Stara sem 35
No, pred nekaj dnevi me je dobesedno sezulo spoznanje, zakaj je temu tako:
Verjela sem, da je ljubezen dogodek. Nekaj, kar se zgodi, iznenada in nepričakovano. Kot strela z jasnega. Ko najmanj pričakuješ.
Verjela sem, da se poseben moški, nahaja na posebnih mestih (dopust, služba, športne aktivnosti..).
Verjela sem, da je moški tisti, ki MORA narediti prvi korak.
Verjela sem, da obstaja popolni moški, ki je privlačen na izgled, inteligenten, premožen in še na povrhu ljubeč in zvest.
Verjela sem, da bo pravi moški, že vedel (in to telepatsko), da sem prava zanj.
Verjela sem. da bo moški vedel, da mi je interesanten in da ima “zeleno luč”, čeprav glumim “ledeno goro”. Verjela sem, da bo vedel, da ga samo “testiram” in “tehtam”. Pravzaprav, da opazil, da samo pridno blefiram.
Verjela sem, da so moški bolj samozavesti od žensk, da vedo kaj (koga) hočejo in, da so se za to pripravljeni borit in predvsem to tudi pokazat.
Verjela sem, da moški prepozna žensko z vrednotami in da mu to tudi (zraven dobrega izgleda) nekaj pomeni.
Verjela sem, da vse, kar moram storiti je ČAKATI in bo že prišel “PRAVI”.
In močan udarec v glavo me je streznil, izbil z nosu rožnata očala in prezračil zaspane možgane:
1. Ljubezen NI dogodek, ampak je proces.
2. Posebni moški, se ne nahajajo na nobenih posebnih mestih, ampak so kar vsepovsod in počnejo enake stvari kot ženske- nakupujejo, športajo, se sprehajajo, stojijo v vrsti v banki, čakajo v čakalnici pri zobozdravniku, parkirajo avto na parkirišču, itd. Kar pomeni, kjerkoli je žensak, tam bo tudi kak moški.
3.Ni nujno, da mora moški narediti prvi korak. Jasen signal ženske, recimo rahel nasmešek, bi lahko bil prvi signal, da se moški “opogumi”….
4. Nihče ni popolni. PIKA. Tu nima smisla debatirat. Saj se ve.
5. Moškemu se niti sanja NE, kaj pomeni nek mini twini signal, ki mu ga pošiljam in za katerega sem prepričana, da je bil dovolj JASEN. Resnica je, da niti približno ni jasen. Jasen je samo meni in moji glavi.
6. Glumljenje “leden gore” ne prinaša nobenih rezultatov in jih moški razume ravno kontra, da mi ni interesanten, in NE, da mi je.
7. Ja, vsa leta sem pozabljala, da tudi moškega muči nizka samopodoba, nesigurnost vase in, da se izredno boji zavrnitve. Še posebej, če se mu zdim zanimiva.
8. Ne, moški ne prepoznajo žensko z vrednotam, saj tudi sama rabim čas, da moškega s.p.o.z.n.a..m.
8. Čakanje na nekaj oz. na nekoga, mi je prinesel prav to -ČAKANJE.
To so moji razlogi samskosti. (Sicer, sem imela pred tem “čakanjem” na pravega, par resnih zvez in to je to).
Tako je to, ko ti v glavi igra napačni MINDSET.
Nekoč je živela deklica, ki je svojega fanta vprašala, če bi se poročil z njo. Fant ji je odgovoril ‘NE!’
Od tega dne je deklica srečno živela do konca svojih dni, brez da bi komu prala, kuhala, likala, pohajala je s prijateljicami, seksala s komer je želela, delala in porabljala svoj denar, za kar je hotela.
*KONEC*
Problem je, da nam ženskam, ko smo bile majhne, te pravljice niso pripovedovali, ampak so nas dobro nategnili s pravljico o princu na belem konju!
Vic ali resnica?
Predvsem Disney-a bi bilo treba prepovedati :))[/quote]
Uff, čez Disneya imam pa podobno veliko pripomb kot čez Unicef… 🙂
Uff, čez Disneya imam pa podobno veliko pripomb kot čez Unicef… :)[/quote]
Ej, a lahko nehaš omenjati Unicef, ker imam težave s srcem, pogoste aritmije in tako naprej … :))[/quote]
Si jim v zvezi s svojimi težavami že pisala, pa so ti odgovorili, da oni samo nafutrajo pa grejo? 😀
Ej, a lahko nehaš omenjati Unicef, ker imam težave s srcem, pogoste aritmije in tako naprej … :))[/quote]
Si jim v zvezi s svojimi težavami že pisala, pa so ti odgovorili, da oni samo nafutrajo pa grejo? :D[/quote]
Ma… reciva, da smo enkrat skupaj sodelovali, jaz v dobri veri, za njih se je pa izkazalo da so …ateisti :))
“Piškila” komad :)) Svetoven. Šele zdaj videla, ker se na tistem linku ne zadržujem prav dosti.
Kakor za koga. Tista, ki je našla svojega princa, bo rekla, da je to resnica.
Tista, ki pa je spoznala le konja brez princa, pa bo rekla, da je to vic. :)[/quote]
večina samskih niti osla še ni srečala
Si jim v zvezi s svojimi težavami že pisala, pa so ti odgovorili, da oni samo nafutrajo pa grejo? :D[/quote]
Ma… reciva, da smo enkrat skupaj sodelovali, jaz v dobri veri, za njih se je pa izkazalo da so …ateisti :))
“Piškila” komad :)) Svetoven. Šele zdaj videla, ker se na tistem linku ne zadržujem prav dosti.[/quote]
Verjamem, ja, sama z njimi sicer nisem imela opravka (razen parih voščilnic “sto let nazaj” in vsakokrat strgane položnice za “otroke v Afriki”), jih pa vseeno ne podpiram v načinu dela. Ampak to je debata za ob kavi (da aritmije v ritem nazaj spravi, pa to), ne za na forum (malo me lenoritis daje, pa se mi ne da v neskončnost tipkat)…
Thought so, zato sem te pa opozorila nanj… 🙂
hahahahahahahahaahah Saj se sliši logično … samo pravljic niso pripovedovali vam zato ker so vas želeli narediti take ampak zato ker so take ženske in so potem ustvarile te pravljice…. tvoja teza je 100% pravilna samo ti predpostavljaš da ste(ali so) ženske takšne zato ker so jim take pravljice pripovedovala…. ne pomisliš pa da so ravno take pravljice plod ženske želje in zasanjanosti.
Glede drugega pa:
s komer je želela? To ne delajo niti največji jebači na Svetu…. želja je velika stvar… jaz recimo bi si želel seksat z jennifer… Katy Perry itd…. zato ker je nekatera samska (ali samski) še ne more seksat z komer si ŽELI!
za make up, šminke, umetne trepalnice, barvanje las pred sivino, face lifting, liposukcije, botoks, kičaste obleke in še kaj kajne?
O kuhanju pa sploh nebom, ker do danes v svoji generaciji še nisem vido ženske ki bi znala skuhat več kot jaz pa ni poklicna kuharca…..
Kar se pa tiče teme in ženske ki jo je odprla….
Komaj pri 35 si ugotovla tole vse?
Dobro bolša si od VELIKO pacientk ki ne ugotovijo nikoli ali ko PMS preneha ampak kaj dosti pa spet ne lol
hahahahahahahahaahah Saj se sliši logično … samo pravljic niso pripovedovali vam zato ker so vas želeli narediti take ampak zato ker so take ženske in so potem ustvarile te pravljice…. tvoja teza je 100% pravilna samo ti predpostavljaš da ste(ali so) ženske takšne zato ker so jim take pravljice pripovedovala…. ne pomisliš pa da so ravno take pravljice plod ženske želje in zasanjanosti.
Glede drugega pa:
s komer je želela? To ne delajo niti največji jebači na Svetu…. želja je velika stvar… jaz recimo bi si želel seksat z jennifer… Katy Perry itd…. zato ker je nekatera samska (ali samski) še ne more seksat z komer si ŽELI!
za make up, šminke, umetne trepalnice, barvanje las pred sivino, face lifting, liposukcije, botoks, kičaste obleke in še kaj kajne?
O kuhanju pa sploh nebom, ker do danes v svoji generaciji še nisem vido ženske ki bi znala skuhat več kot jaz pa ni poklicna kuharca…..[/quote]
Analiza c/p vica? [img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWrX9HnKDvnSV0zEJ3weZLd19qOatRXnIpcrI5yukok-24Yk3c[/img]
Neprecenljivo.
Zadnja, ki sem ji snemal in tudi snel junfer, je bila stara 37 let!
Morda zadnja, ki sem ji delal “uslugo” pri teh letih., alipač………………… .,
Tragedija, kaj lahko ženska “prespi”!
Zaradi bolestno zajebane mame s frizersko šolo, ki bo svojo hče spravila na pravo pot do kruha!!!
Rezultat: Bejba, ki bi, ampak ne bi, ker ji je mama povedala, da so vsi moški prasci, izvzemši njenega očeta.
Bnmglj špljug…………………………………………………………..!
Glede drugega pa:
O kuhanju pa sploh nebom, ker do danes v svoji generaciji še nisem vido ženske ki bi znala skuhat več kot jaz pa ni poklicna kuharca…..[/quote]
Analiza c/p vica? [img]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWrX9HnKDvnSV0zEJ3weZLd19qOatRXnIpcrI5yukok-24Yk3c[/img]
Neprecenljivo.[/quote]
V vsakem vicu je nekaj resnice 🙂
vsaj kakšno moje dejanje je neprecenljivo nekaj za kar ne morem trdit pri tebi 😉
Forum je zaprt za komentiranje.