ALI SEM NOSEČA?
Pozdravljeni,
Sprašujem za nasvet, odgovor na moje vprašanje, ki me resno skrbi.
Sem punca stara 17, kmalu 18 let. Z fantom sva skupaj že 2 leti. Pred 4 dnevi pa se nama je zgodilo oz. se je meni zgodilo nekaj čist površno butastega. Ko imava spolne odnose večinoma uporabljava kondom. Tokrat sem ga fantu na roke – v krpo. Mislim da mi je nekaj ostalo na roki… in sem si pozabila umiti roke in sem se šla umivat spodaj – z roko s katero sem mu ga.. Ali je mogoče da sm se s tem oplodila in da sm noseča? ZELO me je strah zato prosim za resen odgovor. Hvala.
Ne, nisem urinirala med odnosom in umivanjem.. pa ni vame spustil samo z tisto roko, ki sm mu ga, sm se umivala spodaj.. ali je res možno da s tem zanosiš? :([/quote]
Možno je vse, verjetnost je pa zelo mala. Počakaj na “rezultate”.
Ja verjetno bi rada pri 17 bla noseca da bi si pokvarla mladost, fml kak ste eni glupi !![/quote]Lara mal se ti posmehujejo, ker si se spravila počet take stvari pa se nisi podučila o snovnih pojmih kako se lahko zanosi in zakaj ja in zakaj ne.
Zakaj si sedaj huda?
Glede na opisano je zelo malo verjetno, da se te je kaj prijalo razen če ti je tvoj fant na roko natresel same super spermije, ki zmorejo oplodit žensko tudi od daleč izpod tuša… 😉
Če je pa tako pol bi pa bilo za razmislit, da bi drugič pomagala kateri, ki ji te stvari nagajajo in bi tisto reč darovala v dobrodelne namene al pa kar celega fanta posodila… 😉 :)))
Forum je zaprt za komentiranje.