ampak, ker je pri tebi vzrok tudi posledica prometne nesreče, bi se mogoče, zaradi strahu, pozanimala pri kakšnem strokovnjaku.

V vsakem primeru se začni gibat in razgibavat vratni del oziroma celo hrbtenico in to postopoma, vse dokler upaš prenest bolečino in to tudi stopnjuj. Izvajaj vaje za vrat in roke, da razgibaš predel okrog lopatic. Zelo priporočljivo je da si greješ te predele in pol z vajami lepo počasi nadaljuješ.
Ne izgovarjaj se na prometno nesrečo, ker nisi kaj dosti napravila, da bi te simptome odpravila ali omilila, pač, ko začne bolet je to takoj izgovor, zaradi prometne nesreče. Nasplošno ti očitno manjka malo več gibanja.
Premisli, če ne izvajaš cele dneve zmeraj enake gibe in skušaj napravit kako spremembo.
To pa ne vpliva na nosečnost, če se boš razgibavala, ker ženske so imele poškodbe medenice ali kolkov in so normalno rodile, je pa res potrebno razgibavanje.

Z drugimi besedami, še ena debela, ki se smili sama sebi in išče izgovore za svoje ležanje na kavču…
Verjemi, ne boš zanosila, ker si prelena noge dvignit…

Jaz priznam, da je bila odločitev zelo težka. Tudi mene je bilo namreč zelo strah. Vendarle pa sem se po temeljitem premisleku vedarle odločil za otroka. In sedaj mi ni žal. Težav s hrbtenico pa tudi jaz nisem imel 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Danes si nastrujen :-/

Danes si nastrujen :-/[/quote]
Ma me je že ena anonimna napadla z enako diagnozo. Bo že nekaj na tem. Ampak vzrok me zanima! 🙂

Za bolečine v hrbtu močno pomagajo utrjene trebušne mišice, ki “prevzamejo” del teže.
Pri nosečnosti je bil pa hrbet (čeprav sem “hrbteničarka” od mladih nog) moj najmanjši
problem :-))) …

Danes si nastrujen :-/[/quote]
Ma me je že ena anonimna napadla z enako diagnozo. Bo že nekaj na tem. Ampak vzrok me zanima! :)[/quote]

Ne bi vedla 😀
Še manj, kdo se skriva za tistim skritim nickom :-/

Ma me je že ena anonimna napadla z enako diagnozo. Bo že nekaj na tem. Ampak vzrok me zanima! :)[/quote]

Ne bi vedla 😀
Še manj, kdo se skriva za tistim skritim nickom :-/[/quote]
🙂 res ne veš? 🙂
Kdo se skriva me zanima 🙂

Ne bi vedla 😀
Še manj, kdo se skriva za tistim skritim nickom :-/[/quote]
🙂 res ne veš? 🙂
Kdo se skriva me zanima :)[/quote]

Se mi ne sanja 😀 😀 😀
Sej sem ti rekla, da mene tud zanima, katera (kateri) se skriva! Lahko bi nam Robi tole malo razkril…..

Ok se bo že še razkril/a..
A je še kje kaka debela lenuhla, ki se smili sama sebi, da ji povem nekaj krepkih?

Tle je ena lena danes, ki se ji nič ne da……

Tle je ena lena danes, ki se ji nič ne da……[/quote]
Aja? Sam ti pa nis debela, kaj pa si počela ponoči? Ti kdo ni dal spat?

Tle je ena lena danes, ki se ji nič ne da……[/quote]
Aja? Sam ti pa nis debela, kaj pa si počela ponoči? Ti kdo ni dal spat?[/quote]

Itak, nekdo je bil nagajiv in je provociral, ter dražil hudiča 🙂

Aja? Sam ti pa nis debela, kaj pa si počela ponoči? Ti kdo ni dal spat?[/quote]

Itak, nekdo je bil nagajiv in je provociral, ter dražil hudiča :-)[/quote]
In si mu vračala z enako mero? Si ga dražila nazaj?

Itak, nekdo je bil nagajiv in je provociral, ter dražil hudiča :-)[/quote]
In si mu vračala z enako mero? Si ga dražila nazaj?[/quote]

Seveda kako pa, ni šale z mano.

In si mu vračala z enako mero? Si ga dražila nazaj?[/quote]

Seveda kako pa, ni šale z mano.[/quote]

Kakšen pa je pustil vtis? Te je zdražil ali je rezultat samo neprespana noč? 🙂

Seveda kako pa, ni šale z mano.[/quote]

Kakšen pa je pustil vtis? Te je zdražil ali je rezultat samo neprespana noč? :)[/quote]
Glej ti radovedneža…… Nič ti ne bom povedala, ker to so ženske skrivnosti!

Kakšen pa je pustil vtis? Te je zdražil ali je rezultat samo neprespana noč? :)[/quote]
Glej ti radovedneža…… Nič ti ne bom povedala, ker to so ženske skrivnosti![/quote]
Pa daj malo namigni. Valjda da me firbec matra 🙂

Glej ti radovedneža…… Nič ti ne bom povedala, ker to so ženske skrivnosti![/quote]
Pa daj malo namigni. Valjda da me firbec matra :)[/quote]

Hmmm res je misel prijetna in lepa, rezultat pa itak neprespana noč 😉

Pa daj malo namigni. Valjda da me firbec matra :)[/quote]

Hmmm res je misel prijetna in lepa, rezultat pa itak neprespana noč ;-)[/quote]
Važno je da ni SAMO neprespana noč z grenkim priokusom… a mi je bilo treba tega 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close