Kako izgubiti nedolžnost
😉
@Čas je
Glede na to kakšen odnos imaš do svoje deviške kožice, ki ti je več kot očitno samo v napoto, kot nekakšen nadležen madež, lahko za odstranjevanje uporabiš tudi Vanish.
Če ti je odločanje tako težavno, naj se pa onadva odločita. Tisti, ki bo prvi tam, bo zmagovalec. 🙂
huh … tole ja pa precej brutalno … Vanish ima pa tak fi kot noben “zamurc” ☺ pa tudi, da bi vsaj pokrovček segel zadosti globoko ni zihr … flaša je pa na obsegu granitneha konfina ☺
a kakšen kemični ni sprejemljiv ?
Se strinjam z Margot, očitno gre pri tebi zgolj za to, da čimprej izgubiš nedolžnost. Komu na čast? Zato ker boš potem bolj kul? Se res nič ne ceniš? Moj prijazen odgovor: začni se ceniti in nedolžnost podari tipu, ki si bo to res zaslužil. Bo neprimerno lepše in nepozabno doživetje. Glede na to da sama ne veš, s kom bi se prvič dala dol, si očitno nihče od njih tega ne zasluži.
Če ti je odločanje tako težavno, naj se pa onadva odločita. Tisti, ki bo prvi tam, bo zmagovalec. :)[/quote]
od dveh tako odločnih kot si ti, pa matjažko, matkić … ji bo junfar ratal kot iz armiranega betona
sam res — meni se zdi vprašanje relevantno, smiselno … racionalno
kot sem zasledil že po raztnih babjih časopisih (še pred štetjem), na netu pa sploh … bejbe vse nakurjene zgubijo junfar z … tisti hip ljubeznijo preko groba … potem pa šele pri tretjem, … sedmem natepaču ugotovijo, da je pa ta TISTI, ki bi bil vreden tudi junfra.
A to se zasluži? ☺☺☺[/quote]
huh … pa res – kako se temu, da bejba reskira junfer, reče??
jaz vem samo za nakurjenost aka jeb.o.zovnost ☺♥[/quote]
Uuuu, a tut reskira se to?
Nocoj bom pa veliko izvedela. ☺☺☺☺
huh … pa res – kako se temu, da bejba reskira junfer, reče??
jaz vem samo za nakurjenost aka jeb.o.zovnost ☺♥[/quote]
Uuuu, a tut reskira se to?
Nocoj bom pa veliko izvedela. ☺☺☺☺[/quote]
ajd bolj enostaven izraz: si ga da uničit ☺
Če ti je odločanje tako težavno, naj se pa onadva odločita. Tisti, ki bo prvi tam, bo zmagovalec. :)[/quote]
od dveh tako odločnih kot si ti, pa matjažko, matkić … ji bo junfar ratal kot iz armiranega betona[/quote]
Verjamem, da človek, ki ne dobi, bi naskočil vsako “kuro” in se opicanil z vzedvkom odločnega. :))
Seveda. A ti si kar vsakemu, ki je prišek mimo, dala? 🙂
Seveda. A ti si kar vsakemu, ki je prišek mimo, dala? :)[/quote]
Aja, tebe je katera prepričala, da se da junfer lahko vsakemu, ki pride? ☺
huh … tole ja pa precej brutalno … Vanish ima pa tak fi kot noben “zamurc” ☺ pa tudi, da bi vsaj pokrovček segel zadosti globoko ni zihr … flaša je pa na obsegu granitneha konfina ☺
a kakšen kemični ni sprejemljiv ?[/quote]
Poglej ti mojega starega, kakšen gospodinjec je to. :)) Kdo bi si mislil…
Zdaj samo še čakam, da bo prijavil, da prisega na rožnato … ejejej…
Seveda. A ti si kar vsakemu, ki je prišek mimo, dala? :)[/quote]
Aja, tebe je katera prepričala, da se da junfer lahko vsakemu, ki pride? ☺[/quote]
Ena me je skoraj. Ti. :))
Forum je zaprt za komentiranje.