Katero kremo, šampon?
Pozdravljeni!
Se mi zdi , da še vedno iščem svojo idealno kremo za obraz in šampon. Kremo uporabljam zdaj od nivee za 5 eur, zadnjič sem v neki reviji prebrala, da so kreme od Beiersdorfa in Loreala polne hormonskih motilcev. Je torej smiselno nadaljevati z uporabo dvakrat na dan? Šampone sem poskusila od cenejših do dražjih. Po uporabi me navadno lasišče srbi. Znanka mi je predlagala naj kupim mineralni šampon od Vichya, kateri mi je od začetka odgovarjal, sedaj pa imam hitro mastne lase.
Punce prosim vas za nasvet, obstaja zame dobra krema in šampon?
Krema za obraz – Afrodita Aloe Vera.
Šampon – Tudi od Afrodite ali pa trdi šampon oziroma milo za umivanje las Ma Provance. Milo dobiš v DM-u in je mal dražje, nekje 8€, ampak ga imaš kar precej dolgo.
Meni je Afrodita ok, uporabljam že dolgo in nimam nobenih problemov, je pa res, da poleg kreme dnevno uporabljam tudi čistilno mleko in tonik (Cera di Cupra). Poznam nekaj žensk, ki prisegajo na dobro staro Soleo.Kreme za sončenje so pa itak poglavje zase, ker imajo en kup svinjarije notr.
Zakaj ti sprobane kreme ne odgovarjajo? Imaš občutljivo kožo in dobiš po njih izpuščaje? Ali tudi ti poleg kreme uporabljaš kaj za čiščenje obraza?
Ne gre za običajno trdo milo, ampak prav za šampon za lase, pač v obliki mila in ne tekoč. Ko ga zmočiš in naneseš na lase, se naredi veliko čvrste pene in ga pravzaprav za eno šamponiranje porabiš malo. Je pa ta trdi šampon kvaliteten in tudi ne potrebuješ balzama, ker se lasje nič ne sprimejo. Pri vseh ostalih šamponih jaz nujno potrebujem balzam, ker imam goste lase, pri tem Ma provance trdem šamponu pa ne. Ti šamponi bazirajo na različnih vrstah gline, odvisno od tipa las (mastni, normalni, suhi…).
Ne gre za običajno trdo milo, ampak prav za šampon za lase, pač v obliki mila in ne tekoč. Ko ga zmočiš in naneseš na lase, se naredi veliko čvrste pene in ga pravzaprav za eno šamponiranje porabiš malo. Je pa ta trdi šampon kvaliteten in tudi ne potrebuješ balzama, ker se lasje nič ne sprimejo. Pri vseh ostalih šamponih jaz nujno potrebujem balzam, ker imam goste lase, pri tem Ma provance trdem šamponu pa ne. Ti šamponi bazirajo na različnih vrstah gline, odvisno od tipa las (mastni, normalni, suhi…).[/quote]
Ja, ta šampon je res ful super. Balzama res ne potrebuješ. Lasje se tudi manj mastijo.
Forum je zaprt za komentiranje.