Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hranjenje s prsti

Hranjenje s prsti

v lokalu, v javnosti
če bi se dalo bi tudi juho jedel s prsti, tako uživam v tem.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Na vzhodu precej pogosta zadeva. Tudi v lokalih.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

to vem. Dopolnjujem: SVN lokali s hrano bele kulture

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

to vem. Dopolnjujem: SVN lokali s hrano bele kulture[/quote]

Naroči si pečeno kuro in domač kruh… pa te ne bo nihče postrani gledal, če te to slučajno moti. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

to vem. Dopolnjujem: SVN lokali s hrano bele kulture[/quote]

Naroči si pečeno kuro in domač kruh… pa te ne bo nihče postrani gledal, če te to slučajno moti. :)[/quote]

mene to, da uživam ne moti [sup](glej otvoritveni zapis in si ga 100 na glas preberi)[/sup]
in mi je fino – še prste obliznem, ko se kakšni poštirkani zmrdujejo nad mojim početjem ☺ … sem že predlagal, da bom jedel s priborom, če mi plačajo 3x kar bo na računu, ker bi bila hrana brez, da jo primem s prsti vredna samo 1/3 ☺

Naroči si pečeno kuro in domač kruh… pa te ne bo nihče postrani gledal, če te to slučajno moti. :)[/quote]

mene to, da uživam ne moti [sup](glej otvoritveni zapis in si ga 100 na glas preberi)[/sup]
in mi je fino – še prste obliznem, ko se kakšni poštirkani zmrdujejo nad mojim početjem ☺ … sem že predlagal, da bom jedel s priborom, če mi plačajo 3x kar bo na računu, ker bi bila hrana brez, da jo primem s prsti vredna samo 1/3 ☺[/quote]

Haha, si ti vedno tako siten? :))) Ti si samo še dobro poliži prste na koncu. To je najboljše. :)))

in mi je fino – še prste obliznem, ko se kakšni poštirkani zmrdujejo nad mojim početjem ☺ … sem že predlagal, da bom jedel s priborom, če mi plačajo 3x kar bo na računu, ker bi bila hrana brez, da jo primem s prsti vredna samo 1/3 ☺[/quote]

Haha, si ti vedno tako siten? :))) Ti si samo še dobro poliži prste na koncu. To je najboljše. :)))[/quote]
+ prdec in rig ☺♥

Haha, si ti vedno tako siten? :))) Ti si samo še dobro poliži prste na koncu. To je najboljše. :)))[/quote]
+ prdec in rig ☺♥[/quote]

To si ti, ja.

+ prdec in rig ☺♥[/quote]

To si ti, ja.[/quote]
prehitro si svršila ☺ … tudi babnico dobro osuvam in s tipi se ga zapijem ☺

Se mi zdi, da je čisto odvisno v kakšnih kulturnih krogih se gibaš.. mislim, da pri nas to ni sprejemljivo. lahko pa si naročiš pečena bedrca pa drugih verjetno ne bo motilo, tako kot je povedal že eden prej

No, pa vsaj pri bureku prideš na svoj račun.

Jaz tudi rada jem z rokami – ampak le pico. To pa vedno, dosledno in povsod. Kaj si drugi mislijo – nisem o tem nikoli razmišljala, mi je popolnoma vseeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close