Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potreboval bi…

Potreboval bi…

… večjega, težjega, močnejšega … morda sem bil na začetku preskromen in se mi obstoječi počasi dozdeva le malo prelahkoten tudi kadar je ona na njem.

Ali pa gre le za moje napačne občutke in sem si pohvale o nežnosti napačno razlagal, saj mi sedaj včasih očita vratolomnost (pa čeprav občasno kaže znake, da si tudi tega želi).

Motor, a ne:).

Motor mora seveda bit dober in vzdržljiv, da vse skupaj poganja :-))

Motor mora seveda bit dober in vzdržljiv, da vse skupaj poganja :-))[/quote]Transmisija ne zdrži ali ima šasija že preveč lufra in se zato tako čudno oglaša? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mogoče je pa le ženska postala zahtevnejša. 🙂

Mogoče je pa le ženska postala zahtevnejša. :)[/quote]

itak, da pri njih ni nikoli prav 🙂

Motor mora seveda bit dober in vzdržljiv, da vse skupaj poganja :-))[/quote]Transmisija ne zdrži ali ima šasija že preveč lufra in se zato tako čudno oglaša? :)))[/quote]

Vse je še kot novo in tudi malo ne zarustano, pa vseeno :-))

Mogoče je pa le ženska postala zahtevnejša. :)[/quote]

itak, da pri njih ni nikoli prav :-)[/quote]
Potem pa ni problem v “motorju”. 🙂

itak, da pri njih ni nikoli prav :-)[/quote]
Potem pa ni problem v “motorju”. :)[/quote]

Itak, da ne, saj sem govoril o mojih občutkih. 🙂

Občutki bi naj zdaj bili pravi, prej bi naj bili napačni, ker si izhajal iz napačnih predpostavk ? . 🙂

Na tem forumu sem prišla do spoznanja in sicer: moški znate stvari še bolj zakomplicirat kot ženske:).

To je samo tvoj napačen občutek, ker ne razumeš moških. 🙂

To je samo tvoj napačen občutek, ker ne razumeš moških. :)[/quote]

A bejž no:))). Ti mene ne razumeš in pika:).

? Kaj pa ta varianta, da ti bolj slabo razumeš moške, zato jih doživljaš kot bolj zakomplicirane (od sebe)? Lahko mi verjameš: niso :)))

? Kaj pa ta varianta, da ti bolj slabo razumeš moške, zato jih doživljaš kot bolj zakomplicirane (od sebe)? Lahko mi verjameš: niso :)))[/quote]

Saj meni je všeč, da so moški uganka:)). Najbolj dolgočasno je, če so predvidljvi:). Ti se trudiš, da jih vedno in povsod razumeš?:) Kako lahko rečeš, da so tolk simpl:))).

? Kaj pa ta varianta, da ti bolj slabo razumeš moške, zato jih doživljaš kot bolj zakomplicirane (od sebe)? Lahko mi verjameš: niso :)))[/quote]

Saj meni je všeč, da so moški uganka:)). Najbolj dolgočasno je, če so predvidljvi:). Ti se trudiš, da jih vedno in povsod razumeš?:) Kako lahko rečeš, da so tolk simpl:))).[/quote]

Seveda se ne trudim, da, da bi vsakega štekala, pa vendar če me kateri pritegne, pa raje vidim, da ga razumem kot da, moram konstantno reševati rebuse, uganke 🙂
Ti imaš pač raje, da ne veš pri čem si :)))

Saj meni je všeč, da so moški uganka:)). Najbolj dolgočasno je, če so predvidljvi:). Ti se trudiš, da jih vedno in povsod razumeš?:) Kako lahko rečeš, da so tolk simpl:))).[/quote]

Seveda se ne trudim, da, da bi vsakega štekala, pa vendar če me kateri pritegne, pa raje vidim, da ga razumem kot da, moram konstantno reševati rebuse, uganke 🙂
Ti imaš pač raje, da ne veš pri čem si :)))[/quote]

Hmmm, zdaj si me zafrknila:))). V bistvu ni dobro vse podrobno vedeti:). A ni fajn, ko se greš križce in krožce?:))

Hmmm, zdaj si me zafrknila:))). V bistvu ni dobro vse podrobno vedeti:). A ni fajn, ko se greš križce in krožce?:))[/quote]Na tem forumu sem prišel do spoznanja in sicer: ženske znate stvari še bolj zakomplicirat kot moški :) s križci in krožci :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hmmm, zdaj si me zafrknila:))). V bistvu ni dobro vse podrobno vedeti:). A ni fajn, ko se greš križce in krožce?:))[/quote]

Ti rabiš moškega, da bi se šla z njim križce in krožce? Ja, dobr :)))

A sebe razumeš? Ti je tudi dolgčas, če si sama s sabo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A sebe razumeš? Ti je tudi dolgčas, če si sama s sabo? :)[/quote]
GF se vedno znova podaja v nove izzive, da ni preveč predvidljiva in dolgočasna. 🙂

Hmmm, zdaj si me zafrknila:))). V bistvu ni dobro vse podrobno vedeti:). A ni fajn, ko se greš križce in krožce?:))[/quote]

Ti rabiš moškega, da bi se šla z njim križce in krožce? Ja, dobr :)))[/quote]

Ne jemlji vsega dobesedno:). Včasih se kaj skriva tudi v prispodobah:)).

A si piker?:)) Rabim občinstvo, ker sebe že dovolj dobro poznam:)). Dej no…

GF se vedno znova podaja v nove izzive, da ni preveč predvidljiva in dolgočasna. :)[/quote]

In tebi to ne gre v račun…kakšen rebus, a ne:)).

A si piker?:)) Rabim občinstvo, ker sebe že dovolj dobro poznam:)). Dej no…[/quote]
Biti sama s sabo predolgo časa pušča posledice kajne? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close