Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Test: ali hoče bejba zorabiti tipa

Test: ali hoče bejba zorabiti tipa

Simpl:
izprazniš njeno torbico – če v njej ni kondomov, anti-bejbi tablet – si potencialni oče zaroda njenih orgij

Če je pa bejba sterilizirana?

Kaj pa, če nima torbice?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaj pa, če je bila nekoč moški?

Torej najprej je treba prečekirat njeno torbico potem pa njene hlačke da vidiš kakšen model ji je všeč. Ker po tem se tudi da marsikaj sklepat 🙂

Kaj pa, če ima tablete v nočni omarici?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej je treba razmetat tud njeno stanovanje ne samo torbico? hmmmm

Jaz kondomov ne uporabljam, torej jih ne nosim v torbici in jih tudi ne kupujem.
Tud tabletk se ne nosi po svetu, ampak se jih ima doma v predalu ali na kopalniški polički.
Kere buče, res.

Kako preprečiti ženski, da vas izkoristi? Simpl. Greš na kastracijo, simpl ambulantni poseg, greš
lahko takoj domov.
In seksaš brez skrbi do konca življenja.

Eni se res nič ne znajdejo. Še dobro da imamo tale forum. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Eni se res nič ne znajdejo. Še dobro da imamo tale forum. :)[/quote]

A ne? :-)))
Bi rada vidla junaka….. :-)))

Eni se res nič ne znajdejo. Še dobro da imamo tale forum. :)[/quote]

Bi rada vidla junaka….. :-)))[/quote]Skela, če greš na kastracijo/sterilizacijo te želja, da bi koga “izkoristil” mine za vedno… tako, da seksanje do konca življenja odpade.
V bistvu živiš še dlje kot si pa imel željo seksat…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bi rada vidla junaka….. :-)))[/quote]Skela, če greš na kastracijo/sterilizacijo te želja, da bi koga “izkoristil” mine za vedno… tako, da seksanje do konca življenja odpade.
V bistvu živiš še dlje kot si pa imel željo seksat…. ;)[/quote]

Zakaj pa? To pa res ni res.
Poznam tipa, ki je imel operacijo iz medicinskih razlogov….že pri 16 letih…..pa seksa ko zajec,
otrok sicer ne bo imel, ampak vse drugo pa dela.

Skela, če greš na kastracijo/sterilizacijo te želja, da bi koga “izkoristil” mine za vedno… tako, da seksanje do konca življenja odpade.
V bistvu živiš še dlje kot si pa imel željo seksat…. ;)[/quote]

Poznam tipa, ki je imel operacijo iz medicinskih razlogov….že pri 16 letih…..pa seksa ko zajec,
otrok sicer ne bo imel, ampak vse drugo pa dela.[/quote]Jaz pa ne poznam takih ljudi “poznam” pa kar nekaj živali, ki so bile kastrirane pa jih nasprotni spol prav nič ne gane, niti ne zanima… 😉

Če ti izrežejo testise/jajčnike se spremeni hormonsko stanje telesa in posledično ni več razlogov, da se ti “dvigne”.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

otrok sicer ne bo imel, ampak vse drugo pa dela.[/quote]Jaz pa ne poznam takih ljudi “poznam” pa kar nekaj živali, ki so bile kastrirane pa jih nasprotni spol prav nič ne gane, niti ne zanima… 😉

Če ti izrežejo testise/jajčnike se spremeni hormonsko stanje telesa in posledično ni več razlogov, da se ti “dvigne”.[/quote]

Oh saj te ne bi abjajcala… :-)))) Samo semenovode prekineš, pa je. Ali jajcevod prevežeš.

Jaz pa ne poznam takih ljudi “poznam” pa kar nekaj živali, ki so bile kastrirane pa jih nasprotni spol prav nič ne gane, niti ne zanima… 😉

Če ti izrežejo testise/jajčnike se spremeni hormonsko stanje telesa in posledično ni več razlogov, da se ti “dvigne”.[/quote]

Oh saj te ne bi abjajcala… :-)))) Samo semenovode prekineš, pa je. Ali jajcevod prevežeš.[/quote]No, temu se pa reče sterilizacija ne pa kastracija 😉

Jaz pa ne poznam takih ljudi “poznam” pa kar nekaj živali, ki so bile kastrirane pa jih nasprotni spol prav nič ne gane, niti ne zanima… 😉

Oh saj te ne bi abjajcala… :-)))) Samo semenovode prekineš, pa je. Ali jajcevod prevežeš.[/quote]

Pa ti veš kako ogabno je to, da pol razpadajo vsi ti spermiji v meni in se absorbirajo nazaj v moje telo?

To je tak, kot da ne bi več švical, če več ne ejakuliraš… to je ”čiščenje” telesa 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Oh saj te ne bi abjajcala… :-)))) Samo semenovode prekineš, pa je. Ali jajcevod prevežeš.[/quote]

Pa ti veš kako ogabno je to, da pol razpadajo vsi ti spermiji v meni in se absorbirajo nazaj v moje telo?

To je tak, kot da ne bi več švical, če več ne ejakuliraš… to je ”čiščenje” telesa :P[/quote]

Ja. Ampak skrbi te pa ne več, da bi te grde ženske izkoriščale.

To je tak, kot da ne bi več švical, če več ne ejakuliraš… to je ”čiščenje” telesa :P[/quote]

Ja. Ampak skrbi te pa ne več, da bi te grde ženske izkoriščale.[/quote]Lahko te pa skrbi kaj se bo iz tistega aseptičnega vnetnega procesa razvilo… :/

Od dveh izberi manjše zlo 😉

Jaz bi raje ostal pri razmetavanju njene torbice in stanovanja…

Mene nobena ni izkoriščala 🙂

No četudi me je katera, nisem mel takega občutka, to pa je vse kar šteje 😉

Poglej skela, če naredijo tabletke za moške enako kot jih imate ženske, in da bodo enako ”varne” in enak % kontracepcije, jih komot zamenjam s punco…..

Žal je pač tako, da so kondomi bistveno dražji, kot so tabletke za ženske…..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ja. Ampak skrbi te pa ne več, da bi te grde ženske izkoriščale.[/quote]Lahko te pa skrbi kaj se bo iz tistega aseptičnega vnetnega procesa razvilo… :/

Od dveh izberi manjše zlo ;)[/quote]

Tko ja.
Imaš pa še tretjo možnost: seksaš samo sam s sabo :-))
Ziher je ziher.

Zenske so sposobne raznih vrst zlorabe. Pred nekaterimi te vsa farmacija in vse olagume sveta ne morejo zascititi. 🙂

Poglej skela, če naredijo tabletke za moške enako kot jih imate ženske, in da bodo enako ”varne” in enak % kontracepcije, jih komot zamenjam s punco…..

Žal je pač tako, da so kondomi bistveno dražji, kot so tabletke za ženske…..[/quote]

Samo moški lahko mislijo, da so tabletke “varne”….o stranskih učinkih se vam niti ne sanja.
Ampak če ti prišparaš na kondomih, koga brigajo hormonska neravnovesja v njenem telesu?
Glavno je, da se imaš ti fajn…

Žal je pač tako, da so kondomi bistveno dražji, kot so tabletke za ženske…..[/quote]

Samo moški lahko mislijo, da so tabletke “varne”….o stranskih učinkih se vam niti ne sanja.
Ampak če ti prišparaš na kondomih, koga brigajo hormonska neravnovesja v njenem telesu?
Glavno je, da se imaš ti fajn…[/quote]

Saj sem dal varne v narekovaje ravno zaradi tega…..

Enako pa bi lahko napisal tudi za vazektomijo, o stranskih učitkih (psiholoških) na moškega se tebi niti ne sanja….

Ampak seveda, ti boš trdila da to ni res 🙂

Poglej, jaz sem vsaki dejal, da zaradi cen kondomov, se ZNA ZGODIT, da bova seksala manj, oz bova uporabla drugačne načine (jezik, prste, blowjob ipd) meni ni bil nikdar to problem….. ampak če ga pa hoče v sebi večkrat kot mam jaz budget za kondome, pol bo pa morala jemat tabletke…. žal.

Saj nenazadnje je tudi seks za njo ne samo za mene kajne?

Lahko pa ona plača kondome 50% 🙂

Glavno je, da se imaš ti fajn…[/quote]

Saj sem dal varne v narekovaje ravno zaradi tega…..

Enako pa bi lahko napisal tudi za vazektomijo, o stranskih učitkih (psiholoških) na moškega se tebi niti ne sanja….

Ampak seveda, ti boš trdila da to ni res 🙂

Poglej, jaz sem vsaki dejal, da zaradi cen kondomov, se ZNA ZGODIT, da bova seksala manj, oz bova uporabla drugačne načine (jezik, prste, blowjob ipd) meni ni bil nikdar to problem….. ampak če ga pa hoče v sebi večkrat kot mam jaz budget za kondome, pol bo pa morala jemat tabletke…. žal.

Saj nenazadnje je tudi seks za njo ne samo za mene kajne?

Lahko pa ona plača kondome 50% :)[/quote]

Fifty-fify…..tako se govori :-)))

BTW – kakšne kondome pa ti uporabljaš, da za njih rabiš BUDGET ???? Ali pač hočeš “neopazno”
in “skromno” namigniti, da toliko seksaš, da delaš samo še za kondome? LOL
Ja, sej. Res se nabere :-)))) En kondom cca 50 cetov, pa desetkrat na dan vsak dan….lepa cifra
:-))))))

(Ne bom trdila nič za vazektomijo – vem, da ni čisto hec, ampak če je kdo paranoičen, da ga hočejo
ženske okol prenašat z kontracepcijo , je samo to ziher , to je vse kar pravim)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close