Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj MON_ovke prenesejo ☺

Kaj MON_ovke prenesejo ☺

je prav neverjetno.
Če nebi Robi… brisal vsaj 1/4 mojih “izpadov” (za katere pa sem prepričan, da jih je veliko mojih “fan_ov” pravočasno prebralo) — bi one še vedno kokodakala na moje objave ☺

za Boga Milega in moje nadbožanstvo … pa kaj vam je??
Mladci in mladenke 30 +/- mame, žene, partnerice… smo res matori in najstniki (17-) na forumih vaš maksimum socializacije, ki ste ga sposobni imeti, se nas držati kot klopi???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Poglej se v ogledalo. Ko boš videl svoj gnus, boš odšel. Naj ti ga kupim?

toliko na obvestilo, da se ne oglašaj v mojih temah .. res si “pacientka”, da ne zmoreš spregledati temic, kjer pričakuješ, da te bodo razdražile ☺
pikica – takole čez prst si 1/2 mlajša od mene … pa drkaš na moj nick ☺ — ajde, če squirtneš, ti še oprostim občasna seganja v pi.zdo ob misli na mene ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sem bolj nova tukaj, ampak že ugotavljam, da ima NM-3w kar oster jezik. 🙂

Ravno nasprotno, prav prijazen fant je 🙂

MON-ovke prenesejo malo ali sploh nič .
Če bi bilo drugače, potem ne bi bile MON-ovke … simpl kot pasulj.

Lahko bi o ostrini ampak ta ni tako vprašljiva, higiena ga daje, higiena…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Lahko bi o ostrini ampak ta ni tako vprašljiva, higiena ga daje, higiena…. ;)[/quote]

Ja, deratizacija ne prime, atomske bombe se pa po Ženevski konvenciji ne sme metat tja v tri dni …

Vsi smo drug drugemu ogledalo.
Se z nekom zapletati, ga provocirati, potem pa se pritoževati nad njegovim odzivom in se (spet) zgražati kako takšno debato in izražanje moderatorji dopuščamo, je zame neodgovorno.

Če mi nekdo ni všeč in mi niso všeč njegovi odzivi, se sploh ne bom z njim ukvarjal.

Posploševanje ali preprosto sklepanje po sebi? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

… če se pa v ogledalu ogledaš in ti ni všeč, pa je ja treba ogledalo razbit, koga pa drugega, da bo odsev izginil. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Posploševanje ali preprosto sklepanje po sebi? :)[/quote]

Posploševanje po preprostem sklepanju … če bi bilo sklepanje bolj kompleksno, bi bil odgovor tudi temu primeren … vrag je pa v detajlih – ponavadi so preproste rešitve boljše …

Se z nekom zapletati, ga provocirati, potem pa se pritoževati nad njegovim odzivom in se (spet) zgražati kako takšno debato in izražanje moderatorji dopuščamo, je zame neodgovorno.

Če mi nekdo ni všeč in mi niso všeč njegovi odzivi, se sploh ne bom z njim ukvarjal.[/quote]

Robi, moje mnenje poznaš. Me pa čudi, kako si lahko tako indiferenten do stvari, ki se dogajajo na forumu. Najbrž kot moderator nimaš le funkcije opazovanja in umikanja, ker se s tem pač že ne boš ukvarjal.
Midva sva zaključila, s tabo se o tem nea bom več pogovarjala.

NM ima samo eno “smrtno” sovražnico, ki se močno trudi to dokazati.
V resnici, pa komaj dočaka vsak njegov post in doživlja intelektualne orgazme!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Bolje intelektualni orgazmi kot nobeni orgazmi? 🙂 Najbrž 🙂

Če mi nekdo ni všeč in mi niso všeč njegovi odzivi, se sploh ne bom z njim ukvarjal.[/quote]

Robi, moje mnenje poznaš. Me pa čudi, kako si lahko tako indiferenten do stvari, ki se dogajajo na forumu. Najbrž kot moderator nimaš le funkcije opazovanja in umikanja, ker se s tem pač že ne boš ukvarjal.
Midva sva zaključila, s tabo se o tem nea bom več pogovarjala.[/quote]
Važno, da dosežeš svoj namen. Če ti je tako prav, pa naj bo.

Lahko pa zahtevaš 24-urni nadzor, da bo nekdo nenehno bdel nad tem, da ti nekdo ne bo napisal tistega, česar ne želiš.

Posploševanje ali preprosto sklepanje po sebi? :)[/quote]

Posploševanje po preprostem sklepanju … če bi bilo sklepanje bolj kompleksno, bi bil odgovor tudi temu primeren … vrag je pa v detajlih – ponavadi so preproste rešitve boljše …[/quote]

Pa veš, da so lahko ljudje drugačni, kot jih sami vidimo z očmi svojih izkušenj? Vem. Veš. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mene na tem forumu nihče ne moti.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Posploševanje po preprostem sklepanju … če bi bilo sklepanje bolj kompleksno, bi bil odgovor tudi temu primeren … vrag je pa v detajlih – ponavadi so preproste rešitve boljše …[/quote]

Pa veš, da so lahko ljudje drugačni, kot jih sami vidimo z očmi svojih izkušenj? Vem. Veš. :)[/quote]

Vem, veš …

Midva sva zaključila, s tabo se o tem nea bom več pogovarjala.[/quote]
Važno, da dosežeš svoj namen. Če ti je tako prav, pa naj bo.

Lahko pa zahtevaš 24-urni nadzor, da bo nekdo nenehno bdel nad tem, da ti nekdo ne bo napisal tistega, česar ne želiš.[/quote]

Kaj je tvoj namen? Aja, umik. Pametno. Sploh ni fora v nenehnem nadzoru in ti to veš. Pravtako veš, zakaj se tolerira grdo obnašanje. Ampak s tem se ubadaj ti, ne prelagaj na druge, da bomo reševali tvoj svet. Meni je vseeno, če se drugi obregnete nadme. In zdaj mi je tudi vseeno, če samo vidva z dotično osebo pišeta na ta forum. Normalni so že davno odšli.

Tudi mene ne. Razen, če imam zelo slab dan. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Moj namen je tebi, pa še komu drugemu, predstaviti razlog za posvečanje pozornosti in provociranje nekoga, od koga že vnaprej veš kakšen bo odgovor.
Zanima me, od kod takšna potreba dokazovati sebi in drugim, kakšen gnoj je NM-3w ?
Ne vem, kakšno korist imaš od tega ?
Zakaj se spuščaš na njegov nivo, potem pa se pritožuješ nad zasmetenimi temami in žaljivkami ?

Zamenjaj besedi. Pameten umik. Da ne ustvarjaš nespametnih debat, ampak pametne.

Jaz ga ne toleriram. Če ga bi, ne bi brisal komentarjev.

Moj svet ?
Saj forum ni moj svet. Je le forum in kup besed. Moje življenje se dogaja v realnem svetu.
Zato nimaš kaj pokvariti in ničesar reševati.

O normalnosti bi se dalo debatirati. Kakšna je to normalnost, če ima ena oseba takšno moč, da prežene toliko normalnih ljudi.

Ja, čas je , počasi se moram res spokat od tu …

Ja, čas je , počasi se moram res spokat od tu …[/quote]
Počasi greš, ker si tako že pozen a ne? :))

Ja, čas je , počasi se moram res spokat od tu …[/quote]

Men pa včasih paše mal nenormalnosti. Zato bom še ostal in še ene neporavnane “obveznosti” imam 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close