ALI SEM NOSEČA?
http://www.zonewedding.com/wp-content/uploads/2014/02/maggie_sotter_kelly_leigh.jpg
Prva v prvem stolpcu sem mislil :))))
Zakaj pa je svatinja v črnem? Nevestina obleka je sicer zelo lepa. Nisem vedela, da iščeš takšne stvari po internetu. :))) Jaz sem si nevestino obleko vedno predstavljala v nekoliko neobičajnem slogu, kombinacijo bele in rdeče barve.
Kaj pa bi ti prikrivala? Si mi v preteklosti morda kaj obljubil? :))) Obećanje ludom radovanje pravijo naši južni bratje. :))[/quote]
Saj je lahko temno plava ne črna .
Tale mi je všeč: http://www.zonewedding.com/wp-content/uploads/2014/02/maggie_sotter_kelly_leigh.jpg
Punca jaz bi te tako uredil, da bi moški poljubljali tla po katerih si hodila :))))[/quote]
Haha, dobre fotke si prilepil. Res, te rdeče so edinstvene. Najboljše so tiste, ki so pretežno bele in imajo kak rdeč detajl. Ampak za kaj takšnega moraš imeti razkošno poroko, meni pa se ne da za to zapravljat časa in denarja. No, ne gre za mojo poroko, da se ne bi kdo ustrašil. :))
Prav maš, da te kdo ne spozna :))))
Moja izbira
http://img04.taobaocdn.com/bao/uploaded/i4/T1jsjbXjxbXXbYu_I8_102032.jpg
Klasika. Ne maram barv samo črno, belo, temno plavo in temno sivo.
KOlikor vem se lahko marsikaj “podtakne” :)[/quote]
O tem ne dvomim, da lahko “podtakneš”, ampak lahko tudi ugotoviš kdo je tisti, ki je podtaknil.[/quote]
Če nimaš razloga za to, zakaj bi šel ugotavljat?
Torej po tvoje bi moški naj zahteval takoj test, ko se dete rodi. Še bolje ko mu draga vsa vzhičena in vesela sporoči da je zanosila on naj mirno odgovori… najprej boš dokazala da je moj!!!
halooo
O tem ne dvomim, da lahko “podtakneš”, ampak lahko tudi ugotoviš kdo je tisti, ki je podtaknil.[/quote]
Torej po tvoje bi moški naj zahteval takoj test, ko se dete rodi. Še bolje ko mu draga vsa vzhičena in vesela sporoči da je zanosila on naj mirno odgovori… najprej boš dokazala da je moj!!!
halooo[/quote]
Tipček kaj si narobe razume?
Cel čas govoriva o podtikanju in če nekdo nekomu podtakne se da vse ugotovit, tudi v času nosečnosti, sam reskiraš, da zgubi lahko otroka. Če nimaš razloga, zakaj bi pa sploh delal test, to je logično.
halooo[/quote]
Cel čas govoriva o podtikanju in če nekdo nekomu podtakne se da vse ugotovit, tudi v času nosečnosti, sam reskiraš, da zgubi lahko otroka. Če nimaš razloga, zakaj bi pa sploh delal test, to je logično.[/quote]
Razumem le da bi mi lahko kaj podtaknila 🙂
Cel čas govoriva o podtikanju in če nekdo nekomu podtakne se da vse ugotovit, tudi v času nosečnosti, sam reskiraš, da zgubi lahko otroka. Če nimaš razloga, zakaj bi pa sploh delal test, to je logično.[/quote]
Razumem le da bi mi lahko kaj podtaknila :)[/quote]
Bova ostala pri podtikanju in kukavicah 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.