Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijatelj me osvaja?

prijatelj me osvaja?

Sem bila s prijateljico zunaj, pa sem tam srečala našega prijatelja. Sva malo skupaj plesala in potem mi je reklel, če ne bi bil prijatelj od mojega kako bi bil z veseljem zmano, da ful dobro zgledam. Sem bila malo fajhtna in sem se samo malo smejala, komentriala nisem. Ko smo se drugič videli skupaj, sem se delala kot da ni bilo nič. No pa saj ni bilo 🙂

Smo bili skupaj za novo leto in kar naekrat opazim, da mi nekdo pod mizo s svojimi nogami moje boža. Pogledam in zopet on. Nič nisem rekla, delala sem se kot da je nič.

Moram reči, da sem ful presenečena ker imata s prijateljico čudovit zakon in dva prečudovita otroka, vsepovsod so kupaj. Sem po svoje kar malo žalostna.

Kaj menite, da me je pecal ali je vse skupaj le hec. Jaz se bom vsekakor delala kot da ni nič, pa tudi najmanjšega namena nimam, da bi ga s kom srala.

Mal se “heca”, če bi pa že prijela pol bi pa kar zares kaj spacal….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glede na to, da si se samo režala in nisi imela nič proti, je tako kot pravi On. Mogoče pa nimaš dobre predstave o njegovem zakonu. Če jih vidiš skupaj, je logično, da so takrat skupaj. Kaj pa tisto, ko drugim noge tiši pod mizo? Zdaj pa že niso več ves čas le oni trije skupaj a ne? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sporočila, da nisi “za”, mu nisi dala. Zato proba naprej. Če bi ga resno zavrnila, bi rekel, da se je hecal. Če ga ne bi in bi bil az, bi ugotovila, da se ni hecal.

Videz vara, Tudi pri navidezno srečnih zakonih. Pa saj je on verjetno zelo srečen. Z ženo in ljubicami zraven … Kaj češ…

FYI, dokler so besede je to (lahko) samo hec. Pac, bi, pa ve, da ni dobro, ceprav mogoce vseeno bi, lol. Ampak, tisto drugo, slatanje, je pa po moji skromni oceni, pokazatelj, da ima tip kar muda, to ne pocne prvic, lol, in kar bi in to ze dones, ce si za. 😉

Nabrisat te hoče. Če se boš zmogla otresti lažne malomeščanske morale, si boš privoščila zanimivo avanturo, v nasprotnem primeru boš imela enoločno družinsko življenje še naprej..

Saj v bistvu je čist simpl… skoz se delaj, da ni nič, pa bo, karkol že bo.

Če ti ne bi pasal, bi že odreagirala.

poseksat te hoče.. 🙂

Taka reč ti pa res popestri življenje, še sploh, če se dol daješ s partnerjevim prijateljem, ki te v družbi otipava pod mizo…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Taka reč ti pa res popestri življenje, še sploh, če se dol daješ s partnerjevim prijateljem, ki te v družbi otipava pod mizo…..[/quote]

Se strinjam :). Pomisli, kako pestro bo življenje, ko bo mož ugotovil, da ga žena vara s prijateljem. Ali pa takrat, ko bo prijateljica ugotovila, da njen mož spi z avtorico. Morda so celo otroci prijatelji, ki bodo to lahko premlevali in prežvekovali, zakaj se pa zdaj družini ne sestajata tako pogosto – ali pa bodo po novem del ene in iste družine 😛

Jaz v dani situaciji predlagam swinganje oziroma seks v štiri. Bi bilo manj težav 🙂

Eno je avantura, drugo je seks z moževim (dobrim, najboljšim?) prijateljem. To drugo je nepremišljeno, izjemno nevarno in tempirana bomba, s katero res maksimalno prizadeneš celo vrsto ljudi, ki jih imaš tako ali drugače rad.

Taka reč ti pa res popestri življenje, še sploh, če se dol daješ s partnerjevim prijateljem, ki te v družbi otipava pod mizo…..[/quote]

Se strinjam :). Pomisli, kako pestro bo življenje, ko bo mož ugotovil, da ga žena vara s prijateljem. Ali pa takrat, ko bo prijateljica ugotovila, da njen mož spi z avtorico. Morda so celo otroci prijatelji, ki bodo to lahko premlevali in prežvekovali, zakaj se pa zdaj družini ne sestajata tako pogosto – ali pa bodo po novem del ene in iste družine 😛

Jaz v dani situaciji predlagam swinganje oziroma seks v štiri. Bi bilo manj težav 🙂

Eno je avantura, drugo je seks z moževim (dobrim, najboljšim?) prijateljem. To drugo je nepremišljeno, izjemno nevarno in tempirana bomba, s katero res maksimalno prizadeneš celo vrsto ljudi, ki jih imaš tako ali drugače rad.[/quote]

Saj sem napisala, da ne nameravam imeti nič z njim! Samo nisem si bila na jasnem, če si prav razlagam njegove signale. Mi ne pade na kraj pameti! Ne mislim varati, še najmanj pa s prijateljem!

Mi pa gre na živce, da ljudje komentirajo nekaj, ko preberejo le nekaj psotov in si malo po svoje tolmačijo.

Eno je avantura, drugo je seks z moževim (dobrim, najboljšim?) prijateljem. To drugo je nepremišljeno, izjemno nevarno in tempirana bomba, s katero res maksimalno prizadeneš celo vrsto ljudi, ki jih imaš tako ali drugače rad.[/quote]

Saj sem napisala, da ne nameravam imeti nič z njim! Samo nisem si bila na jasnem, če si prav razlagam njegove signale. Mi ne pade na kraj pameti! Ne mislim varati, še najmanj pa s prijateljem!

Mi pa gre na živce, da ljudje komentirajo nekaj, ko preberejo le nekaj psotov in si malo po svoje tolmačijo.[/quote]Po svoje tolmačimo?
Oprosti ampak, če mu nič ne rečeš, če mu pustiš, da te otipava tako ali drugače, potem…. mu daješ signale, da se za ali da si proti? 😉

Avtorica nimaš namena iti z njim? Pa daj…to ni res.Lahko ga bi takoj na štartu zavrnila ostro in brez pardona,da enostavno se teh bedarij ne greš in basta!

Tako mu pa z svojim smehom daješ signale ” saj se samo malo hecamo” in on tera svoje dalje..Njemu je tvoja prijaznost in smeh dovolj da poskuša še drugič.Ne bo odnehal..še dvakrat skupaj na eni fešti pa te bo imel po seboj.Ne delaj sebi tega in bodi odločna!

Kaj, če te samo preizkuša?

Tudi če jo, bo ona odnesla slabše.V vsakem primeru.Ali jo podre oz. če jo ne bo želel….

khm…kako zanimivo…mislim, da nam je jasno zakaj potem ni blo slišat enega odločnega prenehaj….

Ha ha, klasika! Tej ženski pozornost prijatelja itak paše, nad situacijo se samo nekaj šentflorjansko zgraža, da bi izpadla fina.

Take getrude rade padejo..

Čisto prav si povedal!

@40-tka

prijatelj me osvaja? — Ne! Vi ste osvajali in osvojili prijatelja[?].

06.01.14 09:14

Nekdo, ki vas »šlata« pod mizo in ste vi tiho, ne more biti vaš prijatelj.
Tudi vi niste prijateljica prijateljeve žene. Vi ste že plesali z njim in niste tega omenjali nikomur [?], razen vaši prijateljici s katero ste bili zunaj [zakaj]. Koliko malo fajhtni [=mokri] ste bili? Zakaj ste se delali, da ni bilo nič, ko pa je bilo nekaj, ko ste [s kom?] bili drugič skupaj videni. No, saj je bilo.

[hr]

Sem bila s prijateljico zunaj, pa sem tam srečala našega prijatelja. Sva malo skupaj plesala in potem mi je reklel, če ne bi bil prijatelj od mojega kako bi bil z veseljem zmano, da ful dobro zgledam. Sem bila malo fajhtna in sem se samo malo smejala, komentriala nisem. Ko smo se drugič videli skupaj, sem se delala kot da ni bilo nič. No pa saj ni bilo 🙂

Smo bili skupaj za novo leto in kar naekrat opazim, da mi nekdo pod mizo s svojimi nogami moje boža. Pogledam in zopet on. Nič nisem rekla, delala sem se kot da je nič.

Moram reči, da sem ful presenečena ker imata s prijateljico čudovit zakon in dva prečudovita otroka, vsepovsod so kupaj. Sem po svoje kar malo žalostna.

Kaj menite, da me je pecal ali je vse skupaj le hec. Jaz se bom vsekakor delala kot da ni nič, pa tudi najmanjšega namena nimam, da bi ga s kom srala.

[hr]

Citiram:

Sem bila s prijateljico zunaj, …. da bi ga s kom srala.

Smo [sup]bili[/sup] skupaj — — — — — — — — — — — — — — — — — za novo leto in kar
nae[?]krat opazim, — — — — — — — — — — — — — — — — — da mi nekdo pod mizo
s svojimi — — — — — — — — — — — — — — — — — — — nogami
moje boža. — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
Pogledam — — — — — — — — — — — — — — — — — — — in zopet on.
Nič nisem rekla,
delala sem — — — — — — — — — — — — — — — — — — — se kot da je nič.

…. da bi ga [sub]s kom[/sub] srala.

Krona vašega pisanja, berite levo stran navzdol:

Moram reči, — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — da
sem ful [?] presenečena [?] — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —ker
imata s [?] prijateljico [?] čudovit — — — — — — — — — — — — — — — — — —zakon in
dva!! prečudovita [?] otroka, — — — — — —— — — — — — — — — — — — — —vsepovsod [?]
so kupaj. — — — — — — — — — — — — — — — [s]kupaj pomeni vašo zadrego, ker vidva nista [s].
Sem — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — po svoje
kar malo [i]dobro, da niste veliko[/i]
[right]žalostna.[/right]

[hr]

Tako, kot vselej, izbira je — le vaša. — [V prihodnosti, ne v sedanjosti.]

..

Se strinjam.
Če bi bil tako srečen s svojo partnerko, ne bi pecal druge.
Seveda ne bo kar tako odnehal, dokler avtorica potihem dopušča njegova dejanja, ker ji pecanje ugaja.

Ko ga bo imel notri samo do polovice, se boš tudi delala, da ni nič? 😀
Seveda ne, če ti paše, da za tabo “šmira” moški, ki ima “čudovit” zakon in dva prečudovita otroka, zato moraš ti biti “nekaj posebnega”, tako “posebna”, kot je verjetno “posebnih” še najmanj ducat takšnih žensk, ki dovolijo, da jih otipavajo drugi moški. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Fauš ste ji babe ki vas noben noče… in dedi ki nemrete met 2 hkrati… jebat ga

delaj kaj ti paše in se ne oziraj na bando luzerčkov tule 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

hvala bogu, da se pri 40+ še najde kakšen ki babnicam ponuja ☺ (za razliko od 35- tukajšnjih, ki še sebe ne obrajtajo ☺ )

Itak je riziko – če ponudiš ali pa ne … babnice ne vedo kaj bi, ker so se same navadile loviti/polagati … desce

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Banda jo tu ne omejuje, le razmišlja o stvari iz svojega zornega kota, kaj vse postavlja na kocko zaradi tega, ker se ji nekdo ponuja 😉

Banda jo tu ne omejuje, le razmišlja o stvari iz svojega zornega kota, kaj vse postavlja na kocko zaradi tega, ker se ji nekdo ponuja ;)[/quote]

Nihče pa se ne vpraša kaj morda zamuja…. najbolši seks v lajfu… nekaj kar si bo za zmeraj zapomnila?

itd….

Ne moreš vedet kaj ti lajf prinese….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close