Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek spolni nagon človeka

spolni nagon človeka

Mene zanima, kakšna bitja smo ljudje “po naravi”? Če gledamo človeka kot sesalca – kdaj bi (torej neodvisno od družbe in norm, socialnega položaja…) prvič seksali? Kdaj bi ženske zanosile? Koliko otrok bi imele? Ali bi bil moški celo življenje z eno žensko in ženska z enim moškim? Ali bi moški poskušali oploditi čim več žensk, ženke pa bi iskale vedno boljše oplojevalce?
Kako močan je sploh naš sponi nagon v primerjavi z drugimi sesalci? Koliko je v nas še tistega primarnega obnašanja – obanašnja prvega človeka in koliko tega smo zaradi družbe, pričakovanj, vzgoje “izgubili”?

Ja, res me zanima, koliko smo ljudje kot “navadni” sesalci spolno “živahna” bitja? :)))

Knjižnica vabi!

Joooj, koliko posplošenih vprašanj, da se težko odgovori nanje :/
Prvo bi bilo dobro odgovoriti koliko si ti človek in koliko žival? Da nisi bila predolgo žival, da bi sedaj lahko bila človek in te sedaj begajo nagoni, ki se oglašajo v tebi? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Da mi ne bo spet kdo očital “ne vem česa še”, sem se poglobila in našla odgovore na vsa pereča vprašanja:
Mene zanima, kakšna bitja smo ljudje “po naravi”?
Ljudje smo družbena bitja.
Če gledamo človeka kot sesalca – kdaj bi (torej neodvisno od družbe in norm, socialnega položaja…) prvič seksali?
12+
Kdaj bi ženske zanosile?
11+ (leto poprej moraš upoštevati še opcijo od svetega ali drevesnega duha in podobno).
Koliko otrok bi imele?
Preživele, doživele ali umrle? Specifiziraj vprašanje.
Ali bi bil moški celo življenje z eno žensko in ženska z enim moškim?
Ženska z večimi moškimi. Čaki, a ni to enako kot moški z večimi ženskami?:)) Vidiš, za vse je poskrbljeno.
Ali bi moški poskušali oploditi čim več žensk, ženke pa bi iskale vedno boljše oplojevalce?
Moški ne more kaj dosti storiti, če ga samička zavrne. Lahko je top, pa bo ostal pri shit.
Kako močan je sploh naš sponi nagon v primerjavi z drugimi sesalci?
V primerjavi s kitom nam še dosti manjka.
Koliko je v nas še tistega primarnega obnašanja – obanašnja prvega človeka in koliko tega smo zaradi družbe, pričakovanj, vzgoje “izgubili”?
Ne razumem vprašanja. Kaj naj bi izgubili?:)) Meni se zdi, da smo marsikatero lastnost jamskega človeka še okrepili.
Ja, res me zanima, koliko smo ljudje kot “navadni” sesalci spolno “živahna” bitja? :)))
Kaj zate pomeni navaden sesalec? Kolikor vem smo edinstveni.

Pozabila sem še na prijazno gesto, ki bi morala slediti na koncu…za vsa dodatna vprašanja sem na voljo:)))).

Ljudje smo si različni in kot prvo je odvisno koliko libida nosi vsak v sebi, potem pa je vprašanje, ker nekateri uživamo v sexu, drugim je sex obveza, da zadovoljijo partnerja. Ne moreš to tako posplošit.

Avtor/ica to smo se učili v 7. razredu OŠ, se ti ne zdi?

Ti, ti ti – GF!! Ravnokar sem hotela oddati podoben post z mojimi odgovori na vsa pereča vprašanja. Kako pa veš tisto o kitih? Si probala ? :))))

Ti, ti ti – GF!! Ravnokar sem hotela oddati podoben post z mojimi odgovori na vsa pereča vprašanja. Kako pa veš tisto o kitih? Si probala ? :))))[/quote]

Ne žugaj, pospravi prst:))). Glede kitov smo se učili v šoli:)).

Ti, ti ti – GF!! Ravnokar sem hotela oddati podoben post z mojimi odgovori na vsa pereča vprašanja. Kako pa veš tisto o kitih? Si probala ? :))))[/quote]

Ne žugaj, pospravi prst:))). Glede kitov smo se učili v šoli:)).[/quote]

Res? Se bolj spomnim delfinov in prašičev :)))

Ne žugaj, pospravi prst:))). Glede kitov smo se učili v šoli:)).[/quote]

Res? Se bolj spomnim delfinov in prašičev :)))[/quote]

Omg:)))). Od prašičev smo se učili pri družboslovju:))).

Res? Se bolj spomnim delfinov in prašičev :)))[/quote]

Omg:)))). Od prašičev smo se učili pri družboslovju:))).[/quote]

Oooo, a zato si ti taka “čokica” :)))

Omg:)))). Od prašičev smo se učili pri družboslovju:))).[/quote]

Oooo, a zato si ti taka “čokica” :)))[/quote]

Predno butnem v smeh ali jok, mi prosim razloži pojem “čokica”:). Čigav sleng je to?:)))

Oooo, a zato si ti taka “čokica” :)))[/quote]

Predno butnem v smeh ali jok, mi prosim razloži pojem “čokica”:). Čigav sleng je to?:)))[/quote]

Najprej sem mislila napisat prašička, potem sem prečekirala v leksikon in še v SSKJ pa našla izraz čoka..hahaha…svinja ženskega spola :)))

Calypso, zate po prleško…Fčosik je nejbojše biti tiho. Malo se ahtej, ke delaš.

:))

Ahtej ne razumem, ostalo pa mislim da sem 🙂

Ahtej ne razumem, ostalo pa mislim da sem :)[/quote]

ahtati = paziti se

Lehko te je sron.

Ahtej ne razumem, ostalo pa mislim da sem :)[/quote]

ahtati = paziti se

Lehko te je sron.[/quote]

Hahaha…pa kje to pobiraš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close