Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Marihuanco za predsednika

Marihuanco za predsednika

Res mi počas postaja všeč.
Osvoboditev moških, da nehajo cel svet urejat samo s ta spodnjo glavo…
Potem mogoče ne bi bilo več takihle novic (tele so samo od tega tedna) :

http://en.wikipedia.org/wiki/Chibok_schoolgirl_kidnapping

http://www.theguardian.com/world/2014/jun/01/india-three-confess-gang-rape-murder-girls

http://edition.cnn.com/2014/06/09/world/egypt-mob-attacks-women/index.html?hpt=hp_t1

http://edition.cnn.com/2014/06/09/world/africa/nigeria-women-kidnapped/index.html?hpt=iaf_c1

http://www.bbc.com/news/world-europe-27769132

https://www.youtube.com/watch?v=c6U2nrRJ4HU

Dvomim, da si kot ženska res želiš za predsednika nekoga, ki nek način sovraži ženske. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

On hoče biti osvobojen svojih nagonov in s tem odvisnosti od žensk. Če bi mu uspelo se osvoboditi, potem več ne bi čutil nobenega sovraštva.

Sploh ne razumem, zakaj bi v zdravem odnosu bil odvisen od drugega? V partnerstvo ne greš, da te drugi zaduši, zatre v kali. Morda je problem v trdnosti hrbtenice. Šibki ljudje bodo razmišljali negativno, ker se zavedajo, da sami ne zmorejo.

Ne moreš razumeti, ker podajaš neprimerljive primerjave. 🙂
Omenjeni simptomi, kot je odvisnost in podrejanje, niso značilnosti zdravega odnosa.

Omenjeni simptomi, kot je odvisnost in podrejanje, niso značilnosti zdravega odnosa.[/quote]

Ampak mene bolni prepričuje, da nisem zdrava, a razumeš?:)) In oba imava prav. On, ker je bolan in se mu pol stvari odpusti in jst ki sem zdrava:))).

najbolj smešno pri vsem tem pa je… da se bolni imajo za zdrave in drugače misleče opredelijo za bolne…

Ti si zdrav ali bolan?:)) Nočem presojat, saj veš. Ne bi bilo higiensko.

To je res, vendar čez cesto tudi ne greš, da te avto povozi, pa se vseeno zgodi, da te. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Omenjeni simptomi, kot je odvisnost in podrejanje, niso značilnosti zdravega odnosa.[/quote]

Ampak mene bolni prepričuje, da nisem zdrava, a razumeš?:)) In oba imava prav. On, ker je bolan in se mu pol stvari odpusti in jst ki sem zdrava:))).[/quote]
Če hočeš odgovor, je vedno treba izhajati iz sebe, saj je razlog za tvoje občutke seveda v tebi. Zato je tvoje doživljanje prepričevanja le znak tega, da želiš sebi dokazati kdo je zdrav in kdo ne. 🙂

On ne sovraži žensk….on sovraži moške, ki ne sovražijo žensk :-)))

Ampak mene bolni prepričuje, da nisem zdrava, a razumeš?:)) In oba imava prav. On, ker je bolan in se mu pol stvari odpusti in jst ki sem zdrava:))).[/quote]
Če hočeš odgovor, je vedno treba izhajati iz sebe, saj je razlog za tvoje občutke seveda v tebi. Zato je tvoje doživljanje prepričevanja le znak tega, da želiš sebi dokazati kdo je zdrav in kdo ne. :)[/quote]

Ma kaki. Sebi ničesar ne dokazujem, drugi ne potrebujejo toliko moje pozornosti, torej je vse v hecu:).

On ne sovraži žensk….on sovraži moške, ki ne sovražijo žensk :-)))[/quote]
Kaj to potem pomeni, da ti sovražiš moške, ker ga predlagaš? 🙂

Ali pa gre za interese iz ozadja, za legalizacijo marihuane, kar bi bilo mogoče tudi pričakovati.

Samo, po moje ne bo dovolj podpore.

Jaz glasujem proti!;)

On ne sovraži žensk….on sovraži moške, ki ne sovražijo žensk :-)))[/quote]
Kaj to potem pomeni, da ti sovražiš moške, ker ga predlagaš? :)[/quote]

Ne. Izpeljave ti pa dans ne grejo glih?
Beri moj začetni post…

Predlagam ga zato, ker zagovarja moško abstinenco od seksa in zatiranje spolnih nagonov….
ki iz priloženih linkov povzročajo kar nekaj hudega po svetu…..

Kaj to potem pomeni, da ti sovražiš moške, ker ga predlagaš? :)[/quote]

Beri moj začetni post…

Predlagam ga zato, ker zagovarja moško abstinenco od seksa in zatiranje spolnih nagonov….
ki iz priloženih linkov povzročajo kar nekaj hudega po svetu…..[/quote]
A ne naredijo že duhovniki dovolj škode (otrokom recimo)? 🙂

Beri moj začetni post…

ki iz priloženih linkov povzročajo kar nekaj hudega po svetu…..[/quote]
A ne naredijo že duhovniki dovolj škode (otrokom recimo)? :)[/quote]Samo tisti, ki se ne zgledujejo po predlaganem za predsednika, bučko 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nasilje je posledica zatiranja. Pa naj se gre za občutek lakote, jeze ali katere druge potrebe.
Zato ni problem v potrebah, saj so nujne za življenje. Problem je v samem načinu zadovoljevanja potreb.

Nasilje je posledica zatiranja. Pa naj se gre za občutek lakote, jeze ali katere druge potrebe.
Zato ni problem v potrebah, saj so nujne za življenje. Problem je v samem načinu zadovoljevanja potreb.[/quote]
Tole so pa že odvodi in integrali, tega pa ne piše v rumenih novicah

Zato ni problem v potrebah, saj so nujne za življenje. Problem je v samem načinu zadovoljevanja potreb.[/quote]

A dej no.
Tole pa ne bo čisto tako.
Nasilje nastane tudi čisto lepo brez “zatiranja”….dovolj je neka frustracija, kompleksi ali kar navaden
dolgčas. In tudi ne gre za potrebe, ampak za odsotnost posledic….če veš. da jo boš odnesel
nekaznovan za svoje početje, boš to seveda z veseljem počel…
Meni pač ne bo nihče rekel, da skupina moških posili deklico “iz potrebe”…..če bi bilo tako, potem
bi bila edina rešitev masovna kastracija ali kako?

Ima skela kr lepo prav. Koliko gorja stori moški nebrzdan spolni nagon!

A dej no.
Nasilje nastane tudi čisto lepo brez “zatiranja”….dovolj je neka frustracija, kompleksi ali kar navaden
dolgčas. In tudi ne gre za potrebe, ampak za odsotnost posledic….če veš. da jo boš odnesel
Meni pač ne bo nihče rekel, da skupina moških posili deklico “iz potrebe”…..če bi bilo tako, potem
bi bila edina rešitev masovna kastracija ali kako?[/quote]
Saj zato jim pa verjetno tam doli odrežejo ščegetavček, da ne zapeljujejo ubogih moških v take skušnjave. V smislu bolje preprečiti, kot zdraviti.

Tule je ključna razlika in o tem je pisal Robi, da ni problem v potrebah, temveč v načinu zadovoljevanja potreb. Kdor se zna brzdat, se niti podrazno ne bo posluževal takih načinov, kot jih je opisala Skela. Tisto so skrajnosti. Kaznive in obsojanja vredne.

A dej no.
bi bila edina rešitev masovna kastracija ali kako?[/quote]
Saj zato jim pa verjetno tam doli odrežejo ščegetavček, da ne zapeljujejo ubogih moških v take skušnjave. V smislu bolje preprečiti, kot zdraviti.[/quote]

Sam si res hecen….pa sej ženske ne “zapeljujejo” moških s ščegetavčkom, kaj ti pa je?
A pol, če ženska nima ščegetavčka, je pa ne morejo posiliti? Hm.
Je pa pol že bolj odrezati kaj drugega….pa ne ženskam….

Vem, hvala. :))
Mogoče res ne S ščegetavčkom, pač pa preko njega. 🙂 Res pa je, da ga nimam in ne vem, kak je občutek, ko ti ga odrežejo. Predstavljam si, da se potrebe ženske spremenijo, s tem pa tudi vedenje navzven. Vedenje, ki je tako zelo pohujšljivo za nekatere, da se ne znajo brzdati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close