Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijatelj me osvaja?

prijatelj me osvaja?

Banda jo tu ne omejuje, le razmišlja o stvari iz svojega zornega kota, kaj vse postavlja na kocko zaradi tega, ker se ji nekdo ponuja ;)[/quote]

Nihče pa se ne vpraša kaj morda zamuja…. najbolši seks v lajfu… nekaj kar si bo za zmeraj zapomnila?

itd….

Ne moreš vedet kaj ti lajf prinese….[/quote]

katero www. –xxx—- pa ti obiskuješ, da to veš

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Banda jo tu ne omejuje, le razmišlja o stvari iz svojega zornega kota, kaj vse postavlja na kocko zaradi tega, ker se ji nekdo ponuja ;)[/quote]

Nihče pa se ne vpraša kaj morda zamuja…. najbolši seks v lajfu… nekaj kar si bo za zmeraj zapomnila?

itd….

Ne moreš vedet kaj ti lajf prinese….[/quote]Najboljši seks v lajfu? O_o
In to je?
Tisti, ko jo mož zaloti s svojim prijateljem….. in se jima dobrovoljno pridruži nakar povabijo zraven še prijateljevo ženo?…
Mogoče ga je celo on nagovoril, da mu ženo peca, a? 😉

Matkič preveč filme gledaš…… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

itd….

Ne moreš vedet kaj ti lajf prinese….[/quote]Najboljši seks v lajfu? O_o
In to je?
Tisti, ko jo mož zaloti s svojim prijateljem….. in se jima dobrovoljno pridruži nakar povabijo zraven še prijateljevo ženo?…

Matkič preveč filme gledaš…… :D[/quote]

kaj tukaj počneta besedi mož in žena???

seks je seks … imeti moža / ženo pa so 99,9999% drugi odnosi kot pa seks.
npr. odplačevanje kreditov & položnic, zagotavljanje gnezda, vzgoja otrok, pojavljanje v javnosti …

matr ste trotli za kaj med M & Ž gre ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Najboljši seks v lajfu? O_o
In to je?

Matkič preveč filme gledaš…… :D[/quote]

npr. odplačevanje kreditov & položnic, zagotavljanje gnezda, vzgoja otrok, pojavljanje v javnosti

matr ste trotli za kaj med M & Ž gre ☺[/quote]Za tole pa res ne rabiš imet moža oz ženo, kaj ti pa je? 🙂

Če imaš moža oz ženo gre za neko zaobljubo, ki praviloma zajema tudi to, da se ne boš dal drugim šlatat/onegavit…. 😉 Tako bolj preprosto povedano – samo zate NM :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

npr. odplačevanje kreditov & položnic, zagotavljanje gnezda, vzgoja otrok, pojavljanje v javnosti

matr ste trotli za kaj med M & Ž gre ☺[/quote]Za tole pa res ne rabiš imet moža oz ženo, kaj ti pa je? 🙂

Če imaš moža oz ženo gre za neko zaobljubo, ki praviloma zajema tudi to, da se ne boš dal drugim šlatat/onegavit…. 😉 Tako bolj preprosto povedano – samo zate NM :)))[/quote]

v katerem splošnem / javnem aktu o skupnosti, partnerstvu, poroki oz. cerkvenem posvetilu pa to piše????
99,99999999999999999999% še USTNO!!! ne izreče zaobljube ne dajajnja / vzemanja drugih oseb ☺
dripec & idijot —btw: sta si vidva s tvojo izmenjala ustne ali pa pismene zaobljube???
kaj si kdo MISLI … je pa ničelni dogovor!!!!!!!!!!

Če ti ne bi pasalo osvajanje, bi že davno naredila rez!
Tako, da lahko nakladanje o tem, da ti je mal nerodno prodajaš komu drugemu! Jaz ne kupim!
Študiraš kao preskočiti plot, da ne bi nihče videl!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

mal nerodno je vsaki samo toliko časa, da ji tip seže za gate … ker to je problem – a bo prišel z roko spodaj ali ima ona slab okus za gate — enako velja za modrc ☺

Če želi to upoštevat, mora spregledat celo tvoje sporočilo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Brez skrbi, da je na to že sama pomislila. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ona bi se jebala ali, za svaki slucaj!, da joj ne ude. 🙂

A si predstavljate kako se nasa gospa odzove na kako grdobo, ko ji svoje stopalo zagati med bedrca? lol
Po moje bi bil vsaj ene postene brce delezen, lol, ce ze ne poplavd psovk, lol.

No, ta ji je vec kot vsec. Je kar mal ponosna, da jo morebiti hoce. 🙂
Dobro dene. Napolni si (ego)baterije, potem pa ga ostej, potrebneza grdeta, ki te gre tako rajcat, lol.

Če bi te dejansko motilo, bi mu dala vedet, da je šel preko vseh mej in mu tudi povedala, da boste ohladili prijateljske odnose. Ampak ne, ker s tem očitno filaš svoj ego in samozavest.
Sploh tisto, ko je šel s svojo nogo po tvoji…..

Tudi trznila nisi, da bi mu nogo odmaknila dol s tvoje noge, ampak si bila tiho in ga gledala ”kot da ni nič” in nekako dajala signale, da lahko gre tudi dlje. Saj mu ti sporočaš naj gre dlje in dokler ne boš sama to tudi povedala, da je dovolj, bo on nadaljeval. Ti paše, sam priznaš ne!

Matković ne veš kaj govoriš.Blebetaš bedarije.Svašta sem doživela in vem kaj se avtorici dogaja,z razliko od mene ona to dopušča..Ko je pri nas družinski prijatelj doživel diskreten tuš,je mislil da tko mora biti,ker si direktna ne upam zaradi moža…potem je začel prihajati “usput sem se zglasil” ko je vedel da sem sama (zjutraj šola,služba mož itd..)

Na moj kratek “če boš kofe ok…sicer mi pa spiz…di s takimi..” je odnehal!!!!

Matkić tvoje razmišljanje da smo vse nikakve izhaja iz tvojega filanja ega.Ko tkole napišeš želiš da kateri poslabšaš dan ob branju..vendar smo te prečitale,nimaš šans.

Samo Misonkka, ne vem če si ti tako čistunska, se spomnimo tvojih drugačnih postov na to temo…

Težava pri priložnostih je, da ni čisto vsaka tudi tista ta prava 😉

Boom ti je odgovoril.

Ajaaaaaaaa, ni problem, da si ti zvesta ženica, problem je, da ti ta prijatelj ni bil všeč…

Tako je:)

Matković ne veš kaj govoriš.Blebetaš bedarije.Svašta sem doživela in vem kaj se avtorici dogaja,z razliko od mene ona to dopušča..Ko je pri nas družinski prijatelj doživel diskreten tuš,je mislil da tko mora biti,ker si direktna ne upam zaradi moža…potem je začel prihajati “usput sem se zglasil” ko je vedel da sem sama (zjutraj šola,služba mož itd..)

Na moj kratek “če boš kofe ok…sicer mi pa spiz…di s takimi..” je odnehal!!!!

Matkić tvoje razmišljanje da smo vse nikakve izhaja iz tvojega filanja ega.Ko tkole napišeš želiš da kateri poslabšaš dan ob branju..vendar smo te prečitale,nimaš šans.[/quote]

Ne ne želim… želim da je ne ”obsojate” z napadalnim tonom da kao kaj pusti….

ona se je hotla prepričat če je to osvajanje… vi pa kot sodniki v Vicah 😀

Ti Misonka si pa itak z kakega štajerskega sela saj to se lepo bere iz napisanega …. ti verjamem da si jih mela več med nogami… morda celo živali ti si itak izven moje kategorije tebe take zadeve ne morejo bolet….

A še sploh kaj čutiš med nogami?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hvala za odgovore!

Jaz sem bila v dvomih.

Moram priznat, da od njega tega ne bi pričakovala, še vedno sem mislila, da je hec. Skupaj smo prijatelji 20 let, z njegovo ženo sva dobri prijateljici in mi res ni jasno kaj mislil??

Po vašem odzivu sodeč gre za osvajanje, torej ga bom dala na hladno.

Konec debate.

.

………………………………………………………………………………………………………………………………

Hvala za odgovore!

Jaz sem
[right]bila v dvomih.[/right]
Moram priznat,
[right]da od [/right]
njega
[right]tega ne bi [/right]
pričakovala,
[right]še[/right]
vedno sem [right]mislila,[/right]
da ∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙⁞∙∙∙ je ∙∙∙⁞[right]hec.[/right]

Skupaj [right] smo prijatelji[/right]
20 let, [right] njegovo ženo[/right]
sva [right]dobri prijateljici in mi [/right]
res [right]ni[/right]
jasno ∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙⁞∙∙∙ kaj ∙∙∙⁞[right]mislil[/right]
?? ∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙⁞∙∙∙ [ ♥♥ ] ∙∙∙ [ ♂♀ ]

Po [right]vašem[/right]
odzivu ∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙⁞∙∙∙ sodeč ∙∙∙⁞[right]gre [/right]
za osvajanje, [right]torej ga[/right]
bom dala [right]na hladno.[/right]

Konec debate.

………………………………………………………………………………………………………………………………

[right]םד[/right]
.

Kako si pa prišla do zaključka, da te “osvaja”, saj pa te je samo javno obšlatoval (s tvojim privoljenjem)?? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

haha Matković pa ti se boš požrl madonca…daj umiri svojo psiho in pojdi v naravo,ogabne komentarje daješ,upam samo da kakšne krave ne natepavaš ko imaš tako slabe izkušnje z ženskami:))..ker imaš fetiš da natepavaš živali,te se Bog naj usmili..

Ne muči živalic..nastavi tisto rit konju in boš imel za vse večne čase mir..verjemi da ga boš začutil,če ti že ženske niso všeč.

Ni mi jasno…. a ti si pri 40tih rabla dejansko forum potrditev da te tip osvaja…. ????

A si šla k dohtarju da ti preveri če si nedolžnost zgubla ker očitno nisi ziher 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

še eden naj naredi eno objavico – da bom jaz lahko naredil prvo na novi strani ☺

a moram res vse sam – evo … zadnji na tej strani ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close