Kaj MON_ovke prenesejo ☺
V pol leta sem tule videl svašta …
Mogoče je pa res že čas za odhod.
Če pomislim, da ste tule gor eni že leta, potem sem za vas itak le muha enodnevnica … anomalija v prostoru in času …[/quote]
V nekem novem okolju boš pa spet muha enodnevnica. :)[/quote]
Kdor se boji karkoli spremeniti, nikoli ne odide nikamor … Ostane mu le stopicanje na mestu … in čakanje … na kaj že ?
Počasi greš, ker si tako že pozen a ne? :))[/quote]
V pol leta sem tule videl svašta …
Mogoče je pa res že čas za odhod.
Če pomislim, da ste tule gor eni že leta, potem sem za vas itak le muha enodnevnica … anomalija v prostoru in času …[/quote]
Upam, da si kaj pozitivnega odnesel. Če si, se morda splača še malo ostati. Nikoli ne veš… :))
To je res, po drugi strani pa nekdo, ki ves čas išče nekaj novega, morda to počne iz razloga, ker nikoli ni zadovoljen s trenutnim stanjem. To je posploševanje seveda. 🙂
Vsak naj dela, kakor misli, da je prav. Povedat želim le, da če je nekdo prišel sem z namenon pridobiti si neko kvalitetno sliko o sebi ali pa pozornost, ki je sicer ne dobi in tega tukaj ni dobil, bo seveda to poskusil še kje drugje. In s tem ni nič narobe. Verjetno. 🙂
To je res, po drugi strani pa nekdo, ki ves čas išče nekaj novega, morda to počne iz razloga, ker nikoli ni zadovoljen s trenutnim stanjem. To je posploševanje seveda. 🙂
Vsak naj dela, kakor misli, da je prav. Povedat želim le, da če je nekdo prišel sem z namenon pridobiti si neko kvalitetno sliko o sebi ali pa pozornost, ki je sicer ne dobi in tega tukaj ni dobil, bo seveda to poskusil še kje drugje. In s tem ni nič narobe. Verjetno. :)[/quote]
Tudi ti je res.
Da greš stran je lahko razlog tudi v tem, da le bežiš od težav in trenutnega okolja, kjer čutiš, da ne moreš ničesar spremeniti.
Zato ni slučaj, da se v novem okolju velikokrat znajdemo pred istimi težavami. 🙂
Vsak naj dela, kakor misli, da je prav. Povedat želim le, da če je nekdo prišel sem z namenon pridobiti si neko kvalitetno sliko o sebi ali pa pozornost, ki je sicer ne dobi in tega tukaj ni dobil, bo seveda to poskusil še kje drugje. In s tem ni nič narobe. Verjetno. :)[/quote]
Lepo si to napisal Marko.
Ne razumem, kako lahko nekoga moti, kaj piše ena nepoznana oseba, pod izmišljenim nick-om, z “umetno” ustvarjenim profilom…. Zdaj ko me že “poznate”, koliko mislite, da potrebujem časa, da si izmislim svojo življenjsko zgodbo, družinske člane, pogled na svet? Če boste rekli 10′ me boste užalili. Potrebujem manj. Vključno z izpiljenimi detajli o dlakah mojega psa (ki ga, roko na srce, v tej Margot- zgodbi nimam).
Glede na to, da ta opis zame nikakor ne velja ( pri meni gre bolj za izjemo po dolgih letih – da ne rečem desetletjih ), si glede tega popolnoma udaril mimo … tudi zaradi tega sem na izgubljanje časa bistveno bolj občutljiv, kot kdo drug … kolateralen problem situacije pa je to, da pri meni morda marsikdo zazna neko, njemu nerazumljeno nepotrpežljivost …
Glede na to, da ta opis zame nikakor ne velja ( pri meni gre bolj za izjemo po dolgih letih – da ne rečem desetletjih ), si glede tega popolnoma udaril mimo … tudi zaradi tega sem na izgubljanje časa bistveno bolj občutljiv, kot kdo drug … kolateralen problem situacije pa je to, da pri meni morda marsikdo zazna neko, njemu nerazumljeno nepotrpežljivost …[/quote]
Nisem udaril mimo, ker nisem pisal o tebi (saj te ne poznam), ampak sem samo dal primer. Razen, če se ne strinjaš s primerom. No, ni letelo nate, še enkrat. Ti imaš lahko povsem drug razlog, da odideš.
Glede na to, da ta opis zame nikakor ne velja ( pri meni gre bolj za izjemo po dolgih letih – da ne rečem desetletjih ), si glede tega popolnoma udaril mimo … tudi zaradi tega sem na izgubljanje časa bistveno bolj občutljiv, kot kdo drug … kolateralen problem situacije pa je to, da pri meni morda marsikdo zazna neko, njemu nerazumljeno nepotrpežljivost …[/quote]
Nisem udaril mimo, ker nisem pisal o tebi (saj te ne poznam), ampak sem samo dal primer. Razen, če se ne strinjaš s primerom. No, ni letelo nate, še enkrat. Ti imaš lahko povsem drug razlog, da odideš.[/quote]
Hvala za razlago.
V tem primeru se s teboj popolnoma strinjam.
Vsi smo drug drugemu ogledalo.
Se z nekom zapletati, ga provocirati, potem pa se pritoževati nad njegovim odzivom in se (spet) zgražati kako takšno debato in izražanje moderatorji dopuščamo, je zame neodgovorno.
Če mi nekdo ni všeč in mi niso všeč njegovi odzivi, se sploh ne bom z njim ukvarjal.[/quote]
Robi, moje mnenje poznaš. Me pa čudi, kako si lahko tako indiferenten do stvari, ki se dogajajo na forumu. Najbrž kot moderator nimaš le funkcije opazovanja in umikanja, ker se s tem pač že ne boš ukvarjal.
Midva sva zaključila, s tabo se o tem nea bom več pogovarjala.[/quote]
Tako to zveni, ko moderator stopi v bran samemu sebi in nekomu, ki ni vreden omembe. Hkrati skasiraš paradoks, da se z nekom ne ukvarja, a vendar njegove poste briše. Dobronamerno: lahko bi se izbrisalo vse, še bolje, ta čvek se naj ukine.
Robi, moje mnenje poznaš. Me pa čudi, kako si lahko tako indiferenten do stvari, ki se dogajajo na forumu. Najbrž kot moderator nimaš le funkcije opazovanja in umikanja, ker se s tem pač že ne boš ukvarjal.
Midva sva zaključila, s tabo se o tem nea bom več pogovarjala.[/quote]
Tako to zveni, ko moderator stopi v bran samemu sebi in nekomu, ki ni vreden omembe. Hkrati skasiraš paradoks, da se z nekom ne ukvarja, a vendar njegove poste briše. Dobronamerno: lahko bi se izbrisalo vse, še bolje, ta čvek se naj ukine.[/quote]
Da se ne ukvarja z njim, pomeni, da si z njim ne dopisuje oziroma odpisuje. Zakaj bi ukinila čvek, če pa nekateri prav uživajo? Zato, da bi s tem pregnala svoje težave? Ne boš jih.
Tako to zveni, ko moderator stopi v bran samemu sebi in nekomu, ki ni vreden omembe. Hkrati skasiraš paradoks, da se z nekom ne ukvarja, a vendar njegove poste briše. Dobronamerno: lahko bi se izbrisalo vse, še bolje, ta čvek se naj ukine.[/quote]
Da se ne ukvarja z njim, pomeni, da si z njim ne dopisuje oziroma odpisuje. Zakaj bi ukinila čvek, če pa nekateri prav uživajo? Zato, da bi s tem pregnala svoje težave? Ne boš jih.[/quote]
Ah, s tem bi kvečjemu pregnala krivičnost, da se briše nekaj s čimer se ne strinjam, da je bilo izbrisano – to je težava, če čveka ne bi bilo, se to ne bi dogajalo.
Da se ne ukvarja z njim, pomeni, da si z njim ne dopisuje oziroma odpisuje. Zakaj bi ukinila čvek, če pa nekateri prav uživajo? Zato, da bi s tem pregnala svoje težave? Ne boš jih.[/quote]
Ah, s tem bi kvečjemu pregnala krivičnost, da se briše nekaj s čimer se ne strinjam, da je bilo izbrisano – to je težava, če čveka ne bi bilo, se to ne bi dogajalo.[/quote]
Sposobna si napisat 10000x več pa ne bo izbrisano…..
Ah, s tem bi kvečjemu pregnala krivičnost, da se briše nekaj s čimer se ne strinjam, da je bilo izbrisano – to je težava, če čveka ne bi bilo, se to ne bi dogajalo.[/quote]
Bi se, bi se. Nekje drugje.
Forum je zaprt za komentiranje.