Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Način prehranjevanja

Način prehranjevanja

najraje imam, da si narežem meso, zelenjavo, sir, kruh, pripravim namaze … in si nastavim na šank … potem pa vsakič, ko grem mimo malo pozobam ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

A to si vsak dan narežeš znova ali se ti omenjena živila lahko več tednov plemenitijo z raznoraznimi bakterijami, plesnijo in drobčkanimi živalicami dokler je iz šanka v celoti ne pohrustaš ?

a ti vse to veš iz svojih izkušenj ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a ti vse to veš iz svojih izkušenj ☺[/quote]

Ne, nimam šanka; kot drugo, ne prehranjujem se na tak način kakor si ga opisal 🙂

Aha, pa ti je nehote ušlo, kako te gospa pedena doma; narežem, pripravim… :))) Se mi je zdelo ja, da tu rečiš, doma pa predeš. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aha, pa ti je nehote ušlo, kako te gospa pedena doma; narežem, pripravim… :))) Se mi je zdelo ja, da tu rečiš, doma pa predeš. :)[/quote]
ausšus babji … vsaj 3/4 folka gleda kuharske oddaje … jaz pa se kuharja grem … že od 1. razreda OŠ dalje, ker me to veseli
btw: kje in kdaj si zasledila kakšno mojo objavico o kakšni “gospe” pri meni doma — o tem ne tipkam ☺

Aha, pa ti je nehote ušlo, kako te gospa pedena doma; narežem, pripravim… :))) Se mi je zdelo ja, da tu rečiš, doma pa predeš. :)[/quote]
ausšus babji … vsaj 3/4 folka gleda kuharske oddaje … jaz pa se kuharja grem … že od 1. razreda OŠ dalje, ker me to veseli
btw: kje in kdaj si zasledila kakšno mojo objavico o kakšni “gospe” pri meni doma — o tem ne tipkam ☺[/quote]

Ampak, res se ti vse ne ujema, še meni se zdi, da sem neke tvoje blodnje in privide o ženski, ki ti kuha, lika in pere, zasledil … no ja, se ti je pač samo sanjalo …

btw: kje in kdaj si zasledila kakšno mojo objavico o kakšni “gospe” pri meni doma — o tem ne tipkam ☺[/quote]

Madonca, kaj se pa razburjaš?! Narezati meso in zelenjavo ni ravno kuhanje. Počasi gospod… :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mene pa samo to zanima, kako si si zamislil to temo oziroma kaj pričakuješ od nje; da bodo drugi pisali kako se oni prehranjujejo ali da bodo komentirali tvoje prehranjevanje, kar v bistvu že počnejo? Ali si se hotel samo malo pohvalit? 🙂

Ampak, res se ti vse ne ujema, še meni se zdi, da sem neke tvoje blodnje in privide o ženski, ki ti kuha, lika in pere, zasledil … no ja, se ti je pač samo sanjalo …[/quote]

pa ne, da moraš za ta opravila imeti “gospo” ???
če na hitro pogledaš samo tale Ž-M čvek je frajtonaric, ki bi bile poleg našetega, tudi za vmesnico do jogija za vsak dan dve ☺

Ampak, res se ti vse ne ujema, še meni se zdi, da sem neke tvoje blodnje in privide o ženski, ki ti kuha, lika in pere, zasledil … no ja, se ti je pač samo sanjalo …[/quote]

če na hitro pogledaš samo tale Ž-M čvek je frajtonaric, ki bi bile poleg našetega, tudi za vmesnico do jogija za vsak dan dve ☺[/quote]

Nekako se mi zdiš preškrt za čistilko in peglarco. Pa tudi ceniti bi znal bolj, če bi moral plačati.:)

če na hitro pogledaš samo tale Ž-M čvek je frajtonaric, ki bi bile poleg našetega, tudi za vmesnico do jogija za vsak dan dve ☺[/quote]

Nekako se mi zdiš preškrt za čistilko in peglarco. Pa tudi ceniti bi znal bolj, če bi moral plačati.:)[/quote]Ja itak, pa še Calipso se je zasikirala, da se nam ne bo zastrupil. Najbrž je imela v mislih, da bi mu šla za čistilko on jo pa tako grobo zavrne…. ziher so jo solze oblile 😉

Nekako se mi zdiš preškrt za čistilko in peglarco. Pa tudi ceniti bi znal bolj, če bi moral plačati.:)[/quote]

zamenjaj kopita, če se že greš čevljarko

kolk bi mi bil ti dobra sekret školka ☺

Nekako se mi zdiš preškrt za čistilko in peglarco. Pa tudi ceniti bi znal bolj, če bi moral plačati.:)[/quote]

zamenjaj kopita, če se že greš čevljarko[/quote]

Ne pričakuj ničesar, kar sam ne zmoreš.

zamenjaj kopita, če se že greš čevljarko[/quote]

Ne pričakuj ničesar, kar sam ne zmoreš.[/quote]
topot se pa strinjam s tabo … biti toliko zabit kot se tukaj tipkaš, je za mene nedosegljivo

Nekako se mi zdiš preškrt za čistilko in peglarco. Pa tudi ceniti bi znal bolj, če bi moral plačati.:)[/quote]Ja itak, pa še Calipso se je zasikirala, da se nam ne bo zastrupil. Najbrž je imela v mislih, da bi mu šla za čistilko on jo pa tako grobo zavrne…. ziher so jo solze oblile ;)[/quote]

Madona!! On_, ti me pa res poznaš do obisti :))) Še dobro, da sem si pred kratkim nabavila 42 zavojčkov papirnatoh robčkov, pojma nimate ljudje, kako so mi zdaj prav prišli ;)))

Ne pričakuj ničesar, kar sam ne zmoreš.[/quote]
topot se pa strinjam s tabo … biti toliko zabit kot se tukaj tipkaš, je za mene nedosegljivo[/quote]

Mi je popolnoma jasno, da dlje od pričakovanega na sežeš. Pa zraven še misliš, da si frajer. Če to ni enkratno! Blagor tebi. 🙂

Ste si pa v seriji izmenjali par direktnih udarcev … a je konec prve ali druge runde ?

ah … to so samo vkliki navdušenja nad tem, da je dal NM-3w spet nekaj smradu, scanja, sranja in kozlanja za mano svojim vernikom ☺

Pa zakaj ne marate NM-3w-ja? Pa tako je srčkan ♥

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ma kje? Jaz imam občutek, da je gospod v obdobju najhujše trme. Nekaj čez tri leta jih kaže, bi rekla. A ne vidiš kako cepeta, pljuva in tuli? 🙂 Otrok se pa ne tepe. Najbolj vzgojno je, da ga za trenutek zignoriraš. Če ga pa preveč, pa lahko pride do čustvenih posledic.

ps; Mene takšne žaljivke ne morejo nokavtirati, ker povejo veliko o avtorju in nič o meni. Precej prvinsko vse skupaj, se ti ne zdi? 🙂

Ma kje? Jaz imam občutek, da je gospod v obdobju najhujše trme. Nekaj čez tri leta jih kaže, bi rekla. A ne vidiš kako cepeta, pljuva in tuli? 🙂 Otrok se pa ne tepe. Najbolj vzgojno je, da ga za trenutek zignoriraš. Če ga pa preveč, pa lahko pride do čustvenih posledic.

ps; Mene takšne žaljivke ne morejo nokavtirati, ker povejo veliko o avtorju in nič o meni. Precej prvinsko vse skupaj, se ti ne zdi? :)[/quote]

Ni edini tule, ki se ga da brez problema spraviti v “resonanco” …

Pa kdo ga ne mara?! Poglej koliko časa mu namenjam nocoj! 🙂
Ga boš še ti malo pocartala?

ps; Mene takšne žaljivke ne morejo nokavtirati, ker povejo veliko o avtorju in nič o meni. Precej prvinsko vse skupaj, se ti ne zdi? :)[/quote]

Ni edini tule, ki se ga da brez problema spraviti v “resonanco” …[/quote]

On bi potreboval eno konkretno resonanco, da bi upal dihat brez dretja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close