Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Izkušnje – slaba stvar?

Izkušnje – slaba stvar?

Hey…star sem 21 let in do svjega 19ega leta še nikoli nisem imel punce ali pa da sem seksal (nisem bil dovolj samozavesten itn.) no to se je v 3eh letih zdaj spremenilo.

V teh 3eh letih sem dobil kar precej izkušenj in kar dosti punc zamenjal nekatere sem imel samo za seks…naj povem, da so tudi same hotele imeti samo seks torej ni bilo kakšnih lažnih obljub itn.

Zanima me zakaj zdaj ženske, ki so tudi same imele kar precej izkušenj gledajo in govorijo kot, da sem slaba oseba zaradi tega…ali gre za kakšno ljubosumje ali kaj?

od tistih s katerimi si bil, so zvedele kako se obneseš ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Obnašam se normalno pač seksam s puncami, ki samo hočejo seksat (to so punce, ki nočejo resne zveze)…te punce, ki pa o meni govorijo slabe stvari samo zato ker seksam pa res ne razumem saj same isto počenjo…v bistvu me zanima zakaj je temu tako saj jim onc koncev nisem nič naredil…zdaj ali je ljubosumje pa nevem mogoče bi to malo bilo čudno, ker same dobijo pošten delež seksa od drugih fantov…v glavnem ne štekam jih kaj je njihov problem?

Veš tebi se vidi, da smatraš kot izkušnje le kvantiteto, že po vprašanjih je jasno.
Ženske so zvedele, da kvantiteta pri tebi laufa, kvalitete pa ni.
Lahko si seksal s 100 ženskami pa pojma nimaš kako seksat. Lahko pa si seksal le z eno, dvemi , pa ti gre odlično.
Če bi ti šlo fajn, verjemi, da se ženske ne bi zmrdovale. SO že zvedele, da si zanič lover.

Jah, ni jim uspelo te spremeniti v copatarja. Mislile so, da se boš zaljubil in plazil za njimi, tako kot vsak tadrug moški, ki so mu ponudile vađajno. Od tu potem izvira vsa ta jeza. Ker se do druge obnašaš na enak način, kot si se do nje. Ona je pa želela bit spešl, nekaj posebnega v tvojih očeh.

To je vse. Upam, da si zadovoljen z razlago. Sem se potrudil po najboljših močeh 😛

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ljudje smo edinstvena bitja na tem planetu. Razvili smo govor, besede, stavke. Celo zapisati znamo in to kar zapišemo, znajo drugi ljudje prebrati. Morš mislit? In ker je temu tako, ker znamo govorit, je potreba po uporabi tega znanja. Še slediš? In ko zmanjka besed o tem kako dober si v sexu, ker o tem dvomim, da je kaj velik za povedat, se pač govori o tem o čemer se da veliko za povedat. Če si se prebil do sem, potem si najbrž tudi dojel, da bi vse tole lahko povedal z nekaj besedami – Ne sekiraj se!!!!

Glej jaz te teme nisem napisu, da bi se hvalil samo zanima me.
Če pa že moram povedat…o meni govorijo te ženske, da sem kurbir…same pa niso nič boljše če po pravici povem drugače mi je vseno in me ne peče vest, ker nisem naredil nič kar bi bilo narobe samo zanima me zakaj so take hinavke?

Zmrdujejo se nad tem da kaj več kot seksat z njimi se nisi naučil, pa še to ne nem če…
S puncami se da še kaj druga počet kot pa zgolj seksat…. 😉
Ne morš verjet ampak je res… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si kurbir one pa kurbe… in v čem je problem?

pa kaj ga medeš zdaj? Komaj je spoznal poštevanko do 5 ti mu pa o korenih in enačbah bluziš…

Leta prinesejo izkušnje, izkušnje prinesejo modrost, modrost prinese denar, denar prinese ženske, ženske odnesejo denar….še vedno pa ti ostanejo izkušnje in modrost….

.. in leta!!!

Jap, star zafustriran zoprnež postaneš, ki se samo še repenči in hvali na forumu, s tem koliko jih je podrl, pa čeprav mu je v življenju samo ena dala, pa še ta se ga je usmlilila ( Nm-3w ).

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

torej hočeš reči, da če bi krave nosile gate, on še Pi.ke videl ne bi?? 🙂
eh ne podcenjuj tako..

.. in leta!!![/quote]

na žalost….in spomini…na dni, ko si ven vzel takega kot ga v jeseni življenja daješ notri…

.. in leta!!![/quote]

na žalost….in spomini…na dni, ko si ven vzel takega kot ga v jeseni življenja daješ notri…[/quote]

Čak mal… jaz dajem not čistega, ven pride ves sluzast ali še kaj drugega. Pač odvisno od luknjice 🙂
Hočeš rečt da bo kdaj kr naprej ves sluzast??? 🙂

Če bi bil dober ljubimec, ne bi rekle, da si kurbir. Bi rekle, da si lump.

na žalost….in spomini…na dni, ko si ven vzel takega kot ga v jeseni življenja daješ notri…[/quote]

Čak mal… jaz dajem not čistega, ven pride ves sluzast ali še kaj drugega. Pač odvisno od luknjice 🙂
Hočeš rečt da bo kdaj kr naprej ves sluzast??? :)[/quote]

ti povem, ko bom star…in ko se trdota preseli v kolena…:)

nope … v njihovih očeh je on kurbir, same so pa navajene na boljši tretman ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

bili sta vsaj dve, ki ju poznaš: tvoja mati in tvoja sestra ☺

nope … v njihovih očeh je on kurbir, same so pa navajene na boljši tretman ☺[/quote]

Slabo obdelana ženska obrekuje, ker ji je žal vsake minute, da je bila s takim moškim. Je nekaj na tem. Zato mene ne obrekujejo 🙂

Hočeš rečt da bo kdaj kr naprej ves sluzast??? :)[/quote]

ti povem, ko bom star…in ko se trdota preseli v kolena…:)[/quote]

ne hvala… 🙂

nope … v njihovih očeh je on kurbir, same so pa navajene na boljši tretman ☺[/quote]

Slabo obdelana ženska obrekuje, ker ji je žal vsake minute, da je bila s takim moškim. Je nekaj na tem. Zato mene ne obrekujejo :)[/quote]

Tako se govori, mame skrijte svoje hčere, prihaja enTip, prvi sveder bližnje in daljne okolice…:)))

In kaj govorijo?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja ampak potem bi rekle, da imam majhnega ali pa da sem jo pač slabo obdelu ne pa da sem kurbir.

Itaq pa te ženske, ki govorijo, da sem kurbir jaz z njimi nisem nič imel…to so pač kr ene tam…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close