Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nič ne pomaga

Nič ne pomaga

Nič ne pomaga menjavanje spolnih partnerk, nobena mi ne da zadovoljstva…..To ni nič, ker nimam TEBE…ki te sploh nisem nikoli imel…V bistvu sem hotel samo, da bi bila prijatelja…Nikoli te nisem hotel položit….predstavljal sem si, kako skupaj kričiva Ostani djubre do kraja in se reživa ko dva norca…

Ti si moj križ in moja pokora, moja na pol južnjaška duša se s tem ne more sprijazniti…In potem lutam okoli in bluzim, samo da pozabim vse skupaj…

Mogoče boš kdaj videla, da imava več skupnega, kot trenutno misliš…Če te bo kakšen tip nalomil…mojo telefonsko imaš..

Malo sem pijan…

tiča daj med vrata in zaloputni na vso silo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Po izjemno ugodni ceni nudim zelo malo rabljeno ramo za jokanje.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A tako:)).

To je punca kot se šika in brez nje je vse za en kurc..

Zbudi se, ker ni tvoja.

Se ti ne zdi, da si ga ravno tule polomil …

emmm .. kaj pa bi ti s punco s kurcem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Se ti ne zdi, da si ga ravno tule polomil …[/quote]

Ne, se mi ne zdi…Drugje sem ga polomil…sej ni več važno…Boli pa za popizdit, pa ne zaradi zamujene ljubezni, ampak zamujenega prijateljstva.

Enkrat sem na teh forumih brala dva, za katera bi takrat trdila, da, čeprav vsak zase izstopajoča iz povprečja, tako zelo pašeta skupaj. Samo malo bi ju bilo treba potisnit… Jaz sem plasirala le ščepec dobrih misli, a še danes živim v prepričanju, da sta vsak na svoji strani našla nekoga, s katerim imata veliko skupnega. Kar za oba v bistvu pomeni srečen razplet.

Naj bo tak še tokrat.

Odgovarjam in pišem srce parajoče ljubezenske mejle, sočustvujem z vami (ali vašo ženo), lahko mi izpovedujete vaše težave, saj vam bom vedno prisluhnila. Z doplačilom pa hodim tudi na govorilne ure vaših otrok.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Spet bom rahlo opit v tisti balkanski beznici…

Kakšno bom prijel za rit.

Mogoče bom dobil okrog ušes.

ne morem si kaj, ko sem zunaj si rečem…sve su kurve…osim..

pa dej nehi jamrat pa jo poklič….
jaz sem svojo prjatlco že….hehe

Raje grem enega spit za veseli december.

Daj še en jabolčni sok zvrni v mojem imenu. :)))

Torej, ko se boš z mano dobila, boš pila jabolčni sok?

Če mi boš jamral in jokal, bom morala spiti nekaj močnejšega. :)))

Pol bom pa še sobo za počitek najel, ker si dama.

Soba za počitek je za prešuštnike. Nimam dobrega mnenja o samskih moških, ki seksajo s poročenimi oziroma vezanimi. To so moški, ki so strahopetci in v življenju ne prevzemajo nikakršne odgovornosti, po vsej verjetnosti pa jim doma še vedno kuha in pere mama. Skratka, s takšnimi tipi nimam nič skupnega in je zato vsaka minuta v njihovi družbi odveč in stran vržen dragocen čas.

Did I make myself clear? 🙂

Ha ha….Polna predsodkov. Že dolgo ne živim z mamo.

To zame ni predsodek. Ti pa v življenju delaj kakor želiš. Mene (polno predsodkov) ne potrebuješ. :)))

Soba za počitek je za prešuštnike. Nimam dobrega mnenja o samskih moških, ki seksajo s poročenimi oziroma vezanimi. To so moški, ki so strahopetci in v življenju ne prevzemajo nikakršne odgovornosti, po vsej verjetnosti pa jim doma še vedno kuha in pere mama. Skratka, s takšnimi tipi nimam nič skupnega in je zato vsaka minuta v njihovi družbi odveč in stran vržen dragocen čas.

Did I make myself clear? :)[/quote]

Čakaj malo….nekaj časa nazaj ste/so trdili da so strahopetci/ke tisti/e ki VARAJO namesto da bi se razvezali/e

A zdaj ste obrnili ploščo in so strahopetci TISTI ki seksajo z vezanimi???

WTF!

Sicer mi nikdar ni blo jasno kako je to lahko strahopetno dejanje… kajti to da si UPAŠ seksat še z eno/enim zraven morš bit kar pogumen…. ko bi ti antilopa vedla kolko bi jih varalo pa so dejansko prestrahopetni… poznam vsaj 1 živ primer 101% pa še nekaj potencialnih….

strahopetno je to da ker bi se rad z drugim dal dol greš takoj vstran od zveze…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti dve vrsti ljudi se nikakor ne izključujeta, ampak dopolnjujeta. Zato ponavadi tudi pristanejo skupaj.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ti dve vrsti ljudi se nikakor ne izključujeta, ampak dopolnjujeta. Zato ponavadi tudi pristanejo skupaj.[/quote]

Še vedno pa ne vidim nič kaj strahopetnega v tej ”vrsti” prej pogumnega.. če bi že moral okarakterizirat…. oziroma najbolje rečeno ČLOVEŠKEGA….

strahopetno je da bi takoj pobegnil od partnerja ker hočeš seksat še s kom (torej ob prvi ”oviri”)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti dve vrsti ljudi se nikakor ne izključujeta, ampak dopolnjujeta. Zato ponavadi tudi pristanejo skupaj.[/quote]

Še vedno pa ne vidim nič kaj strahopetnega v tej ”vrsti” prej pogumnega.. če bi že moral okarakterizirat…. oziroma najbolje rečeno ČLOVEŠKEGA….

strahopetno je da bi takoj pobegnil od partnerja ker hočeš seksat še s kom (torej ob prvi ”oviri”)[/quote]
Ma ja, kot bi trdil, da je samomor pogumno dejanje, medtem ko vemo, da veliko več poguma terja to, da se preguraš čez stiske in si izboriš življenje.
Če ti drugi ljudje predstavljajo preveliko skušnjavo (kar ti imenuješ “ovira”), se pogumno odločiš za samsko življenje. Simple as that.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close