Kako ste se odločile za zanositev-mene skrbi
Če povzamem: ti meni zameriš, ker sem trendovska in seksam, pri tem pa želim, da se moški še posebej potrudi okoli teh nekaj točk, ki so si ga rumeni časopisi izmislili?[/quote]
Margo, na kak način podajajo spolnost mediji? Če nam je referenca medij, pomeni, da smo “kulturni ujetniki” tistega, kakšna je zdajšnja tendenca, o čem se piše, tako, da bo bolj zanimivo, bombastično, senzacionalno, bolj brano in prodajano. Dejansko pa ta “spolna osvoboditev” ni prinesla do nič bolj sproščenih (spolnih) odnosov, ampak negotovost, posebej pri mladih, ki jim drugi krojijo fiksne predstave, kakšni bi morali biti, kakšna spolnost je “prava”, kolikokrat morajo seksat….
http://www.finance.si/8801390/Ne-i%C5%A1%C4%8Dite-je-%C2%BBto%C4%8Dka-G%C2%AB-ne-obstaja/%5B/quote%5D
Mene obtoži, da preveč nasedam medijem, češ da ne smem vsega verjeti kar piše in potem sam pripopa link…:/ Matjažko, kako bi te lahko spoznala? Resno sprašujem…
Matjažko je računalničar. On ve, kateri linki so pravi in kateri so shekani. :))
Kdo pa je avto tega linka, ki sem ga pripopal, menda ne Požar report v vlogi ginekologa? 😉
Takšni članki so v razmerju 1:10. Internet je nasičen s poplavo informacij, tudi kup “znanstvenih resnic”,kjer moraš biti zelo zbran, da ločiš pleve od zrnja, preden pograbiš nekaj.
Spoznala? Bi še koga pripeljala s sabo, da bi me malo zluskala? 😀
Iz okolice Ptuja prihajam.
Matkič ti bo hardware ali strojno opremo pregledal, ti bo kaj priškrnil, verjetno rade volje z leve in desne hehe :), jaz pa software ali programsko opremo, ker imaš neke težave z virusom GF-PMS V1 😀 – jaz ponavadi vse dol zbrišem, potem pa na novo inštaliram uporabniško prijazne programe. :))) heh
Zakaj do tebe, varstvo otrok? Koliko pa plačaš? 😀 Nimaš nobenega, kje je pa tvoj? :))[/quote]
Ka si ti nor:). Preusmerjaš pozornost na druge stvari. Pač dejstvo ostaja, da nisi tolk odprte glave in ne moreš vse na daljavo. Uči se uči, da boš nekoč velik:).[/quote]
GF, namesto da moške uporabnike jeziš po polnoči (dovolj je, če jih samo zjutraj), bi lahko gledala fuzbal in spila kakšno pivo za sproščanje in lahkoten spanec potem, če že z moškim nisi dolgo brcala žoge, da bi bila utrujena…. 😀
Ka si ti nor:). Preusmerjaš pozornost na druge stvari. Pač dejstvo ostaja, da nisi tolk odprte glave in ne moreš vse na daljavo. Uči se uči, da boš nekoč velik:).[/quote]
GF, namesto da moške uporabnike jeziš po polnoči (dovolj je, če jih samo zjutraj), bi lahko gledala fuzbal in spila kakšno pivo za sproščanje in lahkoten spanec potem, če že z moškim nisi dolgo brcala žoge, da bi bila utrujena…. :D[/quote]
A te jezim?:))) Uporabil si množino, jih je več?:)) Variacij na temo kaj bi oz. česa ne bi je ogromno. Nisem ravno za čredni nagon (delanje po navodilih, kao priporočilih), da bi delala vse to, kar se recimo zdi tebi:).
Kdo pa je avto tega linka, ki sem ga pripopal, menda ne Požar report v vlogi ginekologa? 😉
Takšni članki so v razmerju 1:10. Internet je nasičen s poplavo informacij, tudi kup “znanstvenih resnic”,kjer moraš biti zelo zbran, da ločiš pleve od zrnja, preden pograbiš nekaj.
Iz okolice Ptuja prihajam.[/quote]
Če bom kdaj potrebovala kakšen nasvet na temo spolnosti, bom naslednjič v roke vzela Finance. Obljubim.
Če bom kdaj potrebovala kakšen nasvet na temo spolnosti, bom naslednjič v roke vzela Finance. Obljubim.[/quote]
le zakaj bi do smrti čakala drugič … vzemi že prvič – pa ne samo v roke, tudi intravaginalno
Če bom kdaj potrebovala kakšen nasvet na temo spolnosti, bom naslednjič v roke vzela Finance. Obljubim.[/quote]
Tvoj te zna vzeti v roke ali pa samo sebe? 😀 Jah, je** ga… 🙂
Če bi se minimalno potrudila in prebrala članek, bi mogoče doumela, da priznana slovenska ginekologinja ne piše o špekulacijah na borzi. 🙂 Ali je to povezano z ženskami, kako kotirajo delnice? 😀
Če bi se minimalno potrudila in prebrala članek, bi mogoče doumela, da priznana slovenska ginekologinja ne piše o špekulacijah na borzi. 🙂 Ali je to povezano z ženskami, kako kotirajo delnice? :D[/quote]
Ne, ne, zdaj po tvojem nasvetu tudi on bere finance in ti sporoča, da njegova delnica dobro kotira, zelo lep lep trend. Jaz pa, baba kot baba –> stisnem take profit, vedno v pravem trenutku … Kaj pa pri tebi? Ni povpraševanja?
Če bi se minimalno potrudila in prebrala članek, bi mogoče doumela, da priznana slovenska ginekologinja ne piše o špekulacijah na borzi. 🙂 Ali je to povezano z ženskami, kako kotirajo delnice? :D[/quote]
Ne, ne, zdaj po tvojem nasvetu tudi on bere finance in ti sporoča, da njegova delnica dobro kotira, zelo lep lep trend. Jaz pa, baba kot baba –> stisnem take profit, vedno v pravem trenutku … Kaj pa pri tebi? Ni povpraševanja?[/quote]
Ena misel se mi je utrnila. 😀 Margo, tvoj sin izpolnjuje tvoje, verjetno tebi nezavedne pretenzije. Ena od teh je, da je ateist, o čemer si s ponosom pisala, kakor da bi bilo kaj slabega, če bi bil veren. Škoda pa, da je po fotru z manj temperamenten, da bi bil še lomilec ženskih src, da bi bil materi še bolj všečen? 😉 Si pa ti prevzela veliko stvari po očetu, ko njegova slika, vsaj tak občutek imam , od načina komunikacije, direktnost…
Forum je zaprt za komentiranje.