Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Sem mlajši moški, iščem starejšo

Sem mlajši moški, iščem starejšo

Pozdravljene, sem mlajši, iščem pa vsaj nekaj let starejšo žensko. (vsaj 30+)
Star sem 23, športen, prijetnega izgleda. In ustrezno razvit… 😉

Če si urejena ženska ki ve kaj hoče, in si želiš mlajšega moškega, me lahko spoznaš prek maila: thistimeimgone@gmail.com

In preden kakšni pajaci začnejo moralizirat, vas svarim, da imam po vsej verjetnosti stvari v glavi bolje pošlihtane kot vi, zato ne izgubljajte dragocenega časa z odgovori. Pojdite raje na sprehod.

Praviš, da imaš vse pošlihtano v glavi. Čudno, da si jo ne moreš potem zunaj poiskat…

Sploh pa, noben 23 letnik, ki ima vse pošlihtano v glavi ne bo gledal za 30+ letnicami. Par mesecev bosta skupaj, pa ti bo že težila z otrokom, ali ga pa že celo ima in išče finančnega darovalca zanj.

Srečno !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Verjamem, da imaš v glavi pošlihtano, ker točno veš kaj bi rad! Očitno rabiš eno z izkušnjami, da te malo razvaja.

Sicer pa je nekaj 30+ ki so popolnoma obupane tudi na tem forumu in bodo vzele tudi mladeniče kot si ti.

Če si tak, kot trdiš, da si, te bodo ženske opazile v reali. Tudi 30+.

Ja samo taka bo za uporabo samo za kratek čas. S pridobivanjem izkušenj za moškega njegove starosti ponavadi pomeni samo eno – pridobivanje strokovne prakse v postelji.

Itak, da se najde, verjamem, da mu uspelo. Kšno tadebelo s povešenimi joški bo že zahaklu 🙂

Tule pa res ni pravo mesto za tak oglas.
Tule gor te bodo tipi, ki namesto, da bi seksali, visijo na netu, scefrali do kraja.

Ja samo taka bo za uporabo samo za kratek čas. S pridobivanjem izkušenj za moškega njegove starosti ponavadi pomeni samo eno – pridobivanje strokovne prakse v postelji.

Itak, da se najde, verjamem, da mu uspelo. Kšno tadebelo s povešenimi joški bo že zahaklu :)[/quote]

Kot da mlade ženske ne morejo biti debele in s povešenimi joški. Sadni, ti pa si en znanstvenik.

Večje šanse so, da bo starejša, glede na to, da je tu gor večina 30+ 🙂

Sadni, kaj bi ti dal…za katerokoli, samo da je ženska…a a a:))).

Ko si že človek misli “končno me bo pustila pri miru, smo že spet tam…

En video zate Goldfishova : http://www.youtube.com/watch?v=vt8h5ZhdCrY

In spet si v začaranem krogu…kdaj me boš nehal sanjati:)))). Kdaj ti bo jasno, da delam, kar hočem.

Mijauuuu….

Moja ponudba še vedno drži, nisem še spoznal primerne osebe.
Verjetno je tu še kakšna, ki se še ni opogumila. Piši mi, nič nimaš za izgubit. 🙂

Nudiš pa? Hiv, gonorejo, genitalni herpes, sifilis, sramne uši, genitalne bradavice…kaj konkretno razpečavaš? 🙂

Ej, noooo! Ti samo razmišljaš kako bi kaj dobila!
Da bi pa sama kaj takega ponudila ti pa ne pade na misel? 😀 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Da bi pa sama kaj takega ponudila ti pa ne pade na misel? 😀 :D[/quote]

Moram se prej pozanimat, kaj še dobim gratis – ti se ne bi ? 😀

Da bi pa sama kaj takega ponudila ti pa ne pade na misel? 😀 :D[/quote]

Moram se prej pozanimat, kaj še dobim gratis – ti se ne bi ? :D[/quote]
Če bi bil na tvojem mestu, ziher 😉
Sicer pa…. za zment se je, a ne? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moram se prej pozanimat, kaj še dobim gratis – ti se ne bi ? :D[/quote]
Če bi bil na tvojem mestu, ziher 😉
Sicer pa…. za zment se je, a ne? :)))[/quote]

Kdo ti brani? :)))))))))))

Haha, ta je pa svetovna.

Jaz imam 57 let, imam 177 cm in 130 kg ter lepo, debelo rit. Iščem izključno mlajšega med 18 in 30 let.

Poskus malenkost shujat in ko boš imela 100-110 kg, se zopet javi.

Mene tele “ponudbe” vedno znova fascinirajo….vsakič, ko odraste nova generacija petelinčkov, ki
so čist zihr, da so odkrili Ameriko…
– ker zihr je svet poln starih bab, ki komaj čakajo, da bi ga fasale
– ker zihr se je on to prvi in edini spomnu
– ker je pozabu pogledat na portale, kjer je 100 (+) moških na eno žensko
– on se pa že vidi v win-win situaciji – zastonj seks (pa tastare rade še kaj častijo, ali pa dajejo darila)
– zastonj učne ure (ker tastare delajo vse tisto, kar tamlade nočjo)
– hvaljenje pred prjatli u bifeju kok je džek

Oh ja…

Mladi se vendar morajo čimbolj izobraževati.

Ne rabim nobenih daril, nimam se potrebe komurkoli hvalit s svojimi seksualnimi dosežki.
Niti eden od tvojih številnih predsodkov ne predstavlja mene.

Nudim svojo domišljijo in svoje telo… 🙂 Kar pa to dejansko pomeni, se pa ne da ubesedit. Iščem intimno povezavo s človekom, prvi pogoj pa je, da si starejša.

V bistvu jih je res. Sej verjamem, da ti nisi taka, ampak obstaja pa cel kup 2starih bab”, ki nimajo nič proti, če se kdaj povaljajo s kakšnim 20-25 letnikom. pa kaj bi jaz tebi to razlagal, ti itak vse veš, čeprav ne hodiš zvečer nikamor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close